» » Рулет з свинячої шкурки - рецепт з фото

Рулет з свинячої шкурки - рецепт з фото


рулет з свинячої шкурки

Всім привіт. Купуєте рулет з свинячої шкурки в магазині? А хочете приготувати ароматний рулет зі спеціями самостійно? Цей покроковий рецепт я підготувала для вас.

Дешевше купити молодої свинини з шкуркою і приготувати рулет самому, ніж купити готовий. Тим більше, що готувати такий рулет, зовсім не складно.

Зате, з мінімуму інгредієнтів у складі, ви отримаєте максимум смаку та задоволення від приготовленої м'ясної закуски власними руками.

А от використовуючи морквину в якості начинки, ми надамо нашому страви ще й гарний вид в розрізі, так що, можна буде його цілком і на святковий стіл подати.

Рулет з свинячої шкурки в домашніх умовах

Взагалі, для приготування використовують саме свинячу черевну частину, так звану очеревину або подчеревок. Напевно тому, що саме в цій частині шкурка не дуже товста і жорстка. Та й салко там з м'ясної прослоичкой.

Я купила ось такий шматочок молодої свинини, на ньому практично зовсім немає сала.

Готуємо рулет з свинячої шкурки

Але хочу зазначити, з невеликою кількістю сала закуска виходить м'якше.

Для приготування чудової м'ясної закуски підготуйте:

  • Свиняча шкурка з м'яском приблизно 700 г;
  • Часник – зубочки 8;
  • Сіль;
  • Морквина;
  • Ваші улюблені спеції.

Як приготувати рулет із свинячої шкурки

З усіх боків (і шкурку теж) гарненько посоліть, натріть розчавленим часником і спеціями.

Як приготувати рулет із свинячої шкурки

Зверху покладіть очищену і нарізану моркву вздовж.

Рулет з свинячої шкурки з морквиною

Як можна щільніше скрутіть в рулет.

Згортаємо рулет зі свинячої очеревини

Укладіть рулет на шматок целофану такого розміру, щоб їм можна було (навіть пару раз) обернути його з усіх сторін. Перев'яжіть сильно джгутом або товстою ниткою.

Перев'язуємо рулет з свинячої шкурки джгутом

Перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.

Дочекайтеся коли закипить, зменшіть вогонь і накрийте кришкою, нехай булькає потихеньку.

Рулет вийшов досить чималого діаметра, приблизно 10 см, тому варити доведеться, як мінімум, пару або навіть трійку годин.

Перевіряти на готовність проколюванням ножем я вам не раджу, тому що весь сік витече назовні. А за зовнішнім виглядом ви побачите, що шкіра добре набухла, а нитки просто в ній потонули.

Зливаємо воду і перекладаємо рулет в неглибоку миску. Так він виглядає після 3-х годин варіння.

Варений рулет з свинячої шкурки

Згори на нього кладемо обробну дощечку чи догори дном тарілку, а на неї ставимо банку 3-х л, наповнену водою або будь-який інший важкий вантаж до повного охолодження.

Після чого на пару годинок поміщаємо в холодильник.

Рулет з свинячої шкурки (очеревини)

Сімейний рулет з свинячої шкурки готовий, вийшла дуже смачна холодна м'ясна закуска.

Смачного.

А цей фантастичний рецепт теж для вас.

Радимо прочитати

Салат в лаваші
Салат в лаваші
Рулет з лаваша з начинкою з салату – відмінний варіант, якщо потрібно взяти з собою щось перекусити. Зручно і ситно. І часу на приготування піде зовсім небагато – не більше 15 хвилин. Такі рулети ви
Рулет з печінки
Рулет з печінки
Печінка - продукт не тільки корисний, але і універсальний. З неї можна приготувати безліч смачних і оригінальних страв. Яловича печінка більш жорстка порівняно з курячої або индюшиной, але особливу

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки