» » Баклажани «як гриби», смажені в яйці

Баклажани «як гриби», смажені в яйці


Баклажани «як гриби», смажені в яйці
Пориста м'якоть баклажанів по структурі віддалено нагадує грибну. Нарізані кубиками овочі так само пружні, так само пружинять на зубах. Використовуючи рецепт приготування баклажанів «під гриби», можна максимально посилити цю подібність і приготувати не тільки відмінне страву, а й сюрприз.

Яєчна панірування не дозволить овочам увібрати занадто багато масла. Обсмажені кільця цибулі, традиційного супутника грибів, підтримають ілюзію.

Блюдо є апетитною холодною закускою, але може стати і чудовим гарніром до відварного пісного м'яса, скибочці ароматної буженини.

Складові

Баклажани «як гриби», смажені в яйці

  • баклажани 2 шт.
  • курячі яйця 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • масло рослинне 3-4 ст. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • зелень

Приготування

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
1. Яйця розбийте в глибоку миску і збовтайте вилкою до однорідності. Сильно збивати до появи пінки не потрібно.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
2. Баклажани мають бути молоденькі з недорозвиненими насінням. Промийте їх під струменем холодної води. Обсушити рушником. Ображати хвостики з двох боку. Очистіть від шкірки. Наріжте невеликими брусочками, щоб зручно було наколоти на вилку. Помістіть в глибоку миску.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
3. Додайте до баклажанів яєчну масу. Перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 1-2 години. Періодично перемішуйте. За цей час вся маса повинна вбратися в шматочки баклажанів.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
4. Велику цибулину очистіть і наріжте невеликими шматочками.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
5. На сковороду налийте олію і відправте на сильний вогонь. Добре розігрійте. Перекладіть баклажани. Зробіть вогонь середнім.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
6. Відразу додайте цибулю. Перемішайте і смажте 10-12 хвилин до готовності. Час від часу перемішуйте, щоб шматочки добре зарум'янилися з усіх боків.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
7. За кілька хвилин до відключення вогню посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте. Вимкніть вогонь. закуску остудіть.

Баклажани «як гриби», смажені в яйці
8. Смажені баклажани готові. Подавайте до столу, як доповнення до обіду або вечері або як самостійну закуску.

Радимо прочитати

Баклажани по-грузинськи на зиму
Баклажани по-грузинськи на зиму
Баклажани - найпопулярніший інгредієнт заготовляються про запас закусочних салатів. Простий рецепт баклажанів по-грузинськи дозволить господині порадувати гостей пікантною закускою з часниковим
Баклажани, фаршировані грибами
Баклажани, фаршировані грибами
Виглядають по-королівськи глянсувате баклажани завдяки щільній пористої м'якоті є ідеальною основою для будь-якої начинки, надаючи широкі можливості для фарширування.
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи представляють собою ніжну масу подрібненого до однорідної консистенції овочевого пюре. Вводячи масло за потребою, можна регулювати калорійність - блюдо залишається дивно
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але
Салат з баклажанами і яйцями
Салат з баклажанами і яйцями
Смачний і поживний салат можна приготувати з баклажанами і яйцями. Всього у складі салату буде невелика кількість інгредієнтів, додамо маринований цибулю і майонез, тому смакове соло буде виконувати

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки