» » Баклажани, фаршировані грибами

Баклажани, фаршировані грибами


Баклажани, фаршировані грибами
Виглядають по-королівськи глянсувате баклажани завдяки щільній пористої м'якоті є ідеальною основою для будь-якої начинки, надаючи широкі можливості для фарширування. Представлений рецепт грунтується саме на цьому їх властивості.

Обережно видаливши серцевину з дрібним насінням, з кожного овоча можна зробити подобу човники, на якій можна зробити дуже захоплююча подорож. Сказати, що це буде море задоволення, буде невеликим перебільшенням, і блюдо, безумовно, справить враження, якщо човен не виявиться перевантаженою: начинка досить калорійна. Як варіант, можна обсмажити тільки гриби, а інші овочі тільки пасерувати.

Складові

Баклажани, фаршировані грибами

  • баклажани 2 шт.
  • помідор 1 шт.
  • солодкий перець 1 шт.
  • печериці 4-5 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • масло рослинне для смаження
  • сіль
  • мелений чорний перець

Приготування

Баклажани, фаршировані грибами
1. Для приготування човників з баклажанів купуйте свіжі і щільні овочі без пошкодження і чорних плям. Насіння не повинні бути великими, а шкірка дуже грубою. Найкраще використовувати овочі невеликого розміру. Баклажани промийте та висушіть рушником. Розріжте на дві половинки вздовж. Акуратно, використовуючи чайну ложечку, вискобліте м'якоть. Не викидайте її, вона знадобиться для приготування начинки.

Баклажани, фаршировані грибами
2. Очищені човники змастіть всередині рослинним маслом, трохи підсолити і поперчіть. Перекладіть на деко і випікайте в духовій печі при температурі 190-200 градусів 20-25 хвилин, щоб овочі стали трохи м'якими. Орієнтуйтеся на свою грубку.

Баклажани, фаршировані грибами
3. Підготуйте начинку. Очистіть цибулю і наріжте його кубиками. Промийте шампіньйони. Наріжте тонкими полупластінкамі разом з ніжкою. Обсмажте на олії 8-10 хвилин на помірному вогні. Обсмажені гриби з цибулею перемістіть в окрему миску.

Баклажани, фаршировані грибами
4. Очистіть перець від насіння, наріжте кубиками. Помідор промийте, розріжте на дві частини і видаліть ложкою рідку серцевину. М'якоть наріжте невеликими шматочками. Баклажановие серединку наріжте невеликими шматочками. Підготовлені інгредієнти обсмажте на олії 5-8 хвилин.

Баклажани, фаршировані грибами
6. Додайте обсмажені гриби. Підсолити і поперчіть. Перемішайте і відключіть вогонь.

Баклажани, фаршировані грибами
7. Дістаньте запечені баклажани з духовки. Наповніть їх грибною начинкою. Надішліть в грубку на 10-15 хвилин при температурі 180-190 градусів.

Баклажани, фаршировані грибами
8. Фаршировані баклажани готові. Подавайте як самостійну закуску в теплому і холодної вигляді.

Радимо прочитати

Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи представляють собою ніжну масу подрібненого до однорідної консистенції овочевого пюре. Вводячи масло за потребою, можна регулювати калорійність - блюдо залишається дивно
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але
Гострі баклажани на зиму в томаті
Гострі баклажани на зиму в томаті
Гострі баклажани на зиму в томаті з цибулею – універсальна закуска, яка і за смаком хороша, і легка в приготуванні. Овочі не піддаються тривалій тепловій обробці, тому зберігаються цілими шматочками,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки