» » Бульйон з профітролями

Бульйон з профітролями


Бульйон з профітролями

А ви коли-небудь їли бульйон з профітролями? Не знаєте що це таке? Я вам зараз поясню і не тільки ми з вами їх приготуємо разом. Профітролі являють собою маленькі повітряні коржики з заварного тіста, типу еклерів.

Бульйон з профітролями

І для того, щоб їх приготувати і подати до ароматного бульйону нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 2,5 столові ложки борошна,
  • 3 яйця,
  • 30 г масла (маргарину),
  • 2 столові ложки води,
  • 2 г цукру і трохи солі за смаком.

Приготування бульйону з профітролями:

Візьміть невелику каструльку і налийте в неї воду, покладіть масло (якщо немає масла – покладіть маргарин), цукор і сіль за смаком, доведіть вміст каструлі до кипіння. Як тільки закипить, зробіть маленький вогонь і, не перестаючи заважати, потроху всипайте борошно, пару хвилин поваріть і зніміть з вогню, дайте трохи охолонути.

Після вбийте одне яйце і дуже добре перемішайте до однорідної маси. То ж зробіть з іншими яйцями. Коли тісто буде готове (не прилипати до стінок каструльки) зробіть кульок з пергаментного паперу (особисто я користуюся щільним поліетиленовим пакетиком), обріжте куточок 5-6 мм і покладіть всередину тісто.

Деко змащуємо олією і на неї видавлюємо тісто маленькими порціями. Температурний режим 180-200 градусів, час приготування 25-30 хвилин.

Профітролі подаються до гарячого бульйону на окремій тарілці і тільки перед тим, як приступити до їжі кладуться в нього.

Сподіваюся, вам сподобався бульйон з профітролями. Смачного.

p.s. Заберіть свій подарунок та поділіться рецептом зі своїми друзями.

Радимо прочитати

Курка тушкована з рисом
Курка тушкована з рисом
Вітаю всіх у себе на блозі. Курка тушкована з рисом, саме цим смачним рецептом я хочу поділитися з вами зараз. Приготоване блюдо підійде для сімейного обіду.
Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Як варити бульйон - кулінарні поради про те як правильно варити бульйон
Супи є необхідною складовою частиною харчування людини. Вони складаються з рідкої частини та інгредієнтів, з яких вариться суп. Рідка частина може бути різна: бульйон, відвар, молоко або квас.
Суп з куркою
Суп з куркою
Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки