» » Салат Цезар з куркою - готуємо салат Цезар за класичними рецептами в домашніх умовах з фото

Салат Цезар з куркою - готуємо салат Цезар за класичними рецептами в домашніх умовах з фото


Привіт всім!!! На вулиці весна і хочеться чогось незвичайного. Сьогодні стаття буде присвячена Цезарю, всіма улюбленого салатик))) Я думаю, що чи не знайдеться жодної людини, який не їв ні разу дане ароматне блюдо.

Багато хто вважає, що салат Цезар це італійське блюдо. Але вони глибоко помиляються. І ось чому, тому що на початку 19 століття в США в День незалежності відомий кухар Цезар Кардіні представив усім цей салат. У той час основними, головними інгредієнтами були: листя салату, сухарики вищого сорту пшениці, сир Пармезан, куряче м'ясо і незвичайний соус (заправка), яка робилася зі спеціальних інгредієнтів: яєць, масла оливи, часнику, сік а лимона і вустерського соусу.

На сьогоднішній день Цезар всесвітньо популярний і смачний салатик, його готують повсюдно в різних інтерпретаціях.

Я поділюся з вами найкращими рецептами цього легендарного страви. У цій замітці також розповім про деякі нюанси, які ви можете побачити в рамці «Важливо», так що будьте уважні і тоді, у вас безсумнівно вийде приготувати найкращий Цезар.

Салат Цезар з куркою і з сухариками - класичний простий рецепт

Найцікавіше, що навіть традиційних варіантів цієї страви налічується безліч. Традиційний Цезар ви зможете приготувати набагато швидше, якщо знайдете до нього готовий соус.

Нам знадобиться:

  • батон - 1/2 частина
  • куряче філе - 400 г
  • сир твердий - 70 г
  • часник - 2 зубчики
  • помідор за бажанням
  • оливкова олія
  • соус Цезар
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

1. Візьміть зубчики часнику. Очистіть їх від шкірки. Пропустіть часник через прес.

2. Додайте до часнику кілька ложок оливкової олії.

3. Дайте маслу і часнику добре настоятися.

4. Тепер зробіть сухарики. Поріжте батон спочатку на великі овальні шматки, а потім на маленькі.

Важливо! Щоб сухарики вийшли рівними і апетитними, зніміть шкірку з великих шматків.

syhariki

5. Розжарте добре на плиті сковороду і вилийте туди приготовану часникову олію.

Важливо! Чи не вилевайте все, так як деяка частина піде на куряче філе. Просто на око розділіть порівну масло з часником.

chesnok na skovorode

6. Потім в сковороду викладіть наші дрібні шматочки батона (сухарики). Обсмажте сухарики на часниковому маслі. Не забудьте трохи посолити сухарики. Ось які хрустяшкі вийшли.

7. Курку поріжте на невеликі шматочки.

8. Далі налийте в сковороду або каструлю трохи води (півсклянки), оливкового масла і масла з часником. Накрийте кришкою і тушкуйте приблизно 10-15 хвилин. Виходять ось такі ароматні шматочки з курки. Дуже смачні і не сухі!

kurica tushim

9. Листя салату добре промийте під проточною водою.

Важливо! Ні в якому разі не мийте в гарячій воді салат, він втратить гарний зовнішній вигляд, буде як розмазня. Ну і звичайно листя потрібно добре просушити на серветці.

10. Сир натріть на тертці, можна використовувати Пармезан, ну а якщо ні, нічого страшного піде будь-хто, наприклад російський. Я сир просто обожнюю, тому натираю його завжди більше.

11. Тепер візьміть прозору ємність і порвіть на шматочки салат.

11. Помідори наріжте на невеликі шматочки.

12. Тепер внесіть їх на листя салату.

13. Далі курячі шматочки перекладіть в красиву миску.

14. Заправте магазинним соусом. Звичайно традиційно соус робиться вручну. Варіанти приготування соусу ви знайдете далі, прочитавши цю статтю.

15. У кінці додайте тертий сир. Перемішайте.

16. Ну, а тепер прикрасьте зверху сухариками. Найсмачніший традиційний варіант готовий! Смачного!

Незвичайний класичний Цезар від шеф-кухаря

Якщо ви загляньте в будь-який ресторан, то в святковому меню явно побачите Цезар. Ділюся з вами способом приготування цієї страви від шеф кухаря ресторану. На фото Руслан Кучеренко.

Цей варіант буде трохи незвичним і цікавим. У ньому використовується соус на основі риби і спільно з куркою додається бекон. Смачне поєднання, чи не так? Вообщем читайте самі. 

Нам знадобиться:

на одну порцію:

  • салат Ромен або Айсберг -150 г
  • помідори черрі - 1-2 шт.
  • перепелині яйця - 2шт.
  • бекон - 40 г
  • курячі шматочки -40 г
  • паприка і сіль за смаком

Для соусу:

  • анчоуси - 30 г
  • риба - 30 г
  • каперси - 30 г
  • біле вино - 30 г
  • сир пармезан - 30 г
  • майонез - 30 г

Спосіб приготування:

1. Насамперед поріжте на шматочки салат.

2. Черрі розріжте на половинки.

3. Бекон поріжте на пластики, причому краще буде якщо пласти будуть тонкими. Обсмажте бекон на рослинній олії приблизно хвилин 20.

4Уберіте надлишки жиру паперовим рушником. Бекон вийде таким чином ароматним і хрустким. Хрум - хрум, дуже смачна хрустяшка повинна вийти! Курячі шматочки поріжте теж пластинками, обваляйте в солі і паприці. Обсмажте курку на сковороді з рослинним маслом, зайвий жир приберіть.

5. Перепелині яйця розрізати навпіл і додайте в це блюдо.

6. У цьому варіанті шеф-кухар робить соус з додаванням риби. Вино попередньо випаруйте, щоб позбутися від алкоголю. Додайте подрібнену рибу, анчоуси і каперси. Після додайте в соус майонез і тертий сир.

Після того як соус готовий, заправте ним салат.

7. Тепер залишається красиво прикрасити це блюдо. Викладіть його на тарілку.

8. Зверху у вигляді прикраси використовуйте скибочки сиру Пармезан.

9. Все готово! Подавайте до столу! Смачного! Салат, як в ресторані від шеф-кухаря можна вживати у себе вдома!)

Готуємо салат з креветками будинку

З креветками дуже поширений варіант. Зазвичай його готують на святковий стіл. Я як то робила такий на День народження і 8 березня. А чому б і ні, виглядає він дуже багато і красиво! І хто му ж креветки - це скриня з цінними білками, які допомагають нам в омолодження шкіри, адже білок здатний формувати волокна колагену. Ну і також в креветках є вітаміни групи А, В, С, Д, Е, кислоти омега-3, магній, залізо, фосфор і т.д.

Тому я настійно рекомендую, приготувати цей вид.

Нам знадобиться:

  • креветки - 300 г
  • салат ромен
  • пармезан (сир) - 100 г
  • батон - пол батона
  • сік лимона - пол лимона
  • помідори черрі - 6-9 шт.
  • перепелині яйця - 5-6 шт.
  • часник - 3-4 зубчики
  • соус Цезар готовий
  • сіль, перець мелений за смаком

Спосіб приготування:

1. Роботу починайте з салату. Добре помийте його і просушіть, використовуйте паперові рушники. На листі не повинно бути вологи.

Важливо! Чисті зелене листя замочіть в холодній воді. Так вони придбають хрест і збережуть свіжість!

2. Далі очистіть креветки. Приберіть голову, зніміть панцир (луску).

Важливо! Якщо ви берете тигрові креветки, то обов'язково посередині розріжте стравохід у креветки і приберіть кишки.

3. Після очищення, креветки необхідно замаринувати. Для цього посоліть, поперчіть. Часник (3 часточки) подрібніть за допомогою чеснокодавкі і додайте на креветки. Після цього додайте лимонний сік (половинку лимона, вручну вичавіть на креветки) і трішки оливкової олії. Все перемішайте. Відсуньте їх в сторону.

4. Тепер займіться сухариками. Візьміть половинку батона, приберіть з батона корочку. Розріжте батон на овальні шматочки. З них зробіть сухарики, розмір сухариків визначайте самостійно, як любите.

5. Після різання сухарів візьміть зубчики часнику і натисніть, сплющите їх ножем.

6. У сковороду налийте 2 ст.л рослинного масла і опустіть туди часник. Посмажте часник в олії.

Важливо! Це робиться для того, щоб масло ввібрало аромат часнику.

7. Далі часник приберіть з масла. І висипте в сковороду сухарики.

Важливо! Відразу ж сухарики перемішати в часниковому маслі, щоб вони рівномірно розподілилися аромат часнику.

8. Смажте сухарики, поки вони не придбають красиву золотисту скориночку, колір. Після висипте їх на паперові серветки, щоб забрався зайвий жир.

9. Креветки теж обсмажте на сковороді до золотистого кольору і також, потім приберіть зайве масло з них.

10. Салат порвіть руками або поріжте кулінарним ножем, покладіть листя на дно блюда. Зверху налийте соус «Цезар» магазинного виробництва або зроблений в домашніх умовах. Про те, як приготувати такий соус будинку, читайте тут, на днях вийде нова стаття по соусів, слідкуйте за оновленнями.

11. Викладайте зверху сухарики, креветочки-малятка. Потім перепелині яйця поріжте на навпіл. Сир за допомогою спеціального приладу або вручну поріжте на тоненькі пластики і прикрасьте ними блюдо. Мій один знайомий, коли їв це блюдо, сказав, смачніше б він був, якби сиру було більше. Тому любителям сиру, можна нарізати сир квадратними шматочками. 

12. Ось і вийшло святкове блюдо. Як вам? Дуже швидко і легко. З цих продуктів вийде 3 ось таких порції. Удачі в приготуванні.

Дуже смачний Цезар з рибою (з лососем, тунцем або сьомгою). Рецепт з фото ілюстраціями і відео

Чи можна його приготувати з рибою? Так звичайно можна. Всім любителям різних порід риби присвячується  &# 128526;

Важливо! Рибу можна взяти будь-яку наприклад: лосось, слабосоленої сьомги або тунець у власному соку. Вибирати виключно вам, то що знайшлося під рукою. Експериментуйте і отримаєте нові нотки цього найпоширенішого варіантік.

Я таке зелене блюдо спробувала дуже давно, ще в студентські роки, коли учілачь в коледжі. З тих пір, він став моїм улюбленим салатом на будь-яке святкування, на святковий стіл. Чоловік у мене використовує цей варіант салату, як закуску до пива, а що, теж непогано, два в одному, і закуска і салат.

Нам знадобиться:

  • Салат листовий - 100 г
  • Риба червона слабкого засолу - 250 г
  • Пармезан - 50 г
  • Батон - 0,5 шт.
  • Оливкова олія - ​​2/3 ст.
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Часник - 1 Зубчик
  • Гірчиця солодка - 1 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідори черрі або інші - 100 г
  • Вийде 3 порції

Спосіб приготування:

1. Листя салату вимийте в проточній воді. Потресов їх через друшлаг, щоб стекла зайва вода. Потім умочіть листя паперовим рушником. Листя повинні бути сухими.

2. Сухарики можна використовувати магазинні, а можна засмажити самим в духовці або сковороді. Для цього поріжте батон на шматочки.

3. Зваріть яйця, але щоб вони були не зовсім готові, тобто варіть їх 1 хвилину після закипання, вийдуть яйця в смятку.

4. Червону рибу порізати тонкими смужками.

5. Сік лимона вичавити вручну.

6. Часник подрібніть використовуючи чеснокодавку. Додайте до нього, гірчицю, яйця і лимонний сік. Добре збийте, додаючи при цьому масло оливкове. Соус-заправка вийде злегка жовта.

7. соусом полийте зелені листочки. Викладіть хрусткі сухарики, помідори, які можна порізати на половинки. Прикрасьте сиром і подавайте на стіл. Приємного апетиту друзі!

Для вас читачі і передплатники знайшла подібне, схоже відео приготування Цезаря з червоною рибою.

Салат з печінкою і солоними огірками

Ви не повірите, але одного разу я почала готувати цю страву, а коли отямилася, то згадала, що я не купила курку. Часу на те, щоб сходити купити її у мене не було. Довелося використовувати те, що було. А була на той момент печінка куряча. Ось і довелося мені поекспериментувати.

Скажу чесно, експеримент вдався! &# 128518; Я також замість білого батона взяла житній хліб))) Мені дуже сподобався такий печінковий вид, адже печінка я дуже люблю, адже вона є найкращим продуктом в підвищенні гемоглобіну в крові.

Рекомендую, якщо ви хочете здивувати і урізноманітнити стіл приготуйте цей оригінальний варіант.

cezar s pechenu

Покроковий рецепт Цезаря з пекінською капустою, сухариками і куркою, а також з помідорами

Я живу в невеликому містечку, і не завжди під рукою в наших магазинах можна купити салат Ромен або Айсберг. Одного разу мені довелося замінити його на пекінську капусту, у нас її продають завжди. Тому представляю вам ще один вид з пекінською капустою. Такий салатик має незвичайний смак, адже пекінська капуста пахне навіть по особливому.

Нам знадобиться:

  • Пекінська капуста - 0,5 качан
  • Куряча грудка готова - 500 г
  • Помідори - 3 шт.
  • Сир твердих сортів - 150 г
  • Батон, багет або інший білий хліб
  • Часник - 1 зубець
  • Оливкова олія - ​​1 ст.л.
  • Заправка (соус) для «Цезаря» - 3 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Приготуйте до процесу приготування всі необхідні продукти. Візьміть білий батон і наріжте його на пластики. Можна використовувати батон уже в нарізці. Розмістіть шматочки хліба на деку, і посипте їх подрібненим часником. Деко можна змастити трохи оливковою олією. Висушіть хліб (батон, багет).

Цікаво! Сухарики по іншому багато хто називає смішним словом крутон, ви знали про це?

2. Курячі грудки заздалегідь відваріть в бульйоні. Наріжте її тонкими пластиками. Для ароматності курочки можна обмазати її приправою карі, якщо ви любите. З капусти видаліть всі грубі жилки, поріжте її ножем. Не забудьте її добре вимити перед різкою.

3. Сирок натріть дрібно на тертці. Листя капусти викладіть в тарілку у вигляді гори. Полийте соусом.

4. Прикрасьте красиво шматочками соковитої курочки і порізаними часточками помідор. 

5. Зверху киньте пару сухариків і тертий сир. Вийшло чудово і дуже швидко. На швидку руку в самий раз! Цезар з куркою і пекінською капустою готовий, друзі! Смачного вам салату! Готуйте з задоволенням!

Пікантний салат з ананасами і куркою

Цей варіантт ще раз доводить, що експериментувати і знаходити щось нове в смаках дуже корисно і смачно! Прикладом служить ось цей солодкий з ананасом або можна взяти авокадо з куркою.

Я сьогодні робила це диво на вечерю, адже цей вид дуже ситний і поживний. Зник салат з нашого столу за лічені хвилини, а ви як хотіли &# 128512; Я робила його з одним ананасом, але бачила такий варіант з додаванням авокадо. Я, якщо чесно авокадо не люблю. Але, раз такий салат з авокадо і ананасами існує, вирішила просто упомінуть його в цій замітці. 

Ну, тут вже вам вирішувати, робити його з авокадо або робити з ананасами і авокадо разом. Як на мене так авокадо не солодкий, якщо порівнювати з ананасом, він якийсь - то має маслянистий і терпкий гарбузовий смак))) &# 128518; А я гарбуз не недолюблюю, хоча даремно звичайно.

Нам знадобиться:

  • Куряче філе - 800 г
  • Консервовані ананаси - 300 г
  • Твердий сир - 100 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Помідори черрі - 6 шт.
  • Майонез - 8 ст.л
  • Сік лимона - 2 ст.л
  • Часник - 4 зубчики
  • Листя зеленого салату - на смак
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Куряче м'ясо в цьому салаті найкраще відварити, а потім порубати на шматочки.

2. У невеликому красивою мисці з'єднайте між собою ананаси і куряче філе шматочками. Ананаси теж повинні бути порізані на шматочки.

3. Натріть сир на дрібній тертці.

4. Авокадо добре промийте, видаліть серцевину. Поріжте красиво тонкими смужками у вигляді соломки.

5. Потім нанесіть майонез з видавленим з чеснокодавкі часником на всі продукти. Перемішайте.

6. Всі добре розмішайте і зверху для краси внесіть кружечки помідора. Цезар з куркою з авокадо і ананасами готовий. Насолоджуйтесь солодким приємним смаком!

Цезар з шинкою або ковбасою

Буває і таке, що вдома не виявилося м'яса, можна його сміливо замінити на ковбасу або шинку. Щоб ще як то урізноманітнити цей вид я внесла нотку свіжості - це свіжий огірок. Вийшло скажу, дуже-дуже непогано. Тому з шинкою (ковбасою) і огірком буде на славу соковитим і смачним!

Нам знадобиться:

  • Копчена ковбаса або шинка - 200 г
  • Сир - 160 г
  • Капуста пекінська - 300 г
  • сухарі 
  • Соус для «Цезаря»
  • Огірок свіжий - 2 шт.
  • Сіль, приправа

Спосіб приготування:

1. На самий низ тарілки, блюда покладіть листя пекінської капусти. Спочатку добре їх вимийте, обсушити і порізати.

2. Після викладайте на капусту різаний на шматочки огірок, шинку (ковбасу) і тертий сир.

Важливо! У будь-якому Цезаря, використовуйте насамперед тверді сорти сиру, найкраще для цього підходить Пармезан

3. Зверху прикрасьте сухариками. Їх можна зробити з будь-якого батона. Для цього наріжте батон на дрібні шматочки і засушити їх в духовці. 

4. Полийте спеціальним магазинним соусом. Соус можна зробити і самим, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом. Як приготувати соус Цезар тільки за перевіреними рекомендаціями читайте тут.

5. Я думаю, що цей швидкий і легкий варіантік можна зробити за пару хвилин. Смачного! Нехай ваші гості попросять тільки добавку!

Салат Цезар з куркою і грибами

Цей вид для тих хто не любить м'ясо, ну або не вживає його взагалі, може ви вегетаріанець, а Цезаря хочеться? &# 128578; Спробуйте тоді зробити його з грибами. Гриби можна використовувати будь-які, наприклад мариновані печериці або будь-які смажені.

Важливо! Якщо ви використовуєте смажені гриби, то обов'язково коли ви будете їх викладати на листя салату, перевірте, щоб вони були остиглими. Адже гарячі гриби зіпсують вид листю, згорнуть їх.

Улюблений варіант, за цим Цезар вийде легким, смачним, ситим і навіть пікантним.

Нам знадобиться:

  • Гриби (шампіньйони) - 400 г
  • Листя салату - 100 г
  • Пармезан - 50 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Батон - 2/3 шт.
  • Оливкова олія - ​​2/3 ст.
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Вустерський соус - 1 ч.л 
  • Гірчиця солодка - 1 ч.л
  • Сіль, перець, часник - За смаком

Спосіб приготування:

1. Гриби вийміть з банки і поріжте на шматочки. Обсушити їх рушником.

2. Запечіть шматочки хліба в духовці, можна сбризгнуть сухарики маслом.

3. Сир натріть на тертці. З лимона вичавити сік.

4. Зробіть соус. Для цього відокремте білки від жовтків. Можна використовувати яйця в смятку. Вибирайте самі.

Важливо! Яйця перед тим, як їх варити обробіть, протріть оцтом. Це допоможе убити деяку частку сальмонел, якщо вони мають місце бути на яйці.

5. Часник подрібніть і розітріть його з сіллю і перцем. Додайте сік лимона, гірчицю, жовтки і вурстерскій соус. Збийте міксером заправку, потихеньку вливаючи, оливкова олія.

6. Листя салату порвіть на довільні шматочки. Заправте їх соусом. Далі гриби, сухарі і знову соус. Прикрасьте пармезаном. Апетитно і красиво! Нехай вам це рецепт сподобається і ви будете готувати по ньому жоден раз!

Відео - Приготування Цезаря без спеціального соусу

В силу того, що у наших сучасних господинь часто не вистачає часу, вони придумали використовувати в своїх стравах замість соусу, майонез. А курку обсмажувати на сковороді, а не варити.

Я особисто нічого поганого в цьому не бачу. Ось відео, яке доводить це:

Цезар з морепродуктів - рецепт для гурманів

Доступний і простий з морепродуктами теж нікого байдужим не залишить. Адже в його складі можна використовувати креветки, а можна взяти морський коктейль. Користі від такого виду тільки додасться. Адже всі морепродукти багаті вітамінами, йодом і корисним білком.

Тепер ви самі бачите, що Цезар з морепродуктами дуже простий і не дуже витратний. Приготувати зможе будь-хто, навіть новачок.

Як приготувати соус (заправку) до Цезарю, секрети приготування

Для Цезаря можна використовувати різні варіанти заправок, соусів. Можна використовувати магазинний соус, зараз їх велика різноманітність. А можна спробувати зробити соус в домашніх умовах самостійно.

Ніхто не буде сперечатися з тим, що заправка (соус) є основним компонентом. Від якої дуже залежить на пряму в цілому смак салату.

Розглянемо найпопулярніші заправки до цього величного страви.

Отже, як же приготувати соус в домашніх умовах.

Варіант №1 Класичний соус Цезар для будь-якого варіанту 

Нам знадобиться:

  • жовток курячий - 1 шт.
  • часник - 1 зубець
  • оливкова олія - ​​1 ст.л
  • дижонская гірчиця - 0,5 ч.л
  • вустерский соус - 0,5 ч.л
  • червоний винний оцет 0,5 ч.л
  • лимонний сік - 0,5 ст.л
  • табаско -1 крапля,
  • сіль і перець

Спосіб приготування:

Спосіб приготування простий. І не зажадає від вас великої кількості часу, тому я його і роблю в більшості випадків.

1. Жовток яйця (сирі) змішайте з подрібненим часником (часник вичавити через прес).

2. Потім акуратно, дуже дбайливо і не поспішаючи, внесіть оливкова олія, помішуючи.

3. Збийте вилочкою цей склад.

4. А, після додайте всі інші інгредієнти за списком. Смачного! Не забудьте збовтати соус, коли будете заправляти. &# 128539;

Решта варіантів соусів  з анчоусами, майонезом і іншими варіантами традиційної заправки, дивіться в цій статті «Популярні соуси до Цезарю». Я зазвичай роблю саме цей представлений тут вид. Він простий і нескладний. Спробуйте і ви.

Поради, секрети і рекомендації з приготування салатів Цезар

У цій замітці я спробувала по всьому викладеному тексту вище виділити найважливіше в рамочки, щоб ви обов'язково акцентували увагу на потрібні моменти. Але, все ж деякі нюанси я не написала:

  • Листя салату, щоб виглядали більш апетитно і соковито, потрібно помістити в дуже холодну воду, можна навіть з шматочками льоду з вашого холодильника на 15-20 хвилин. У зимовий час його можна винести на мороз, приблизно на 10 хвилин. Повірте, буде дуже смачно і виглядати буде дуже класно і красиво!
  • Яйця повинні бути кімнатної температури. Яйця для приготування соусу краще за все не варити, а проколоти і опустити в воду, яка тільки, що закипіла на 4 хвилини. Потім яйця остудіть.
  • Вустерський соус не обов'язково використовувати, його замінником є ​​хороша гірчиця або соєвий соус.
  • Щоб досягти соковитою курки, можна спробувати замаринувати її в соєвому соусі.
  • Сухарики краще готувати зі свіжого хліба. Вони будуть набагато смачніше і ароматні. Хоча багато хто переконує, що краще брати вчорашній багет. Як то кажуть, на смак і колір любителів немає. Вирішуйте самі. &# 128578; 
  • Анчоуси повинні бути без всяких добавок, пам'ятайте про це, а то не на роком зіпсуєте смак.
  • Листя салату або пекінську капусту найкраще заважати двома ложками. Так готують і заважають шеф-кухаря в ресторанах. Це не потравмірует листя або капусту, а це дуже важливо з естетичної точки зору.
  • Перед заправкою страви будь-який соус магазинний або домашній, необхідно поговорити.
  • Якщо ви хочете надати Цезарю неповторну пікантність, посипте листя салату кунжутом. Це не тільки додасть незвичайний смак, але і прикрасить це блюдо. Насіння кунжуту дуже добре поєднуються з овочами, спробуйте не пошкодуєте!

Ну, ось на такій ноті, я хочу з вами попрощатися. Сподіваюся, добірка моїх рецептів вам обов'язково стане в нагоді. І у вас вийде найкращий і найсмачніший Цезар на вашому столі. &# 128512;

Готуйте це блюдо з любов'ю і гарним настроєм на святковий стіл, на День Народження, Новий рік, в повсякденні дні, будні, а може бути навіть на обід або вечерю. Пригощайте друзів і родичів. Радійте і даруєте один одному посмішки. Всього самого доброго і найкращого. &# 128518;

Смачних вам витворений !!!

P.S Анекдот дня:

Зустрілися дві подруги.
- Класно виглядаєш! Напевно у косметолога вчора була?
- Та ні, всю ніч уявляєш, спала особою в салаті!

Радимо прочитати

Салат з крабовими паличками
Салат з крабовими паличками
Ох, як я люблю цей салат. Ніжний смак, поєднання інгредієнтів, простота приготування, зовнішній вигляд - в ньому все ідеально! Такий салатик не соромно поставити на святковий стіл. Попереджаю одразу:
Рецепт смачного салату з копченою куркою, квасолею і сухариками
Рецепт смачного салату з копченою куркою, квасолею і сухариками
Сьогодні знайомлю вас з дуже смачним і неймовірно простим у виконанні салатом з квасолею і сухариками. Звичайно, крім квасолі і сухариків в ньому присутні і інші не менш смачні інгредієнти. Але про
Салат 8 Березня, рецепт з фото
Салат 8 Березня, рецепт з фото
Всім привіт. До чого ж приємно, коли в день 8 березня святковий обід готує саме чоловік. Так нехай же він приготує для вас цей салат 8 березня, рецепт якого настільки простий, але дуже красивий і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки