» » Печиво через м'ясорубку

Печиво через м'ясорубку


Цей рецепт домашнього печива користується успіхом у господинь кілька десятиліть. Ще наші бабашки любили готувати печиво через м'ясорубку. Хочу запропонувати і сьогодні спекти це печиво Хризантема з пісочного тіста, і нехай його рецепт приживеться і у вашій родині, адже робиться вона зовсім просто.

Печиво через м'ясорубку рецепт в духовці

Печиво через м'ясорубку

Час підготовки: 20 хвилин. Час приготування: 40 хвилин.

Покроковий фото рецепт пропонує використовувати для приготування вершкове масло, хоча в радянські часи був дуже популярний маргарин. Розсипчасте печиво вийде смачніше, якщо зробити посипання з маку, кунжуту або кокосової стружки.

З чого приготувати тісто для печива через м'ясорубку

Інгредієнти:

  • масло вершкове 110 г,
  • борошно пшеничне 2 склянки (можливо ще 1-2 ст. л.),
  • цукор-120 г,
  • розпушувач 1 ч. л.,
  • сіль щіпка,
  • ванільний цукор за смаком
  • курячі яйця 2 шт.,
  • молоко 2 ст. л.,
  • мак і кунжут жменю.

Процес приготування:

Вершкове масло кімнатної температури помістіть в глибоку ємність.

Додайте до масла цукор, ванільний цукор або корицю.

розмішайте Виделкою масло з цукром, додайте курячі яйця. Частина збовтати яйця (2 ст. л.) залиште для змащення печива перед випічкою.

Приготування пісочного тіста для печива через м'ясорубку

Міксер для цього рецепту не знадобиться, розмішуйте масу виделкою або заглибним блендером.

Приготування пісочного тіста з вершковим маслом

В іншій ємності змішайте просіяне борошно, дрібку солі і розпушувач, порціями введіть в тісто.

Приготування тіста для печива з маслом

В результаті замішування у вас виходить м'яке, але не липке тісто для печива через м'ясорубку. Намагайтеся швидко працювати з ним, домагаючись однорідності. Можливо, вам знадобиться трохи більше борошна, це буде залежати від її сорту. Накрите приберіть тісто на 15 хвилин у холодильник.

Тісто для печива через м'ясорубку

Тим часом підготуйте м'ясорубку, ніж попередньо відкладіть, він не знадобиться для печива.

Насадка м'ясорубки для печива

Відривайте шматочками тісто і пропустіть його через м'ясорубку, викладайте на пергамент.

Печиво через м'ясорубку рецепт з фото покроково

Розділяйте на смужки і формуйте зручні для вас форми печива: хризантеми, трояндочки, завитки. З тестом звертайтеся акуратно, щоб воно не порвалося.

Печиво з м'ясорубки

Змішайте яйце, що залишилося з ложкою молока, а потім вмочіть пензлик і змажте всі заготовки на пергаменті. Потім для краси можна присипати зверху кожне печиво маком або кунжутом.

Пісочне печиво через м'ясорубку

В попередньо розігріту до 190 градусів духовку відправте домашнє печиво на 15 хвилин. У результаті виходить рум'яна і повітряна всередині випічка, дуже ароматна.

Хризантема печиво через м'ясорубку

За покроковий фото рецепт печива з м'ясорубки дякуємо Ольгу Бондас.

Печиво через м'ясорубку рецепт з фото Печиво через м'ясорубку покроково

Радимо прочитати

Шоколадне печиво
Шоколадне печиво
Дуже складно відмовити собі в задоволенні поласувати чимось смачним, солодким і запити все це гарячим чаєм чи какао, коли за вікном тихий морозний вечір. Відмовляти собі і не потрібно, тим більше, в
Торт з печива і сметани без випічки
Торт з печива і сметани без випічки
Літніми днями зовсім немає бажання займатися випічкою, тому люблю готувати різні десерти, для яких не потрібна духовка. Ось і сьогодні пропоную один з таких швидких і дуже смачних рецептів десерту
Сирне печиво трояндочки
Сирне печиво трояндочки
Для душевних домашніх чаювань поставте на стіл вазу з ароматним печивом, і настрій підвищиться і розмова склеїться. Печиво не обов'язково купувати в магазині, набагато цікавіше його спекти вдома. А
Печиво Савоярді
Печиво Савоярді
Заморські назви солодощів завжди інтригують, їх хочеться скоріше спробувати, щоб мати власне уявлення про смак ласощів. «Савоярді»- так по-італійськи називається приголомшливо смачне бісквітне
Домашні цукерки з печива
Домашні цукерки з печива
Домашні цукерки з печива – ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Інгредієнти дуже доступні, рецепт простий, а смак просто чарівний!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки