» » Яловичина під бананово-вершковим соусом - рецепт з фото

Яловичина під бананово-вершковим соусом - рецепт з фото


Яловичина під соусом бананово-вершковим

А який я для вас приготувала рецепт — Яловичина під соусом бананово-вершковим. Ніколи б не подумала, що банани поєднуються з м'ясом. Приготувала і була дуже здивована – незрівнянний смак. Навіть не можу чітко описати. Думаю, що це смачне блюдо відмінно впишеться на святковому столі.

Яловичина під соусом бананово-вершковим

Для приготування м'яса під таким оригінальним соусом бананово-вершковим вам знадобляться:

  • М'якоть яловичини 1 кг;
  • 2 банана;
  • 200 г вершків (10-15%);
  • 150 г сиру (твердого);
  • Сік великого лимона;
  • 0,5 ч. ложки солі. стільки ж і чорного перцю.

Приготування яловичини під соусом бананово-вершковим

Розберемося з м'ясом: яловичину гарненько вимийте і злегка просушіть. Наріжте її шматочками по товщині близько 2-х див. Ви так само можете приготувати М'ясо під шубою. Щоб готове м'ясо було м'яке і добре жевалось, його нарізають поперек волокон.

Як приготувати яловичину під бананово-вершковим соусом

Добре відбийте скибочки яловичини.

Як приготувати м'ясо під бананово-вершковим соусом

Візьміть невелике деко, бажано з високими краями. Я використовувала скляну форму. Дно нічим змащувати не потрібно. Укладіть шматочки м'яса на деко.

тому що при високій температурі м'ясо має властивість зменшуватися в розмірі, укладати його потрібно таким чином, щоб краї лягали один на одного (тобто внахлест) або дуже щільно один до одного. При цьому, їх потрібно ще й добре стиснути.

Згори я приправила своєю улюбленою приправою.

Як приготувати яловичину під бананово-вершковим соусом

Бананово-вершковий соус для яловичини

Очистити банани і поріжте кружечками. Помістіть їх в блендер. Туди ж на тертці натріть сир і влийте вершки з перцем і сіллю.

Бананово-вершковий соус для яловичини

Гарненько подрібніть і додайте лимонний сік, продовжуючи збивати.

Бананово-вершковий соус для яловичини

Залийте соусом, який у вас вийшов, яловичину.

Яловичина під соусом бананово-вершковим

Добре розігрійте духовку (за рецептом це приблизно 200 градусів). Поставте деко на 45 хвилин – 1 годину. Якщо м'ясо добре протикається ножем або виделкою, можна діставати.

Особисто я ставила форму ще не розігріту до цієї температури духовку т. к. використовувала скляну форму. А діставала коли підрум'яниться соус.

Яловичина під соусом бананово-вершковим готова. Можете пробувати, думаю, що цей смачний рецепт вам доведеться по душі.

Яловичина під соусом бананово-вершковим

Смачного.

Діліться з друзями і не забувайте про коментарі.

Радимо прочитати

Рецепт М'ясо під шубою
Рецепт М'ясо під шубою
Універсальний рецепт М'ясо під шубою – свинина з хрусткою скоринкою з картоплі і свіжими овочами. За цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо, добре відбивши його. Відмінно підійде для сімейного
Шашлик з риби
Шашлик з риби
Шашлик з риби – оригінальне і дуже смачне блюдо, яке, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу. Якщо влітку його можна приготувати на вогнищі, то взимку в умовах квартири рибний шашлик можна
Холодець з яловичини
Холодець з яловичини
Якщо вас запитають, яке блюдо найчастіше готують для святкових застіль, більшість з вас відповість, звичайно, це холодець! У кожної господині знайдеться кілька рецептів приготування цієї прекрасної

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки