» » Салат з легкого

Салат з легкого


Нерідко з субпродуктів страви виходять більш смачними, ніж з м'ясної вирізки. Тільки не всі знають, як краще приготувати печінка, язик або легке, от і не беруться за цю справу, відмовляючись урізноманітнити меню. Якщо ви запропонуєте гостям спробувати салат, приготований за цим рецептом, вони в один голос скажуть, що блюдо дуже смачне, але не зможуть точно визначити, з яких інгредієнтів приготовлено. Розкривати секрет приготування чи ні – справа за вами.

З яловичого або свинячого легкого частіше готують начинку для пиріжків і млинців, а ось вдалих рецептів салатів з ним не так багато. Цей салат спочатку готувався з великої кількості цибулі, легкого, грибної приправи (в кубиках для бульйону), і майонезу, і викликав незмінний захват у всіх, хто його пробував. Але все одно кулінарна фантазія зажадала інновацій – грибна приправа була замінена справжніми грибами. Страва від цього тільки виграла і набуло благородний смак.

Салат з яловичого легені з грибами

Салат з легкого

Інгредієнти:

  • Яловиче або свиняче легке – 0.5 кг,
  • Лавровий лист – 2 шт.,
  • Печериці свіжі – 0.5 кг (можна замінити мариновані або солоні лісовими грибами),
  • Цибулю 2-3 шт.,
  • Майонез -100 р,
  • Сіль
  • Перець,
  • Рослинне масло.

Процес приготування:

Чисте підготовлене легке опустіть в киплячу підсолену воду, киньте туди лаврові листочки. Якщо у вас заморожене яловиче легке, то перед приготуванням розморозьте його, гарненько промийте, видаліть залишки трахеї. Краще розділити його на 2 частини, так зручніше буде перевертати.

З-за того, що в цьому субпродукте є повітряні порожнини, шматочок легені не буде опускатися на дно каструлі, а станеться на поверхні води. На самому початку приготування вам доведеться кілька разів його перевернути, зняти піну. Можна накрити легке кришкою, діаметр якої менше, ніж каструля, щоб субпродукт був повністю занурений у воду. Якщо вам не дуже подобається така конструкція, просто накрийте каструлю відповідного розміру кришкою.

Легке вариться на повільному вогні під кришкою півтора - два години. До вживання воно буде готове значно раніше, але саме завдяки тривалій варінні розм'якшаться волокна сполучних тканин і смак салату значно покращиться.

Тим часом займіться приготуванням грибів і цибулі. Цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору.

Чим більше цибулі, тим краще і смачніше виходить салат. Зберіть смажену цибулю на одній стороні сковороди, щоб на ній залишилися надлишки масла. Або відкиньте його на друшляк.

Печериці промийте, наріжте і обсмажте до готовності будь-яким зручним способом, на плиті або в мультиварці.

Гриби в мультиварці смажені

Для салату гарні будь-які гриби, наприклад, мариновані маслюки. Якщо візьмете їх, то виберете підсмажену цибулю з сковорідки і на маслі обсмажте замариновані маслюки. Остудіть їх і наріжте шматочками. Наріжте легке на невеликі кубики або соломкою.

Легке яловиче варене

Додайте гриби і цибулю, поперчіть, посоліть і заправте майонезом. Перемішайте салат і дайте йому настоятися перед подачею в холодильнику, півгодини буде цілком достатньо.

Салат з яловиче легкого рецепт з грибами

Порада:

Якщо маєте вільний час і салат потрібен вам не спішно, то поставте субпродукт під прес. Для цього легке кладеться на плоске блюдо, зверху розміщується вантаж. Коли субпродукт охолоне, його структура стане схожою з відварним язиком. Можна охолодити і без преса, салат все одно вийде смачним.

Насолоджуйтеся смачною і ситною закускою!

Салат з легкого

Як приготувати смачний салат з язиком і корейською морквою:

Салат з язиком Рецепт-->>

Радимо прочитати

Салат з печінкою тріски рецепти
Салат з печінкою тріски рецепти
Хто любить печінку тріски рецепти салатів будуть дуже до речі. У цьому випуску представлений не один варіант дуже смачною листкової закуски з покроковими фото від наших авторів.
Салат з капустою і болгарським перцем
Салат з капустою і болгарським перцем
Овочевий салат - це прекрасний варіант для легкого перекусу. Завдяки таким салатів відбувається насичення організму, при цьому ми отримуємо максимум користі і мінімум калорій. Одним з часто
Салат Півень
Салат Півень
Новорічне застілля не можна уявити без ситних салатів. З року в рік кожна господиня включає у святкове меню олів'є, оселедець під шубою і деякі власні фірмові салати. Такі страви розходяться в кілька

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки