Рулет з свинячої шкурки - рецепт з фото
Всім привіт. Купуєте рулет з свинячої шкурки в магазині? А хочете приготувати ароматний рулет зі спеціями самостійно? Цей покроковий рецепт я підготувала для вас.
Дешевше купити молодої свинини з шкуркою і приготувати рулет самому, ніж купити готовий. Тим більше, що готувати такий рулет, зовсім не складно.
Зате, з мінімуму інгредієнтів у складі, ви отримаєте максимум смаку та задоволення від приготовленої м'ясної закуски власними руками.
А от використовуючи морквину в якості начинки, ми надамо нашому страви ще й гарний вид в розрізі, так що, можна буде його цілком і на святковий стіл подати.
Рулет з свинячої шкурки в домашніх умовах
Взагалі, для приготування використовують саме свинячу черевну частину, так звану очеревину або подчеревок. Напевно тому, що саме в цій частині шкурка не дуже товста і жорстка. Та й салко там з м'ясної прослоичкой.
Я купила ось такий шматочок молодої свинини, на ньому практично зовсім немає сала.
Але хочу зазначити, з невеликою кількістю сала закуска виходить м'якше.
Для приготування чудової м'ясної закуски підготуйте:
- Свиняча шкурка з м'яском приблизно 700 г;
- Часник – зубочки 8;
- Сіль;
- Морквина;
- Ваші улюблені спеції.
Як приготувати рулет із свинячої шкурки
З усіх боків (і шкурку теж) гарненько посоліть, натріть розчавленим часником і спеціями.
Зверху покладіть очищену і нарізану моркву вздовж.
Як можна щільніше скрутіть в рулет.
Укладіть рулет на шматок целофану такого розміру, щоб їм можна було (навіть пару раз) обернути його з усіх сторін. Перев'яжіть сильно джгутом або товстою ниткою.
Перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
Дочекайтеся коли закипить, зменшіть вогонь і накрийте кришкою, нехай булькає потихеньку.
Рулет вийшов досить чималого діаметра, приблизно 10 см, тому варити доведеться, як мінімум, пару або навіть трійку годин.
Перевіряти на готовність проколюванням ножем я вам не раджу, тому що весь сік витече назовні. А за зовнішнім виглядом ви побачите, що шкіра добре набухла, а нитки просто в ній потонули.
Зливаємо воду і перекладаємо рулет в неглибоку миску. Так він виглядає після 3-х годин варіння.
Згори на нього кладемо обробну дощечку чи догори дном тарілку, а на неї ставимо банку 3-х л, наповнену водою або будь-який інший важкий вантаж до повного охолодження.
Після чого на пару годинок поміщаємо в холодильник.
Сімейний рулет з свинячої шкурки готовий, вийшла дуже смачна холодна м'ясна закуска.
Смачного.
А цей фантастичний рецепт теж для вас.