Домашні цукерки з печива
Домашні цукерки з печива – ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Інгредієнти дуже доступні, рецепт простий, а смак просто чарівний!
Існує багато різноманітних рецептів цукерок з печива. Наприклад, саме печиво може бути найрізноманітніше: пісочне, шоколадне, галетне. Навіть начинку ви можете придумати: сушена вишня, консервовані ананаси, банан, шоколад, чорнослив, родзинки і так далі. Як посипання можна взяти подрібнені горіхи, тертий шоколад, кокосову стружку.
Такі прості горіхові цукерки зможе приготувати будь-яка господиня. Вже через 30 хвилин на вашому столі з'явиться ласощі, яке не залишить байдужим нікого.
Цукерки з печива
в домашніх умовах
Інгредієнти:
- печиво «Марія» (солодке) – 200 г
- шоколадне масло 60-80 грамів,
- цукровий пісок – 1 ст. ложка,
- горіхи волоські 15-20 шт.
Процес приготування:
Візьміть будь печиво. Перетерти його можна кількома способами. Найпростіший – використовувати подрібнювач. Тільки намагайтеся, щоб залишилося трохи шматочків печива, так буде смачніше. Також можна скласти печиво в пакетик і пройтися по ньому качалкою.
Пересипте готову суміш у глибоку миску.
волоські горіхи Очистіть від шкаралупи і також перекладіть в подрібнювач.
Мелені горішки додайте до подрібненого печінкою.
Додайте частину шоколадного масла в миску і починайте рукою перетирати його з сухими інгредієнтами.
Якщо вам здається, що цукерки виходять недостатньо солодкими, то додайте трохи цукру.
Додавайте масло, поки маса не перестане бути такою сухою. У бюджетному варіанті замість масла використовується звичайна солодка вода або сік.
Тепер з цієї суміші зробіть маленькі кульки-цукерки. Викладіть їх на дощечку і приберіть в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
Готові домашні цукерки з горіхами можна подавати до столу разом з гарячим та пахучим чаєм!
За покроковий фото рецепт смачних цукерок з печива дякуємо Хоновец Євгенію.