» » Риба на овочевий «подушці» - риба з овочами фото

Риба на овочевий «подушці» - риба з овочами фото


Риба на овочевій подушці

А який сьогодні день? Правильно, четвер – рибний день, значить готуємо рецепт нескладний і смачний – Риба на овочевий «подушці». Відмінне рішення для тих, хто не хоче довго возитися на кухні або у вас зовсім мало часу. Тут тобі і риба, тут тобі і гарнір — всі разом. Запечене філе риби з овочами в духовці підійде і на обід і на вечерю.

Риба на овочевий «подушці»

Для приготування бажано брати філе риби (минтая або хека, можна і будь-яку іншу), щоб вже за обідом не вибирати кістки. Що нам знадобиться, щоб приготувати нашу рибу, запечену в духовці, та ще й на овочевий «подушці». Звичайно риба і овочі:

  • 1 кг підготовленого філе риби;
  • 1 кг картоплі;
  • 3 цибулини;
  • 3 невеликі моркви;
  • 200 р майонезу;
  • 150 г сметани;
  • 5 яєць;
  • 200 г сиру;
  • Маргарин;
  • Перець і сіль;
  • Можна використовувати рибну приправу.

Приготування філе риби запеченої в духовці з овочами

Рецепт дуже простий, на підготовку піде всього 15 хвилин, може 20.

Змастіть деко або форму (бажано з високими бортиками) маргарином. Очищений і вимитий картоплю наріжте тоненькими кружечками, посоліть його і поперчіть. Укладіть у форму.

Приготування філе риби запеченої в духовці з овочами

Очистіть цибулю, наріжте тоненькими півкільцями. За рецептом цибулю ошпарювати окропом не потрібно, але я б порекомендувала це зробити, так як в готовому страві поскрипує на зубах. Укладіть його на картоплю.

Приготування філе риби запечене в духовці з овочами

Моркву укладіть на цибулю, попередньо натерши на тертці. Теж посоліть і перчиком злегка приправити.

Приготування філе риби запечене в духовці з овочами

Філе риби потрібно нарізати на шматочки — порції. Добре приправити спеціями і викласти поверх моркви.

Приготування філе риби запечене в духовці з овочами

Візьміть миску, розбийте туди яйця, змішайте з майонезом, сметаною і збийте. Я ще додала зелень замороженої петрушки і кропу. У нас вийшов соус.

Приготування соусу для запікання філе риби в духовці з овочами

Цим соусом залити рибу.

Приготування філе риби запечене в духовці з овочами

Розігрійте духовку до помірної температури. Накрийте форму кришкою, якщо немає, то можна фольгою, поставте на 40 хв в духовку. Через це час дістаньте форму і зніміть кришку або фольгу. Посипте філе риби з овочами тертим сиром і ще на 10 хвилин у духовку, щоб всі запеклось.

Приготування філе риби запечене з овочами в духовці

Наша риба на овочевий «подушці» запечена в духовці готова, можете сім'ю кликати до столу.

Риба на овочевій подушці

Подивіться, я приготувала для вас ще рецепт приготування риби на овочевий «подушці»:

Смачного.

Залишайте коментарі і кнопочки соціальних мереж у вашому розпорядженні.

Радимо прочитати

Шашлик з риби
Шашлик з риби
Шашлик з риби – оригінальне і дуже смачне блюдо, яке, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу. Якщо влітку його можна приготувати на вогнищі, то взимку в умовах квартири рибний шашлик можна
Рецепти приготування тріски
Рецепти приготування тріски
Рецептів з тріски існує безліч, тріску можна смажити, тушкувати, варити, готувати котлети, включати до складу рибних салатів, використовувати для начинки пирогів і пиріжків, варіантів маса.
Минтай на сковороді
Минтай на сковороді
Всім добрий день! Поговоримо трішки про рибу. Яка риба була завжди доступною ? Звичайно ж, минтай. А який минтай корисніше всього? Звичайно ж, тушкований. Так казала моя мама. І все дитинство, і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки