» » Булочки на сковороді

Булочки на сковороді


Якщо ви не наважуєтеся взятися за випічку домашнього хліба, у нас для вас чудова новина – почніть експериментувати з більш простого рецепту, саме з того, що ми вам пропонуємо – швидкі булочки на сковороді. Дріжджові булочки на сковорідці виходять дуже схожими на хліб, але готуються в рази швидше і простіше, м'якуш виходить повітряним, кірочка злегка хрусткою. Простіше і смачніше не придумати! Подавати пісні булочки можна з вершковим або арахісовим маслом, пастами, джемами, можна готувати домашні бутерброди. Також, гарячу випічку можна змастити сумішшю рослинного масла, товченого часнику і рубаного кропу. Можна приготувати високі булочки, і не дуже, і той і той варіант добре пропікається без духовки на сухій сковороді. Якщо у вас є мультиварка, частина виробів можна випекти в ній. Отже, приступимо.

Булочки на сковороді

Булочки на сковороді

швидкий рецепт з фото

Рецепт тіста для булочок на сковороді

Інгредієнти:

  • свіжі дріжджі – 10 г
  • вода – ½ частину склянки
  • сіль і цукор – по ½ ч. л.,
  • рослинне масло – ½ ст. л.,
  • мука пшенична – 1 стакан.

Процес приготування:

Беремо ківш середнього обсягу, вливаємо в нього половину склянки чистої фільтрованої води, відразу всипаємо по половині чайної ложки цукрового піску і кухонної солі. Відправляємо ємність на конфорку, підігріваємо рідину до теплого стану, 37-38 градусів, постійно помішуючи, розчиняємо кристали цукру і солі. Знімаємо ківш з плити.

Додаємо у воду половину столової ложки рослинної олії, перемішуємо.

Одразу ж кришимо свіжі дріжджі, заздалегідь відмірявши 10 грам на кухонних вагах.

Рецепт тіста для булочок на воді та ferment

Перемішуємо вміст, розчиняємо дріжджі в теплій воді.

Булочки на сковороді рідке тісто

Слідом додаємо склянку просіяного пшеничного борошна, всипаємо частинами.

Тісто для булочок без яєць

Працюємо спочатку ложкою, перемішуючи борошно і рідина, після допрацьовуємо тісто руками. В результаті у нас виходить дуже ніжне і еластичне дріжджове тісто, на весь процес замісу йде в цілому кілька хвилин. При потребі, якщо основа сильно липне до рук, додайте невелику жменьку борошна. Готове тісто не потребує расстойке, з ним продовжуємо роботу далі.

Тісто для пісних булочок

Беремо велику дошку, притрушиваем борошном, розкачуємо швидке тісто для булочок шаром висотою в 1 див.

Рецепт швидких булочок покроково

Беремо келих або звичайний стакан, вирізаємо з його допомогою порційні заготовки. Тісто повторно розкачуємо, знову вирізаємо заготовки. Якщо бажаєте, можна зробити булочки трохи вище, ніж на фото, тобто, розкачати тісто висотою, наприклад, у 2 див.

Як швидко приготувати булочки

Тепер ставимо сковороду на плиту, прогріваємо, зменшуємо вогонь на мінімум, який лише дозволяє зробити ваша конфорка. Кладемо заготовки з тіста в сковороду, накриваємо кришкою, смажимо на одній стороні 7-8 хвилин, потім знімаємо кришку, булочки перевертаємо, смажимо ще 7-8 хвилин.

Булочки на сковороді рецепт з фото

У процесі смаження булочки трохи зростуть. Якщо другу порцію булочок ви зробили більше, не дивуйтеся, поки вони будуть чекати своєї години для випічки, вони трохи зростуть, і потім, вже на сковороді, піднімуться ще.

Булочки на сковороді пісні

Тоненькі булочки можна прямо зверху змащувати маслом і подавати до столу, а ось високі булочки можна розрізати і начиняти за смаком.

Булочки без духовки на сковороді

Зберігати готові вироби слід в пакеті або харчовому контейнері.

Приємного вам апетиту!

Швидкі булочки на сковороді: покроковий фото рецепт приготування від Олени.

Радимо прочитати

Пісна випічка: рецепти
Пісна випічка: рецепти
Пісні дріжджові пиріжки з капустою Для тіста: 250 мл води, 1.5 ч. л. солі, 3 ст. л. цукру, 2 ч. л. масло рослинного, 850 г пшеничного борошна, 2 ч. л. сухих дріжджів швидкодіючих; В начинку:
Великодні булочки
Великодні булочки
Якщо у вас немає часу на приготування пасок, пропонуємо приготувати ароматні, ніжні і дуже повітряні великодні булочки з родзинками з дріжджового тіста на жовтках без опари. Рецепт дуже простий,
Жайворонки " з тіста
Жайворонки " з тіста
Одним з вісників весни є жайворонок, саме він співає нам про прихід весни, стрибаючи з гілки на гілку вже оживають дерев. У язичницькій Русі споконвіку було прийнято зустрічати весну 22 березня. У
Булочки з сиром
Булочки з сиром
Один кулінарний журнал проводив соціальне опитування серед чоловіків, в опитуванні було одне питання: чим має пахнути в вашому домі? І 80 % всіх опитаних чоловіків (а їх було чимало) відповіли, що в

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки