» » » Суп в мультиварці з курки

Суп в мультиварці з курки


Суп в мультиварці з курки - всесвітньо визнаний, неймовірно смачний і найкорисніший вид супу. Різноманітність рецептів і доступність набору продуктів порадує не тільки жінок, а й чоловіків. Суп готується просто при цьому зберігаючи корисні речовини.

Домашній курячий суп - один з найбільш корисних і смачних рецептів їжі. Прийнято вважати, що тільки зварений курячий суп бореться з застудою і допомагає швидко вилікується. У курячому м'ясі міститься безліч вітамінів і майже немає жирів. Крім цього курячий суп неодмінно варять з різними овочами. Вітаміни та мінерали з яких також збагачують суп. Саме тому курячий суп часто прописують медики при проблемах шлунка і простудних захворюваннях.

Приготування їжі в мультиварці економить час і спрощує жіночий побут. До того ж їжа готується смачною і ароматною. Страви приготовані в мультиварці виходять більш дієтичними і здоровими.

Як приготувати суп в мультиварці з курки - 15 різновидів

  1. Суп в мультиварці з курки з локшиною
  2. Курячий суп Вітамін в мультиварці
  3. Сирний суп з куркою в мультиварці
  4. Мексиканський суп в мультиварці з курки
  5. Курячий суп з грибами в мультиварці
  6. Турецький курячий суп в мультиварці
  7. Суп в мультиварці з курки і рису
  8. Курячий суп з болгарським перцем і помідором в мультиварці
  9. Суп в мультиварці з курки і овочів
  10. Курячий суп Холостяк в мультиварці
  11. Смачний курячий суп з пшоном в мультиварці
  12. Курячий суп Хаш в мультиварці
  13. Легкий дієтичний курячий суп в мультиварці
  14. Курячий суп Інчілада в мультиварці
  15. Суп в мультиварці з копченою куркою і плавленим сиром

Суп в мультиварці з курки з локшиною

Легкий бульйон в поєднанні з овочами, локшиною і ніжним курячим м'ясом. Підійде всім. Готується швидко, смачно і поживно.

Суп в мультиварці з курки з локшиною

Складові:

  • Куряче філе - 250 г
  • Картопля - 3 шт
  • Локшина - 80 г
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Сіль, вода

приготування:

Промиваємо та нарізаємо куряче філе.

Лук подрібнюємо, натираємо моркву, картоплю ріжемо кубиками.

Включаємо режим смаження і обсмажуємо курку хвилин 5. І додаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо.

Перемикаємо на варіння, хвилин на 30, закидаємо картоплю і заливаємо водою. Солимо.

Готово? Додаємо локшину. Якщо локшина зовсім дрібна - ставимо режим підігріву на 5 хв, а якщо велика - продовжуємо варити. Прикрашаємо зеленню як подобається.

Курячий суп Вітамін в мультиварці

У зимово-весняний період сильно відчувається не хватка вітамінів. Працездатність знижується, настрій псується. Підтримати сім'ю в тонусі можна приготувавши курячий суп Вітамін в мультиварці.

Курячий суп Вітамін в мультиварці

Складові:

  • Куряче філе - 400 г
  • Картопля - 300 г
  • Зелень різна - 100 г
  • Заморожена стручкова квасоля - 300 г
  • Заморожений зелений горошок - 150 г
  • Пекінська капуста свіжа або заморожена - 250 г
  • Морква - 1 шт

приготування:

Включаємо режим варіння. Закидаємо нарізане шматочками філе, заливаємо водою, збираємо пінку і варимо.

Кришимо цибулю, моркву ріжемо кільцями і закидаємо в мультиварку.

Картоплю чистимо і розрізаємо на 4 частини, разом з розмороженими овочами і горошком відправляємо варитися. На 30 хв.

Зелень додаємо коли суп буде майже готовий.

Сирний суп з куркою в мультиварці

Здається мультиварка і курка просто створені одне для одного. І курячий суп з сиром в мультиварці прямий тому доказ.

Сирний суп з куркою в мультиварці

Складові:

  • Куряче філе - 400 г
  • Рис - 30 г
  • Картопля - 0,5 кг
  • Цибуля - 1 шт
  • Плавлений сирок - 100 г
  • Морква - 2 шт
  • Вода - 2 л
  • Зелень - 30 г
  • Олія соняшникова - 30 г

приготування:

Кубиками нарізаємо овочі, кришимо цибулю дрібно.

Куряче філе і плавлений сир ріжемо середніми кубиками.

Включаємо режим смаження, готуємо цибулю.

Додаємо і обсмажуємо моркву.

Висипаємо промитий рис, картопля, куряче філе, плавлений сир і заливаємо все водою.

Перемикаємо на варіння. Встановлюємо 20 хв.

Суп прикрашаємо зеленню або яйцем. Усе!

Мексиканський суп в мультиварці з курки

Як же готують курячий суп в мультиварці мексиканські жінки? У Мексиці люблять гостру і пряну їжу. Цікаво, що мексиканський курячий суп подають з легким овочевим салатом.

Мексиканський суп в мультиварці з курки

Складові:

  • Курячий фарш - 500 г
  • Консервована кукурудза - 1 б.
  • Перець болгарський - 200 г
  • Консервована квасоля - 1 б.
  • Помідор свіжий - 500 г
  • Кабачок свіжий - 200 г
  • Лук - 200 г
  • Перець чилі - 1 шт
  • Орегано, базилік по - 0,5 ч. Л
  • Оливкова олія - ​​50 г
  • Вода - 1 л

приготування:

Почнемо. Включаємо режим смаження і смажимо цибулю.

Помідори ріжемо кубиками і обсмажуємо з цибулею до повного випаровування лука. Додаємо цілий гострий перець і спеції.

Курячий фарш додаємо до помідорів, перемішуємо і лопаткою ламаємо його на дрібненькі шматочки.

Кубиками нарізаємо перець і кабачок. Відправляємо в мультиварку. Тушкуємо все хвилин 5.

Після, додаємо кукурудзу, квасолю, заливаємо літром води. Виставляємо мультиварку на режим варіння і таймер на 30 хв. Суп повинен настоятися, щоб перець повністю віддав свою гостроту.

Якщо страва вийшла сильно гострим в Мексиці, після приготування, додають до нього наламай маленькими кубиками жирний сир твердих сортів або м'якоть авокадо.

Курячий суп з грибами в мультиварці

Для любителів грибів пропонуємо рецепт легкого та поживного курячо-грибного супу.

Курячий суп з грибами в мультиварці

Складові:

  • Печериці - 300 г
  • Курячі стегна - 3 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Зелень - 50 г
  • Олія соняшникова - 30 г

приготування:

Подрібнену цибулю і готуємо при режимі смаження.

Гриби нарізаємо і смажимо з цибулею.

Чистимо і нарізаємо картоплю. Закладаємо в мультиварку.

Додаємо курку, заливаємо водою, солимо.

Виставляємо режим варіння і таймер на 40 хвилин.

За 15 хв. до приготування додаємо накришених зелень.

Турецький курячий суп в мультиварці

За допомогою мультиварки можна швидко приготувати ніжний і поживний курячий суп по турецькому рецептом.

{ad1}

Турецький курячий суп в мультиварці

Складові:

  • Куряче філе - 500 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Молоко - 2 склянки
  • Вода - 0,5 л
  • Вершкове масло - 30 г
  • Яйце - 1 шт
  • Борошно - 2 ст. л

приготування:

Перше - включити режим смаження. У вершковому маслі готуємо цибулю.

Філе курки ділимо великими кубиками, відправляємо в цибулю і додаємо воду. Виставляємо режим варіння.

Тим часом, в молоко додаємо борошно, заважаємо без зупинки, щоб не утворилося грудочок і розбиваємо яйце.

Коли бульйон закипить, 100 г бульйону залити в молочну суміш і перемішати, так яйце не згорнеться пластівцями.

Молочну суміш поступово виливаємо в бульйон, перемішуємо, солимо і залишаємо варитися на 30 хв. Готово.

Суп в мультиварці з курки і рису

Рисова крупа багата мінералами і вітамінами. У ній багато кальцію, калію, вітамінів групи В і крохмалю. Людство вживає в їжу цей злак вже більше 7 тис. Років! Ось і рецепт курячого супу з рисом в мультиварці теж є.

Їли хочете домогтися легких розсипчастих рисових зерен. замочіть їх у воді перед приготуванням мінімум на годину

Суп в мультиварці з курки і рису

Складові:

  • Будь-яка курка - 500 г
  • Лук - 2 шт
  • Зелень сушена - 2 ст. л
  • Рис - 0,5 ст.
  • Картопля - 5 шт
  • Морква - 2 шт
  • Олія соняшникова - 2 ст. л

приготування:

Беремо крила курячі та ділимо по суглобах.

Подрібнену цибулю і готуємо на режимі смаження.

Трьом і обсмажуємо моркву.

Після того як цибуля з морквою обсмажити закидаємо крильця солимо, перчимо і тушкуємо.

Потім засипаємо рис, картопля, сушену зелень і додаємо кубик сухого бульйону.

Заливаємо все водою, включаємо режим варіння на 1 годину. Суп готовий!

Курячий суп з болгарським перцем і помідором в мультиварці

Літній, легкий і ніжний суп. Все просто, але так смачно! Рецепт цього супу проситимуть все.

Курячий суп з болгарським перцем і помідором в мультиварці

Складові:

  • Будь-яка частина курки - 600 г
  • Болгарський перець - 300 г
  • Картопля - 300 г
  • Помідор свіжий -300 г
  • Морква - 1 шт
  • Вода - 1 л
  • приправи

приготування:

Перше - ділимо курку шматками. Закидаємо в чашу, наливаємо воду.

Мультиварку виставляємо відразу на варіння.

Овочі ріжемо крупно. А ось помідори бажано залишить цілими.

Відправляємо все варитися. Таймер на 30 хв. Усе!

Суп в мультиварці з курки і овочів

Поєднання різних овочів з куркою - виграшний варіант. Суп виходить легким для шлунка і в той же час поживним. Рецепт здивує вас оригінальністю і порадує вашу сім'ю смаком.

Суп в мультиварці з курки і овочів

Складові:

  • Окіст курячий - 300 г
  • Вермішель дрібна - 50 г
  • Картопля - 350 г
  • Кабачок - 350 г
  • Морква - 70 г
  • Лук - 100 г
  • Томати у власному соку - 500 г
  • Соняшникова олія - ​​30 г

приготування:

Овочі нарізаємо брусочками. Лук кришимо дрібно.

Мультиварку виставляємо на жарку, відправляємо в чашу масло і всі овочі. Готуємо 10 хв.

Викладаємо томати у власному соку, цілі помідори розчавлює ложкою. Перемішуємо.

Курячий окорок розрізаємо на шматки і в чашу. Заливаємо окропом, приблизно 2 л. Виставляємо режим варіння на 45 хв.

По закінченню 45 хв. додаємо дрібну вермішель перемішуємо і залишаємо на режимі підігріву на 5 хв. Подавати такий суп до столу краще зі сметаною.

Курячий суп Холостяк в мультиварці

Ні дружини? Не проблема! Головне щоб була мультиварка. Приготувати курячий суп Холостяк просто і швидко.

Курячий суп Холостяк в мультиварці

Складові:

  • Курячі стегна - 4 шт
  • Картопля - 0,5 кг
  • Перець болгарський невеликий - 0,5 кг
  • Морква - 2 шт
  • Лук - 2 шт
  • Вода - 1,5 л
  • Сіль перець

приготування:

Картопля почистимо і розрізаємо на половинки.

Моркву і цибулю - півкільцями.

Перець миємо і залишаємо цілим.

Всі овочі і курку закидаємо в мультиварку. Заливаємо водою, солимо. Включаємо на варіння 45 хв. І суп готовий!

Смачний курячий суп з пшоном в мультиварці

Раніше, за корисні властивості і зовнішній вигляд, пшоно називали - золотий крупою. Останнім часом пшоно не користується колишньою популярністю, а даремно. Це найкорисніша крупа для людини, крім моря вітамінів і мінералів, вона виводить з організму шлаки і токсини.

При надмірній вазі неодмінно треба їсти пшоно. Ця крупа виводить з організму і не дає засвоюватися жирам.

Смачний курячий суп з пшоном в мультиварці

Складові:

  • Будь-яка частина курки - 300 г
  • Картопля - 300 г
  • Пшоно - 80 г
  • Морква - 100 г
  • Лук - 70 г
  • Соняшникова олія - ​​30 г
  • Вода - 1,5 л

приготування:

Пшоно промиваємо і заливаємо гарячою водою.

Подрібнюємо цибулю, натираємо моркву, нарізаємо картопля не великими шматочками.

Включаємо мультиварку на жарку. В олії цибулю з морквою смажимо 5 хв.

Потім засипаємо картопля, пшоно, і викладаємо курку.

Заливаємо все водою і солимо. Встановлюємо режим варіння і таймер 50 хв. Суп виходить красивого сонячного кольору.

Курячий суп Хаш в мультиварці

Хаш - так називають суп зварений за принципом холодцю, тільки з додаванням картоплі і подають гарячим. Велика кількість м'яса в наваристому бульйоні з картоплею. Ситно і корисно. Для любителів м'яса це суп № 1.

Курячий суп Хаш в мультиварці

Складові:

  • Курка тушка - 1 шт
  • Картопля - 1 кг
  • Лук - 3 шт
  • Часник - 3 зубчики
  • Вода - 2 л

приготування:

Курку промиваємо, обробляємо на шматочки, наливаємо воду і готуємо при режимі варіння 2 години.

У процесі варіння збираємо пінку, закидаємо очищений цілий цибулю, спеції і лавровий лист.

Час вийшов? Додаємо почищений і розрізаний на четвертинки картоплю, солимо. Варимо ще 30 хв.

Дістаємо і викидаємо цибулю. Перед подачею прикрашаємо на свій розсуд.

Легкий дієтичний курячий суп в мультиварці

Любителям легких і дієтичних супів пропонуємо простий рецепт. Низькокалорійний суп для здорового харчування.

Легкий дієтичний курячий суп в мультиварці

Складові:

  • Куряча грудка - 600 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Селера стебло - 4 шт
  • Морква - 2 шт
  • Макарони твердих сортів - 50 г
  • Часник - 1 зубчик

приготування:

Курячі грудки з цибулею і спеціями заливаємо 6 ст. води.

Виставляємо варіння на пару 20 хв.

Бульйон проціджуємо, прибираємо цибулю.

Стебло селери і моркву нарізаємо. Подрібнюємо часник. Все додаємо в бульйон, засипаємо макарони і готуємо при режимі варіння на пару 10 хв.

Тим часом, нарізаємо куряче м'ясо шматочками. За пару хвилин до приготування супу закидаємо її в мультиварку. Все суп готовий!

Курячий суп Інчілада в мультиварці

Влітку в Іспанії дуже люблять готувати традиційний іспанська суп Інчілада. Суп надзвичайно смачний, але довго готується, тому іспанські господині пристосувалися готувати його в мультиварці. І час економить і сім'я задоволена.

Курячий суп Інчілада в мультиварці

Складові:

  • Грудка куряча - 500 г
  • Консервована червона квасоля - 1 б
  • Консервована кукурудза - 1 б
  • Помідор свіжий - 400 г
  • Томатна паста - 2 ст. л
  • Лук - 150 г
  • Кмин - 0,5 ч. Л
  • Орегано - 0,5 ч. Л
  • Вода - 2 л
  • Часник - 3 зуб.
  • Рослинна олія - ​​4 ст. л
  • Борошно - 2 ст. л
  • Перець гострий і сіль

приготування:

Мультиварку виставляємо на жарку, наливаємо соняшникову олію.

У розігрітій олії підсмажуємо борошно.

У обсмажену муку додаємо томатну пасту, орегано і кмин, ще обсмажуємо.

Дрібно кришимо цибулю і додаємо до зажарки.

Нарізаємо помідори кубиками і відправляємо до цибулі. Видавлюємо часник. Смажимо поки не випарується вся волога.

Висипаємо квасоля, кукурудзу, кладемо курку і заливаємо все водою, солимо.

Виставляємо мультиварку на режим варіння. Таймер встановлюємо на 2 години. Курка повинна розвариться до волокон. Подають суп з часниковими грінками.

Суп в мультиварці з копченою куркою і плавленим сиром

Ароматний і ситний суп порадує всю родину. А так же здивує гостей.

Суп в мультиварці з копченою куркою і плавленим сиром

Складові:

  • Копчений курячий окорок - 1 шт
  • Лук - 100 г
  • Морква - 100 г
  • Сир плавлений - 200 г
  • Картопля - 500 г
  • Олія соняшникова - 30 г
  • Вода - 2 л
  • Зелень, сіль, перець за смаком

приготування:

Копчений окіст нарізаємо шматочками. Кістки не викидаємо, вони потрібні для навару.

Виставляємо режим смаження, в соняшниковій олії готуємо цибулю і терту моркву.

Картоплю нарізаємо брусочками. У зажарку додаємо курку з кісточками, картопля, плавлений сир, спеції, сіль і заливаємо водою.

Варимо на режимі варіння 35 хв. Зелень додаємо в готовий суп.

Радимо прочитати

Юшка з сьомги в мультиварці
Юшка з сьомги в мультиварці
Суп, який носить горду назву вуха, споконвіку відомий на Русі. Але чи знаєте ви, що не будь-рибний суп можна назвати юшкою? Знавці стверджують, що правильна юшка повинна бути зварена на багатті, і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки