» » Помадка для паски. Або як швидко і смачно зробити глазур для паски з фото і відео

Помадка для паски. Або як швидко і смачно зробити глазур для паски з фото і відео


Добрий всім день! У попередній статті я розповіла вам рецепт смачного апетитного паски до Великодня. Сьогодні на прохання моїх читачів, я ділюся з вами секретами приготування глазурі в домашніх умовах.

Адже дуже важливо, щоб глазур на пасхальному пасці не обсипалася, що не була липкою, адже це зіпсує не тільки смак, але і зовнішній вигляд паски.

Готується будь-яка глазур, в деяких джерелах її називають помадкою, з різних інгредієнтів, наприклад, глазур буває:

  • глазур з цукру
  • глазур з яєць
  • глазур з цукрової пудри
  • глазур з желатину
  • глазур з яєчних білків з желатином
  • глазур з шоколаду
  • глазур з молока
  • глазур без яйця
  • глазур з ягідного соку

Глазур'ю прикрашають не тільки паски, паски, а також торти, пряники, печиво, пончики, кекси, сирники, оладки, рулети та інші солодощі.

Глазур яка, правильно приготована перетворить будь-який десерт, випічку на столі, а також додасть яскравості, незабутності і неповторності. Просто потрібно захотіти творити, експериментувати, вносити свої родзинки, штрихи.

Який би варіант приготування глазурі ви не вибрали, в будь-якому випадку потрібно постаратися так, щоб ваші гості залишилися задоволені! Спробуйте все рецепти приготування глазурі, знайдіть для себе найсмачніший і улюблений!

Сьогодні я познайомлю Вас з моїми найулюбленішими рецептами приготування глазурі.

Рецепт глазурі з яєчного білка з желатином для паски - покроковий рецепт з фото

Зараз я вам розповім як приготувати білу глазур, яка не ламається на пасці. Це варіант мій найулюбленіший!

Нам знадобиться:

  • желатин - 0,5 ч.л.
  • цукор - 100 г
  • вода - 3 ст.л.

Спосіб приготування:

1.Смешайте пів чайної ложки желатину з 1 ст. л води (вода повинна бути гарячою, але не окріп). Розмішайте желатин в однорідну масу до прозорості. Нехай желатин постоїть, розбухне.

2.Возьмем каструльку, в неї додайте 2 ст.л води і висипте цукор. Поставте каструлю з вмістом на повільний вогонь і помішуйте до тих пір поки цукор не розчиниться.

3.Тепер додайте сюди набряклий желатин, знову ретельно перемішайте. Зніміть з вогню.

4.Получівшуюся масу охолодіть. А потім збийте добре міксером.

5. Тепер візьміть пасочки і змастіть їх, вийшла глазур'ю. Важливо! Наносити глазур слід відразу ж, так як вона швидко сохне і вона густа!

6.Украсьте паски за своїм бажанням, наприклад шоколадною стружкою і кондитерської посипкою. Як бачите на малюнку, глазур після висихання не ламається! Глазур нанесена тонким шаром висихає приблизно 5-7 хвилин, товстим шаром - близько години.

Смачного!

Рецепт глазурі з шоколаду

Для любителів шоколаду, і то що з ним пов'язано присвячується))) Обіцяю, що цей вид вам дуже сподобається!

Нам знадобиться:

  • цукрова пудра- 1 ст.
  • крохмаль - 1 ч.л.
  • порошок какао - 2 ч.л.
  • вершкове масло 1 ст.л
  • тепле молоко - 2 ст.л.

Спосіб приготування:

1.Достаньте вершкове масло з холодильника, нехай постоїть деякий час для м'якості, можна розігріти в мікрохвильовці.

2.Далі додайте по черзі спочатку цукрову пудру, потім крохмаль і какао.

3.Хорошо все перемішайте, а після влийте тепле молоко.

4.Поставьте на вогонь і помішуючи, варіть 5 хвилин на невеликому вогні.

5.Густоту глазурі можна відрегулювати. Якщо глазур вийшла сильно густий, додайте в неї кілька крапель молока. Якщо рідкої - додайте невелику кількість цукрової пудри. Смачного!

Приготування білкової глазурі такий, щоб не обсипалася

Нам знадобиться:

  • Яєчний білок - 1шт.
  • Цукрова пудра - 100-120 г.
  • Сік лимона - 1ст.л.

Спосіб приготування білої, ідеальною, глянсовою глазурі для прикраси паски пропоную подивитися в цьому відео, докладно все показано і розказано. Приємного перегляду!

Як правильно нанести глазур на паску

Хочу запропонувати вам деякі правила нанесення глазурі на паски і паску, які допоможуть вам більш акуратно і красиво прикрасити вийшла випічку (наведіть на картинку і збільште її).

Сподіваюся, дана стаття допоможе вам підібрати глазур, на ваш смак і бюджет, а найголовніше доставити радість і захват близьких і оточуючих! До нових зустрічей.

Відео про те, як готувати глазур для пасхальних пасок будинку

P.S Торік прикрашали пасочку з дитиною. Малюємо з ним літери Х і В. -Костік, а ти знаєш, що означають ці букви на пасці? Задумався. Я йому Х - Христос, а В ??? - Васильович! &# 128518;

C повагою, Катерина Манцурова

Радимо прочитати

Глазур (помадка) для паски. 8 рецептів глазурі, щоб не обсипалася і не липнула
Глазур (помадка) для паски. 8 рецептів глазурі, щоб не обсипалася і не липнула
Привіт всім! Вот вот і вже зовсім скоро на нашому порозі буде найголовніший православне свято в цьому році. Будемо фарбувати яйця, дарувати друзям сувеніри та вироби і звичайно ж, нарешті закінчиться
Різдвяний будиночок з соломки
Різдвяний будиночок з соломки
У таке світле свято, як Різдво, всі чекають дива. Ви зможете легко подарувати це диво вашим малюкам, якщо зробите для них солодкий різдвяний будиночок.
Пасхальний пиріг - паска
Пасхальний пиріг - паска
Вже зовсім скоро настане сімейне свято Світлої Пасхи. Це день, коли за святковим столом збираються близькі родичі і друзі. Протягом тижня до цього свята господині готують всілякі частування. Головним
Паска на молоці
Паска на молоці
Центральне місце на багатому пасхальному столі завжди займають сирна пасха, паска та крашанки. Пропоную вам багаторазово перевірений рецепт паски на молоці — смачного, повітряного і ароматного!
Паска на кефірі та олії
Паска на кефірі та олії
Давно хотіла спробувати спекти паску на рослинному маслі, але коли нарешті зважилася, виявилося, що в холодильнику немає молока - довелося поекспериментувати і замінити його кефіром. На кефірі я
Паска на дріжджах як пух
Паска на дріжджах як пух
Великдень — одне з найважливіших свят всіх православних християн. У числі його обов'язкових атрибутів сирні паски, паски і фарбовані яйця. Кожна господиня має на озброєнні свої, перевірені роками

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки