» » Різдвяний будиночок з соломки

Різдвяний будиночок з соломки


У таке світле свято, як Різдво, всі чекають дива. Ви зможете легко подарувати це диво вашим малюкам, якщо зробите для них солодкий різдвяний будиночок.

Для досвідчених кулінарів існує безліч рецептів будиночків з пряникового тесту, але для тих, хто ще не освоїв ази випічки можна запропонувати рецепт будиночка з соломки без випікання коржів.

Різдвяний будиночок

Різдвяний будиночок

простий покроковий фото рецепт

Інгредієнти:

Для будиночка:

  • соломка солодка – 200 г
  • солодке печиво кругле 4-5 шт.,
  • горіхи волоські 7-8 шт.

Глазур:

  • білки – 3 шт.,
  • цукрова пудра – 2/3 склянки.

Процес приготування:

Приготуйте спочатку білкову глазур, за допомогою якої ви зможете з'єднати всі деталі вашого солодкого різдвяного будиночка. Для цього відокремте білки від жовтків в окрему миску.

Білки з цукровою пудрою

Візьміть міксер, увімкніть найменшу потужність. Засипте трохи цукрової пудри в миску з білками. Починайте поступово збивати масу на маленькій потужності, переходячи до більш сильної. У процесі збивання додайте цукрову пудру. Збивайте 5-7 хвилин.

Білки збиті з цукровою пудрою

Спочатку підготувати соломку для будиночка. Потрібно зробити чотири стіни. Дві стіни будуть ширшими, а другі дві – більш вузькими. Поломайте соломку за розміром кожної стіни. Стіни повинні бути однакової висоти.

Соломка солодка

Тепер кожну стіну потрібно обробити глазур'ю по всій висоті. Залиште стіни, щоб вони підсохли і прихватились.

Стіни будиночка з солодкої соломки

Ні один будиночок не обходиться без паркану. Візьміть дві довгі соломки за основу. Змастіть їх глазур'ю. Інші соломки поломайте на невеликі шматочки і прикладайте їх до двох довгим соломкам. Залиште паркан, щоб підсох.

Паркан з соломки

Коли всі частини будиночка підсохнуть, з'єднайте їх за допомогою білкового крему, змащуючи дуже рясно їм стики.

Як зробити будиночок з соломки

Широке блюдо змастіть білковим кремом. Це буде підлогу. Поставте паркан по краю.

Виготовлення різдвяного будиночка

Волоські горіхи очистіть і трохи подрібніть. З їх допомогою викладіть доріжку до будиночка. Також замість горіхів можна взяти мармелад або цукерки.

Різдвяний будиночок з горіхами

Коли конструкція вже добре підсохне, можна зайнятися дахом. Поставте навскоси дві соломки з кожного краю, щоб укласти потім дах. Коли підсохнуть ці соломки, уздовж укладіть більш довгі.

Дах різдвяного будиночка

рясно Полийте глазур'ю дах і посипте подрібненими соломками. Можна використовувати й інші продукти для даху: маленьке печиво «Крекер», арахіс, драже.

Як зробити будиночок з соломки і печива

З печива зробіть вікна і двері і укладіть кілька «на підлогу» для різноманітності.

Будиночок на Різдво

Залишилося тільки зробити підсвічування.

Різдвяний будиночок з підсвічуванням

Запалюємо свічки, ставимо шишки і насолоджуємося красою будиночка в Різдвяну ніч!

Різдвяний будиночок без пряникового тесту До Хрещення (19 січня) йдуть Святки. Чудовий привід зібратися сім'єю не лише ворожінням, але й за складанням такого чудового будиночка! Попити потім разом чайку і подумати про хороше!

Радимо прочитати

Рецепт тістечко безе з кремом
Рецепт тістечко безе з кремом
Хочу поділитися дуже оригінальним рецептом Тістечко безе з кремом. Цей рецепт не просто корисний і смачний, але ще і дуже практичний, тому, що безе робиться з білків, а крем з жовтків.
Торт Трюфель
Торт Трюфель
Торт Трюфель, приготований власноруч, це чудовий подарунок не тільки винуватцеві торжества, але і будь-кому, присутньому на святі!
Печиво Савоярді
Печиво Савоярді
Заморські назви солодощів завжди інтригують, їх хочеться скоріше спробувати, щоб мати власне уявлення про смак ласощів. «Савоярді»- так по-італійськи називається приголомшливо смачне бісквітне
Великодній сирний кекс
Великодній сирний кекс
Наближається світле свято, Великдень, а це значить, що пора почати замислюватися, що ж поставити на святковий стіл у це велике свято. Кожен рік господині з нетерпінням чекають на це свято і
Домашні цукерки з печива
Домашні цукерки з печива
Домашні цукерки з печива – ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Інгредієнти дуже доступні, рецепт простий, а смак просто чарівний!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки