Гарбузове панкейкі - рецепт з фото (на кефірі)
складові
- Гарбуз - 180 г
- Кефір - 150 г
- Сіль - 1 чайна л.
- Цукор - 2 столові л.
- Сода - 0,5 чайной.л.
- Борошно пшеничне - 100 г
- Олія соняшникова - 30 г
Час приготування 30 хвилин + 25 хвилин для смаження
Вихід: 6-7 штук
Гарбузове панкейкі - американські млинці, які, зазвичай, готують на сніданок. Для приготування використовують пюре з гарбуза, молоко або кефір, іноді додають курячі яйця. Обсмажують панкейкі на сухій розігрітій сковороді, на відміну, від наших оладок. Рецепт гарбузового панкейк, досить, простий і не трубует спеціальних навичок і підготовки. Подають в гарячому вигляді з медом, сиропом, варенням або сметаною.
Як приготувати гарбузові панкейкі - рецепт з фото крок за кроком на кефірі
Візьміть такі інгредієнти
Гарбуз використовуйте солодку на смак, тоді кінцевий результат буде смачніше. Насамперед, овоч промийте і видаліть шкірку і насіння, зручним для вас способом. Наріжте дрібними скибочками, помістіть в каструлю. Залийте водою і варіть до м'якості. На варіння гарбуза піде 15-20 хвилин, в залежності від розміру нарізаних шматочків.
Відварені гарбузове шматочки відкиньте на друшляк. Обполосніть під струменем холодної води. Подрібніть в блендері або кухонній машині до пюреобразной консистенції.
Кефір налийте в глибоку миску. Насипте соду і перемішайте. Дайте 5-7 хвилин відпочити. Кефір використовуйте будь-якої жирності.
Додайте сіль і цукровий пісок. За бажанням, можна ароматизувати ванільним цукром. Перемішайте.
До дієти маси додайте гарбузове пюре. Перемішайте до однорідної консистенції.
Насипте просіяне борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок.
Додайте соняшникову олію. Гарненько умішайте його в тісто. Має вийти гладкою тісто середньої консистенції, між оладками і млинцями.
Сковороду відправте на вогонь. Добре розігрійте. Викладіть по дві ложки тесту. Смажте на маленькому вогні до зарум'янювання, по обидва боки. Сковороду можна прикрити кришкою і коли верх схопитися, перевертайте на іншу сторону.
Гарбузове панкейкі на кефірі, рецепт з фото який щойно побачили - готові. Кличте всіх до солодкого столу. Приємного вам чаювання!