Суп в мультиварці з курки
Суп в мультиварці з курки - всесвітньо визнаний, неймовірно смачний і найкорисніший вид супу. Різноманітність рецептів і доступність набору продуктів порадує не тільки жінок, а й чоловіків. Суп готується просто при цьому зберігаючи корисні речовини.
Домашній курячий суп - один з найбільш корисних і смачних рецептів їжі. Прийнято вважати, що тільки зварений курячий суп бореться з застудою і допомагає швидко вилікується. У курячому м'ясі міститься безліч вітамінів і майже немає жирів. Крім цього курячий суп неодмінно варять з різними овочами. Вітаміни та мінерали з яких також збагачують суп. Саме тому курячий суп часто прописують медики при проблемах шлунка і простудних захворюваннях.
Приготування їжі в мультиварці економить час і спрощує жіночий побут. До того ж їжа готується смачною і ароматною. Страви приготовані в мультиварці виходять більш дієтичними і здоровими.
Як приготувати суп в мультиварці з курки - 15 різновидів
- Суп в мультиварці з курки з локшиною
- Курячий суп Вітамін в мультиварці
- Сирний суп з куркою в мультиварці
- Мексиканський суп в мультиварці з курки
- Курячий суп з грибами в мультиварці
- Турецький курячий суп в мультиварці
- Суп в мультиварці з курки і рису
- Курячий суп з болгарським перцем і помідором в мультиварці
- Суп в мультиварці з курки і овочів
- Курячий суп Холостяк в мультиварці
- Смачний курячий суп з пшоном в мультиварці
- Курячий суп Хаш в мультиварці
- Легкий дієтичний курячий суп в мультиварці
- Курячий суп Інчілада в мультиварці
- Суп в мультиварці з копченою куркою і плавленим сиром
Суп в мультиварці з курки з локшиною
Легкий бульйон в поєднанні з овочами, локшиною і ніжним курячим м'ясом. Підійде всім. Готується швидко, смачно і поживно.
Складові:
- Куряче філе - 250 г
- Картопля - 3 шт
- Локшина - 80 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля - 1 шт
- Сіль, вода
приготування:
Промиваємо та нарізаємо куряче філе.
Лук подрібнюємо, натираємо моркву, картоплю ріжемо кубиками.
Включаємо режим смаження і обсмажуємо курку хвилин 5. І додаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо.
Перемикаємо на варіння, хвилин на 30, закидаємо картоплю і заливаємо водою. Солимо.
Готово? Додаємо локшину. Якщо локшина зовсім дрібна - ставимо режим підігріву на 5 хв, а якщо велика - продовжуємо варити. Прикрашаємо зеленню як подобається.
Курячий суп Вітамін в мультиварці
У зимово-весняний період сильно відчувається не хватка вітамінів. Працездатність знижується, настрій псується. Підтримати сім'ю в тонусі можна приготувавши курячий суп Вітамін в мультиварці.
Складові:
- Куряче філе - 400 г
- Картопля - 300 г
- Зелень різна - 100 г
- Заморожена стручкова квасоля - 300 г
- Заморожений зелений горошок - 150 г
- Пекінська капуста свіжа або заморожена - 250 г
- Морква - 1 шт
приготування:
Включаємо режим варіння. Закидаємо нарізане шматочками філе, заливаємо водою, збираємо пінку і варимо.
Кришимо цибулю, моркву ріжемо кільцями і закидаємо в мультиварку.
Картоплю чистимо і розрізаємо на 4 частини, разом з розмороженими овочами і горошком відправляємо варитися. На 30 хв.
Зелень додаємо коли суп буде майже готовий.
Сирний суп з куркою в мультиварці
Здається мультиварка і курка просто створені одне для одного. І курячий суп з сиром в мультиварці прямий тому доказ.
Складові:
- Куряче філе - 400 г
- Рис - 30 г
- Картопля - 0,5 кг
- Цибуля - 1 шт
- Плавлений сирок - 100 г
- Морква - 2 шт
- Вода - 2 л
- Зелень - 30 г
- Олія соняшникова - 30 г
приготування:
Кубиками нарізаємо овочі, кришимо цибулю дрібно.
Куряче філе і плавлений сир ріжемо середніми кубиками.
Включаємо режим смаження, готуємо цибулю.
Додаємо і обсмажуємо моркву.
Висипаємо промитий рис, картопля, куряче філе, плавлений сир і заливаємо все водою.
Перемикаємо на варіння. Встановлюємо 20 хв.
Суп прикрашаємо зеленню або яйцем. Усе!
Мексиканський суп в мультиварці з курки
Як же готують курячий суп в мультиварці мексиканські жінки? У Мексиці люблять гостру і пряну їжу. Цікаво, що мексиканський курячий суп подають з легким овочевим салатом.
Складові:
- Курячий фарш - 500 г
- Консервована кукурудза - 1 б.
- Перець болгарський - 200 г
- Консервована квасоля - 1 б.
- Помідор свіжий - 500 г
- Кабачок свіжий - 200 г
- Лук - 200 г
- Перець чилі - 1 шт
- Орегано, базилік по - 0,5 ч. Л
- Оливкова олія - 50 г
- Вода - 1 л
приготування:
Почнемо. Включаємо режим смаження і смажимо цибулю.
Помідори ріжемо кубиками і обсмажуємо з цибулею до повного випаровування лука. Додаємо цілий гострий перець і спеції.
Курячий фарш додаємо до помідорів, перемішуємо і лопаткою ламаємо його на дрібненькі шматочки.
Кубиками нарізаємо перець і кабачок. Відправляємо в мультиварку. Тушкуємо все хвилин 5.
Після, додаємо кукурудзу, квасолю, заливаємо літром води. Виставляємо мультиварку на режим варіння і таймер на 30 хв. Суп повинен настоятися, щоб перець повністю віддав свою гостроту.
Якщо страва вийшла сильно гострим в Мексиці, після приготування, додають до нього наламай маленькими кубиками жирний сир твердих сортів або м'якоть авокадо.
Курячий суп з грибами в мультиварці
Для любителів грибів пропонуємо рецепт легкого та поживного курячо-грибного супу.
Складові:
- Печериці - 300 г
- Курячі стегна - 3 шт
- Цибуля - 1 шт
- Картопля - 3 шт
- Зелень - 50 г
- Олія соняшникова - 30 г
приготування:
Подрібнену цибулю і готуємо при режимі смаження.
Гриби нарізаємо і смажимо з цибулею.
Чистимо і нарізаємо картоплю. Закладаємо в мультиварку.
Додаємо курку, заливаємо водою, солимо.
Виставляємо режим варіння і таймер на 40 хвилин.
За 15 хв. до приготування додаємо накришених зелень.
Турецький курячий суп в мультиварці
За допомогою мультиварки можна швидко приготувати ніжний і поживний курячий суп по турецькому рецептом.
{ad1}Складові:
- Куряче філе - 500 г
- Цибуля - 1 шт
- Молоко - 2 склянки
- Вода - 0,5 л
- Вершкове масло - 30 г
- Яйце - 1 шт
- Борошно - 2 ст. л
приготування:
Перше - включити режим смаження. У вершковому маслі готуємо цибулю.
Філе курки ділимо великими кубиками, відправляємо в цибулю і додаємо воду. Виставляємо режим варіння.
Тим часом, в молоко додаємо борошно, заважаємо без зупинки, щоб не утворилося грудочок і розбиваємо яйце.
Коли бульйон закипить, 100 г бульйону залити в молочну суміш і перемішати, так яйце не згорнеться пластівцями.
Молочну суміш поступово виливаємо в бульйон, перемішуємо, солимо і залишаємо варитися на 30 хв. Готово.
Суп в мультиварці з курки і рису
Рисова крупа багата мінералами і вітамінами. У ній багато кальцію, калію, вітамінів групи В і крохмалю. Людство вживає в їжу цей злак вже більше 7 тис. Років! Ось і рецепт курячого супу з рисом в мультиварці теж є.
Їли хочете домогтися легких розсипчастих рисових зерен. замочіть їх у воді перед приготуванням мінімум на годину
Складові:
- Будь-яка курка - 500 г
- Лук - 2 шт
- Зелень сушена - 2 ст. л
- Рис - 0,5 ст.
- Картопля - 5 шт
- Морква - 2 шт
- Олія соняшникова - 2 ст. л
приготування:
Беремо крила курячі та ділимо по суглобах.
Подрібнену цибулю і готуємо на режимі смаження.
Трьом і обсмажуємо моркву.
Після того як цибуля з морквою обсмажити закидаємо крильця солимо, перчимо і тушкуємо.
Потім засипаємо рис, картопля, сушену зелень і додаємо кубик сухого бульйону.
Заливаємо все водою, включаємо режим варіння на 1 годину. Суп готовий!
Курячий суп з болгарським перцем і помідором в мультиварці
Літній, легкий і ніжний суп. Все просто, але так смачно! Рецепт цього супу проситимуть все.
Складові:
- Будь-яка частина курки - 600 г
- Болгарський перець - 300 г
- Картопля - 300 г
- Помідор свіжий -300 г
- Морква - 1 шт
- Вода - 1 л
- приправи
приготування:
Перше - ділимо курку шматками. Закидаємо в чашу, наливаємо воду.
Мультиварку виставляємо відразу на варіння.
Овочі ріжемо крупно. А ось помідори бажано залишить цілими.
Відправляємо все варитися. Таймер на 30 хв. Усе!
Суп в мультиварці з курки і овочів
Поєднання різних овочів з куркою - виграшний варіант. Суп виходить легким для шлунка і в той же час поживним. Рецепт здивує вас оригінальністю і порадує вашу сім'ю смаком.
Складові:
- Окіст курячий - 300 г
- Вермішель дрібна - 50 г
- Картопля - 350 г
- Кабачок - 350 г
- Морква - 70 г
- Лук - 100 г
- Томати у власному соку - 500 г
- Соняшникова олія - 30 г
приготування:
Овочі нарізаємо брусочками. Лук кришимо дрібно.
Мультиварку виставляємо на жарку, відправляємо в чашу масло і всі овочі. Готуємо 10 хв.
Викладаємо томати у власному соку, цілі помідори розчавлює ложкою. Перемішуємо.
Курячий окорок розрізаємо на шматки і в чашу. Заливаємо окропом, приблизно 2 л. Виставляємо режим варіння на 45 хв.
По закінченню 45 хв. додаємо дрібну вермішель перемішуємо і залишаємо на режимі підігріву на 5 хв. Подавати такий суп до столу краще зі сметаною.
Курячий суп Холостяк в мультиварці
Ні дружини? Не проблема! Головне щоб була мультиварка. Приготувати курячий суп Холостяк просто і швидко.
Складові:
- Курячі стегна - 4 шт
- Картопля - 0,5 кг
- Перець болгарський невеликий - 0,5 кг
- Морква - 2 шт
- Лук - 2 шт
- Вода - 1,5 л
- Сіль перець
приготування:
Картопля почистимо і розрізаємо на половинки.
Моркву і цибулю - півкільцями.
Перець миємо і залишаємо цілим.
Всі овочі і курку закидаємо в мультиварку. Заливаємо водою, солимо. Включаємо на варіння 45 хв. І суп готовий!
Смачний курячий суп з пшоном в мультиварці
Раніше, за корисні властивості і зовнішній вигляд, пшоно називали - золотий крупою. Останнім часом пшоно не користується колишньою популярністю, а даремно. Це найкорисніша крупа для людини, крім моря вітамінів і мінералів, вона виводить з організму шлаки і токсини.
При надмірній вазі неодмінно треба їсти пшоно. Ця крупа виводить з організму і не дає засвоюватися жирам.
Складові:
- Будь-яка частина курки - 300 г
- Картопля - 300 г
- Пшоно - 80 г
- Морква - 100 г
- Лук - 70 г
- Соняшникова олія - 30 г
- Вода - 1,5 л
приготування:
Пшоно промиваємо і заливаємо гарячою водою.
Подрібнюємо цибулю, натираємо моркву, нарізаємо картопля не великими шматочками.
Включаємо мультиварку на жарку. В олії цибулю з морквою смажимо 5 хв.
Потім засипаємо картопля, пшоно, і викладаємо курку.
Заливаємо все водою і солимо. Встановлюємо режим варіння і таймер 50 хв. Суп виходить красивого сонячного кольору.
Курячий суп Хаш в мультиварці
Хаш - так називають суп зварений за принципом холодцю, тільки з додаванням картоплі і подають гарячим. Велика кількість м'яса в наваристому бульйоні з картоплею. Ситно і корисно. Для любителів м'яса це суп № 1.
Складові:
- Курка тушка - 1 шт
- Картопля - 1 кг
- Лук - 3 шт
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 2 л
приготування:
Курку промиваємо, обробляємо на шматочки, наливаємо воду і готуємо при режимі варіння 2 години.
У процесі варіння збираємо пінку, закидаємо очищений цілий цибулю, спеції і лавровий лист.
Час вийшов? Додаємо почищений і розрізаний на четвертинки картоплю, солимо. Варимо ще 30 хв.
Дістаємо і викидаємо цибулю. Перед подачею прикрашаємо на свій розсуд.
Легкий дієтичний курячий суп в мультиварці
Любителям легких і дієтичних супів пропонуємо простий рецепт. Низькокалорійний суп для здорового харчування.
Складові:
- Куряча грудка - 600 г
- Цибуля - 1 шт
- Селера стебло - 4 шт
- Морква - 2 шт
- Макарони твердих сортів - 50 г
- Часник - 1 зубчик
приготування:
Курячі грудки з цибулею і спеціями заливаємо 6 ст. води.
Виставляємо варіння на пару 20 хв.
Бульйон проціджуємо, прибираємо цибулю.
Стебло селери і моркву нарізаємо. Подрібнюємо часник. Все додаємо в бульйон, засипаємо макарони і готуємо при режимі варіння на пару 10 хв.
Тим часом, нарізаємо куряче м'ясо шматочками. За пару хвилин до приготування супу закидаємо її в мультиварку. Все суп готовий!
Курячий суп Інчілада в мультиварці
Влітку в Іспанії дуже люблять готувати традиційний іспанська суп Інчілада. Суп надзвичайно смачний, але довго готується, тому іспанські господині пристосувалися готувати його в мультиварці. І час економить і сім'я задоволена.
Складові:
- Грудка куряча - 500 г
- Консервована червона квасоля - 1 б
- Консервована кукурудза - 1 б
- Помідор свіжий - 400 г
- Томатна паста - 2 ст. л
- Лук - 150 г
- Кмин - 0,5 ч. Л
- Орегано - 0,5 ч. Л
- Вода - 2 л
- Часник - 3 зуб.
- Рослинна олія - 4 ст. л
- Борошно - 2 ст. л
- Перець гострий і сіль
приготування:
Мультиварку виставляємо на жарку, наливаємо соняшникову олію.
У розігрітій олії підсмажуємо борошно.
У обсмажену муку додаємо томатну пасту, орегано і кмин, ще обсмажуємо.
Дрібно кришимо цибулю і додаємо до зажарки.
Нарізаємо помідори кубиками і відправляємо до цибулі. Видавлюємо часник. Смажимо поки не випарується вся волога.
Висипаємо квасоля, кукурудзу, кладемо курку і заливаємо все водою, солимо.
Виставляємо мультиварку на режим варіння. Таймер встановлюємо на 2 години. Курка повинна розвариться до волокон. Подають суп з часниковими грінками.
Суп в мультиварці з копченою куркою і плавленим сиром
Ароматний і ситний суп порадує всю родину. А так же здивує гостей.
Складові:
- Копчений курячий окорок - 1 шт
- Лук - 100 г
- Морква - 100 г
- Сир плавлений - 200 г
- Картопля - 500 г
- Олія соняшникова - 30 г
- Вода - 2 л
- Зелень, сіль, перець за смаком
приготування:
Копчений окіст нарізаємо шматочками. Кістки не викидаємо, вони потрібні для навару.
Виставляємо режим смаження, в соняшниковій олії готуємо цибулю і терту моркву.
Картоплю нарізаємо брусочками. У зажарку додаємо курку з кісточками, картопля, плавлений сир, спеції, сіль і заливаємо водою.
Варимо на режимі варіння 35 хв. Зелень додаємо в готовий суп.