» » Салат з квасолі з грибами рецепт з фото

Салат з квасолі з грибами рецепт з фото


салат з квасолі з грибами

Всім привіт. Сьогодні поділюся з вами моїм улюбленим рецептом салат з квасолі з грибами. Його навіть можна назвати смаженим. Ситний виходить смачний.

Хочете спробувати? Тоді потрібно приготувати і переконатися в цьому. До того ж, його ще як самостійну страву можна їсти.

Салат з квасолі з грибами

Для приготування цього салату можна брати квасоля, яка у вас є в засіках — суху білу або червону, а можна і мариновану (теж будь-яку). Якщо використовувати мариновану, то відварювати її не доведеться. Я ж візьму звичайну білу квасолю.

Для того, щоб салат не вийшов дуже блідим, для додання йому апетитного кольору, використовуйте морковочку.

Мені більше подобається, коли морква нарізана кубиками або соломкою, але в цей раз я полінувалася і натерла на тертці.

А ось про гриби – окрема пісня. Природно, самі ароматні та ще й насиченим яскравим смаком сушені гриби. А якщо ви вважаєте, що з сушеними грибами багато метушні, використовуйте печериці або ж будь-які заморожені з вашого холодильника.

Підготуйте всі потрібні інгредієнти і приступимо до приготування.

Для салату з квасолі необхідні:

  • 1,5 ст. сухої квасолі;
  • Парочка цибулин;
  • 2-3 морквини;
  • 300 г грибів;
  • 2-3 маринованих (солених) огірків;
  • Майонез;
  • сіль і перець;
  • Зелень свіженька;
  • Масло рослинне.

Як приготувати салат з квасолі з грибами

Попередньо (бажано) квасолю на ніч замочити потрібно буде. Потім злити воду, в якій замочувалася, налити нову і відварити до готовності, але так, щоб вона не розвалювалася і при перемішуванні не перетворилася на кашу.

Як квасоля зварити? Ось вам підказка:

Якщо вже зварилася, приберіть в сторону, нехай повністю охолоне.

Квасоля для салату

Очищену цибулю порізати і злегка обсмажте в рослинному маслі.

Тепер додайте моркву

Обсмажуємо цибулю з морквою для салату з квасолею

до м'якості овочів потім всі разом.

Не гаючи часу можна зайнятися і грибами, також їх нарізавши не дуже крупно.

Коли морковочка з цибулькою обсмажаться, черга за грибами. Додаємо їх до овочів на сковороді.

Обсмажуємо гриби

І ще трохи обсмажуємо, солимо, перчимо.

Вміст сковорідки перекладаємо в окрему посудину і даємо охолонути.

Після чого змішуємо остиглі овочі з відвареною квасолею.

Квасоля з грибами, цибулею і морквою

Додаємо нарізані соломкою мариновані або солоні огірки.

Салат з квасолею та грибами

Заправляємо салат майонезом і зеленню.

Заправляємо салат з квасолі майонезом

А для тих, хто не любить майонез або сидить на дієті, можна замість нього взяти сметану або йогурт і додати трохи гірчиці. Вийде більш легке блюдо, не таке калорійне.

Салат з квасолі з грибами

до Речі, для своїх салатів тут можна підібрати рецепт заправки.

І ще одна порада – якщо не додавати майонез і солоні огірки салат з квасолі з грибами, то можна таке блюдо використовувати як гарнір до різних страв з м'яса, риби. Чудово такий овочевий гарнір буде поєднуватися з легкими свіжими овочевими салатами.

Смачного.

Радимо прочитати

Салат 8 Березня, рецепт з фото
Салат 8 Березня, рецепт з фото
Всім привіт. До чого ж приємно, коли в день 8 березня святковий обід готує саме чоловік. Так нехай же він приготує для вас цей салат 8 березня, рецепт якого настільки простий, але дуже красивий і
Салат з легкого
Салат з легкого
Нерідко з субпродуктів страви виходять більш смачними, ніж з м'ясної вирізки. Тільки не всі знають, як краще приготувати печінка, язик або легке, от і не беруться за цю справу, відмовляючись
Закуска з баклажанів на зиму
Закуска з баклажанів на зиму
Літо радує великою кількістю смачних вітамінів у вигляді фруктів і овочів. Щоб продовжити цей багатий бенкет, варто зробити ґрунтовні запаси на зиму. З несолодких делікатесів найчастіше в банки

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки