» » Торт з кабачків: топ швидких і смачних рецептів кабачковий тортиків

Торт з кабачків: топ швидких і смачних рецептів кабачковий тортиків


Доброго вам дня! Літо триває, залишилися останні дні з серпня, а це значить настала пора збирати урожай наших улюблених овочів, і готувати з них різні класні страви. Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати дуже несподіваний, суперський варіант творіння, як кабачковий торт, можливо ви навіть і не здогадувалися раніше, що можна зробити таке закусочноестраву. &# 128539;

Ну, що поїхали ... Як він виглядає? Приблизно ось так прикрашений стрічками з помідор, як на цій картинки, а смак який? Чудовий! Хто зі мною не згоден читайте цю замітку до кінця і ви дізнаєтеся як такий робити.

Як прикрасити такі смачні закусочні тортики, яке зробити прикраса, так дуже просто, включити кмітливість і фантазію і зі звичних інгредієнтів що-небудь зробите наприклад ось так:

Рецепт кабачкової торта з помідорами і сиром в духовці

Перший найсмачніший і швидкий класичний варіант це без майонезу, і без сиру, але зате з іншим секретним інгредієнтом. Як ви думаєте з яким? Дивіться цей майстер клас і повторюйте.

Нам знадобиться:

  • кабачок-650 г
  • яйця-2 шт.
  • борошно-4 ст.л
  • сіль-1 ч.л
  • чорний мелений перець-за смаком
  • помідори-2 шт.
  • сметана - 130 г
  • зелень кропу - пучок
  • часник - 2 зуб.

Спосіб приготування:

1. Візьміть кабачок і натріть його на крупній тертці, заздалегідь видаліть кожурку, якщо вона вже товста. Якщо використовується молодий овоч, то не потрібно. Посоліть і поперчіть.

Важливо! Після того, як посоліть, почекайте 15 хвилин, щоб виділився сік. Потім відіжміть руками приберіть все надлишки рідини.

2. Внесіть яйця, борошно, добре перемішайте, повинна вийти однорідна суміш.

3. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, зменшіть вогонь і покладіть 3-4 столові ложки на поверхню, добре розрівняйте шар. Смажте з двох сторін до золотистої скоринки. Повинен вийти ось такий млинець. Отже, має приблизно спекти 5-6 коржиків з кабачків.

Важливо! Як перевертати коржі? Дуже акуратно двома виделками або лопаткою.

4. Дайте млинців охолонути. Зробіть соус, в сметану додайте посічену зелень і часник, перемішайте.

5. Зберіть торт, для цього перший корж змастіть тонким шаром соусу, потім покладіть кілька часточок помідора, потім знову корж, соус, помідори і так поки всі інгредієнти не закінчаться. Як прикрасити? Чим хочете, наприклад болгарським перцем, оливками, огірочками і т.д. Ось що вийде, яка гарна і класна закуска до будь-якого свята, наприклад до Дня Народження або на десерт.

Таке овочеве диво буквально за 30 хвилин готово, нікого не залишить байдужим. Смачного!

Готуємо кабачковий торт вдома швидко і смачно

Торт з кабачковий млинчиків з сиром, помідорами і часником

Таке блюдо стане улюбленим і найпростішим у виконанні варіантом, який ви з легкістю також можете поставити на святковий стіл. Готується в домашніх умовах і ще до того ж без борошна, вона замінюється нічим іншим.

Нам знадобиться:

  • кабачок - 2 шт.
  • помідори - 3-5 шт.
  • ріпчаста цибуля - 1 головка
  • сир - 200 г
  • вівсянка замість борошна - 4-5 ст.л
  • йогурт або сметана - 250 г
  • часник - 2-3 зубчики
  • морква - 2 шт.
  • яйце - 2 шт.
  • зелень - за смаком
  • гриби печериці - 0.3 кг
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

1. Якщо у вас кабачки сорту цукіні, у них шкірка м'яка, то можна натерти на тертці разом з нею. Потім також потріть свіжу моркву. Посоліть за смаком, щоб інгредієнти дали сік, перемішайте. Перекладіть масу в друшлаг, щоб весь сік стік.

2. А ви поки займіться цибулею, поріжте його акуратно на кубики. Посмажте на сковороді з рослинним маслом до того моменту, щоб він став золотистим і прозорим.

3. Потім до цибулі внесіть печериці, які поріжте на невеликі шматочки заздалегідь. Трохи посоліть і поперчіть. Як тільки грибочки охолонуть додайте в них посічену зелень і сметану, розмішайте. Вийде дуже смачна і ароматна начинка.

4. Дрібно поріжте часник кухонним ножем. І додайте в нього вже готові гриби. Кабачки вже повинні були відстоятися разом з морквою, відіжміть ще гарненько руками всю рідину. У кабачкову суміш внесіть два яйця і добре перемішайте. Тепер дрібного помелу додайте вівсянку, щоб вийшло тісто не рідке, але і не густе, щоб зручно було перевертати коржики.

Важливо! Замість вівсянки можна взяти гречане борошно, або гречку перемолоти до стану борошна.

5. У сковороду капніть ложку рослинної олії, розподіліть її по поверхні, смажте млинці на сковорідці з двох сторін із закритою кришкою.

Важливо! Час смаження одного боку 2-4 хвилини.

6. Після того, як всі кабачкові млинчики готові поріжте гуртками помідори.

7. Прийшов час збирати цю вкусняшки. На перший коржик покладіть начинку, тертий сир, помідори, сіль, перець, розрівняйте, далі випікаючи другий корж, начинка, сир, помідори і так далі. Такий листковий варіант абсолютно легко зробити і приготувати, погодьтеся ?! Начинку можна змінити, додати свої улюблені інгредієнти, які начинки робите ви?

8. Для прикраси можна помидорку згорнути, розрізавши її половинку у вигляді нарізки, дуже пріочень тонкими пластиками, потім витягнувши в довжину і ці платівки згорнути по колу. Собірется дуже класна і яскрава трояндочка. Перенесіть її на блюдо.

Важливо! Краще взяти ніж з тонким лезом.

9. Така красотища і ніжність! Супер і клас! Дуже ніжно і ароматно!

Торт c кабачками і фаршем - рецепт з фото

Тепер приготуємо з фаршу у вигляді пирога цей шедевр. Відмінно виглядає, в розрізі теж дуже потрясно!

Нам знадобиться:

  • кабачки - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • зелень свіжа кріп - пучок
  • фарш -200 г
  • часник - 2 головки
  • сир - 100 г
  • сіль і перець за смаком
  • кетчуп - 2 ст.л
  • майонез - 2 ст.л
  • яйце - 1 шт.

Спосіб приготування:

1. Кабачки наріжте кружальцями, приблизно 5-6 мм. Форму скляну застеліть фольгою, ось так як на малюнку.

2. Покладіть перший шар. Капніть кілька крапель олії. Посоліть.

3. Потім візьміть фарш, посоліть його і поперчіть, додайте видавлений часник через чеснокодавку.

Важливо! Краще брати змішаного виду, яловичина + свинина.

4. Присипте м'ясо рубаним кропом, потім тертої свіжої морквою.

5. Тепер різані колами помідори. Посоліть і поперчіть. Красавчики!

6. Далі кабачки гуртками, болгарський перець кільцями.

7. Робимо заливку, змішайте майонез або сметану з кетчупом або томатною пастою, вбийте одне яйце, збийте акуратно вилочкою. Після додайте одну столову ложечку води кип'яченої, заново перемішайте.

8. Залийте сумішшю все блюдо і нехай воно постоїть 2-3 хвилини. А потім поставте пиріг випікатися в духовку на 1 годину при температурі 200-250 градусів. Після закінчення часу в самому кінці за 5-10 хвилин присипте його тертим сиром і накрийте верхівку фольгою. Ось такий прекрасний запечений в духовці суперський тортик вийшов! Прикрасьте за бажанням.

Важливо! Після того, як ви дістанете пиріг з духовки, то можете побачити рідина, її потрібно буде злити.

Відео, про те як приготувати пиріг з кабачків з морквою і цибулею

Кращий, а головне простий варіант, який дивіться в цьому виді з каналу ютуб.

Кабачковий торт з начинкою з крабових паличок

Хто б міг подумати, що крабові палички затьмарять світ.  &# 128539; Навіть в цю закуску їх мноіе стали використовувати. Пам'ятайте мою попередню статтю, там ми робили теж таку творінку, але був зовсім інший рецепт, хто не бачив дивіться на цьому блозі. Так ось вийшло дуже поживно, оригінально, а головне соковито.

Нам знадобиться:

Спосіб приготування:

1. Кабачок очистіть від шкірки, приберіть м'якоть, якщо він старий. Потріть на крупній тертці. Посоліть і залиште на 5-7 хвилин, відіжміть вологу. Розбийте два яйця, борошно, замісити тісто, вийде по консистенції, як на оладки.

2. Потім посмажте з цього тесту на розпеченій добре сковороді млинці, зменшіть вогонь під час смаження.

Важливо! Смажте на невеликому вогні, щоб нічого не підгоріло. Вийде три коржа.

3. Після порубати крабові палички дрібно ножем.

4. Потім подрібніть кріп, круто яйця, внесіть сметану або майонез. Все змішайте. Це буде перша начинка.

5. Плавлені сирки, для того, щоб вони добре терлися, заморозьте в морозильній камері. Часник видавити через прес. Додайте майонез і дрібно рубаний кріп, перемішайте, ось і друга начинка.

6. На тарілку покладіть перший млинець, на нього викладіть першу начинку, потім другий і другу начинку, після третій, змастіть верх майонезом. За допомогою Овочечистка поріжте тонкими пластиками огірок.

7. Прикрасьте за своїм смаком і бажанням.

8. У серединку викладіть зелень або помідори. Дайте тортика просочитися 1-2 години в холодильнику, ось такий гарний закусочний торт в результаті вийде і дуже-дуже смачний і ніжний! Їжте, пальчики оближіть! Смачного!

Торт на швидку руку з кабачків

Цікавий і оригінальний спосіб подачі на стіл, ніхто навіть і не здогадається з чого зроблена така страва:

Закусочний торт з заморожених кабачків

Хочете якось в зимовий час дістати цей продукт і зробити такий шедевр на стіл, наприклад на застілля в Новий рік або на інший будь-яке свято, як 8 березня або 23 февраля? Так тоді, чому не можна зробити про запас із заморожених тертих кабачків.

Нам знадобиться:

  • кабачок - 750 г
  • гриби - 280 г
  • борошно - 5-6 ст.л
  • майонез - 90 г
  • яйце круто - 3 шт.
  • яйце в тісто - 2 шт.
  • перець і сіль за смаком
  • сир - 130 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.

Спосіб приготування:

1. Насамперед необхідно розморозити кабачки, нехай вся зайва волога з них зійде. Потім додайте яйце і борошно, посоліть. Внесіть терту на крупній тертці моркву. Посмажте млинці на сковороді з рослинним маслом з обох сторін до апетитної скоринки.

2. Грибочки необхідно розморозити і посмажте їх з цибулею та олією. Можна взяти мариновані, беріть будь-які, які подобаються або які є у вашому домі. Курячі яйця і сир натріть на крупній тертці.

3. Складання: покладіть перше коло, на нього майонез розмажте рівномірно, гриби, і сир. Друге коло, майонез і яйця, і так далі чергуйте. Мазати чи верхній шар майонезом? За бажанням, але краще помазати, щоб добре все просочилося. В кінці для витонченості просто посипте тертим сирком.

Виглядає чарівно, зверху можна покласти оливки, помідори черрі, огірочки в нарізці або щось інше, наприклад болгарський перець

P.S Виявляється існує ще шоколадний торт під назвою «Хуторянка», але я такий ні разу не робила, а ви? Хто знає як робити дієтичні і пісні варіанти? Поділіться своєю думкою і відгуками.

Радимо прочитати

Бісквітний торт з вершками
Бісквітний торт з вершками
Цей торт по суті є найпростішим пирогом. Різниця лише в тому, що цей пиріг був чудесним чином облагороджений кремом на основі вершків. Результат вийшов досить ошатним, що не може не радувати мене.
Торт з печива і сметани без випічки
Торт з печива і сметани без випічки
Літніми днями зовсім немає бажання займатися випічкою, тому люблю готувати різні десерти, для яких не потрібна духовка. Ось і сьогодні пропоную один з таких швидких і дуже смачних рецептів десерту

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки