Помадка для паски. Або як швидко і смачно зробити глазур для паски з фото і відео
Добрий всім день! У попередній статті я розповіла вам рецепт смачного апетитного паски до Великодня. Сьогодні на прохання моїх читачів, я ділюся з вами секретами приготування глазурі в домашніх умовах.
Адже дуже важливо, щоб глазур на пасхальному пасці не обсипалася, що не була липкою, адже це зіпсує не тільки смак, але і зовнішній вигляд паски.
Готується будь-яка глазур, в деяких джерелах її називають помадкою, з різних інгредієнтів, наприклад, глазур буває:
- глазур з цукру
- глазур з яєць
- глазур з цукрової пудри
- глазур з желатину
- глазур з яєчних білків з желатином
- глазур з шоколаду
- глазур з молока
- глазур без яйця
- глазур з ягідного соку
Глазур'ю прикрашають не тільки паски, паски, а також торти, пряники, печиво, пончики, кекси, сирники, оладки, рулети та інші солодощі.
Глазур яка, правильно приготована перетворить будь-який десерт, випічку на столі, а також додасть яскравості, незабутності і неповторності. Просто потрібно захотіти творити, експериментувати, вносити свої родзинки, штрихи.
Який би варіант приготування глазурі ви не вибрали, в будь-якому випадку потрібно постаратися так, щоб ваші гості залишилися задоволені! Спробуйте все рецепти приготування глазурі, знайдіть для себе найсмачніший і улюблений!
Сьогодні я познайомлю Вас з моїми найулюбленішими рецептами приготування глазурі.
Рецепт глазурі з яєчного білка з желатином для паски - покроковий рецепт з фото
Зараз я вам розповім як приготувати білу глазур, яка не ламається на пасці. Це варіант мій найулюбленіший!
Нам знадобиться:
- желатин - 0,5 ч.л.
- цукор - 100 г
- вода - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
1.Смешайте пів чайної ложки желатину з 1 ст. л води (вода повинна бути гарячою, але не окріп). Розмішайте желатин в однорідну масу до прозорості. Нехай желатин постоїть, розбухне.
2.Возьмем каструльку, в неї додайте 2 ст.л води і висипте цукор. Поставте каструлю з вмістом на повільний вогонь і помішуйте до тих пір поки цукор не розчиниться.
3.Тепер додайте сюди набряклий желатин, знову ретельно перемішайте. Зніміть з вогню.
4.Получівшуюся масу охолодіть. А потім збийте добре міксером.
5. Тепер візьміть пасочки і змастіть їх, вийшла глазур'ю. Важливо! Наносити глазур слід відразу ж, так як вона швидко сохне і вона густа!
6.Украсьте паски за своїм бажанням, наприклад шоколадною стружкою і кондитерської посипкою. Як бачите на малюнку, глазур після висихання не ламається! Глазур нанесена тонким шаром висихає приблизно 5-7 хвилин, товстим шаром - близько години.
Смачного!
Рецепт глазурі з шоколаду
Для любителів шоколаду, і то що з ним пов'язано присвячується))) Обіцяю, що цей вид вам дуже сподобається!
Нам знадобиться:
- цукрова пудра- 1 ст.
- крохмаль - 1 ч.л.
- порошок какао - 2 ч.л.
- вершкове масло 1 ст.л
- тепле молоко - 2 ст.л.
Спосіб приготування:
1.Достаньте вершкове масло з холодильника, нехай постоїть деякий час для м'якості, можна розігріти в мікрохвильовці.
2.Далі додайте по черзі спочатку цукрову пудру, потім крохмаль і какао.
3.Хорошо все перемішайте, а після влийте тепле молоко.
4.Поставьте на вогонь і помішуючи, варіть 5 хвилин на невеликому вогні.
5.Густоту глазурі можна відрегулювати. Якщо глазур вийшла сильно густий, додайте в неї кілька крапель молока. Якщо рідкої - додайте невелику кількість цукрової пудри. Смачного!
Приготування білкової глазурі такий, щоб не обсипалася
Нам знадобиться:
- Яєчний білок - 1шт.
- Цукрова пудра - 100-120 г.
- Сік лимона - 1ст.л.
Спосіб приготування білої, ідеальною, глянсовою глазурі для прикраси паски пропоную подивитися в цьому відео, докладно все показано і розказано. Приємного перегляду!
Як правильно нанести глазур на паску
Хочу запропонувати вам деякі правила нанесення глазурі на паски і паску, які допоможуть вам більш акуратно і красиво прикрасити вийшла випічку (наведіть на картинку і збільште її).
Сподіваюся, дана стаття допоможе вам підібрати глазур, на ваш смак і бюджет, а найголовніше доставити радість і захват близьких і оточуючих! До нових зустрічей.
Відео про те, як готувати глазур для пасхальних пасок будинку
P.S Торік прикрашали пасочку з дитиною. Малюємо з ним літери Х і В. -Костік, а ти знаєш, що означають ці букви на пасці? Задумався. Я йому Х - Христос, а В ??? - Васильович! &# 128518;
C повагою, Катерина Манцурова