Крабовий салат з морквою
А ось вам ще одна версія популярного крабового салату. На цей раз крабовий салат з морквою порадує не тільки своїм яскравим кольором, але і новим смаком. Відварена морква в крабовому салаті, нарізана симпатичними кубиками, надає страві приємний солодкуватий відтінок. А зелена цибуля, також доданий в крабовий салат, робить салат яскравішим і цікавішим. Всі інгредієнти настільки вдало поєднали свої смаки, що даний салат з морквою і крабовими паличками просто не може не сподобатися.
Я дуже люблю такі салати як сьогоднішній крабовий салат з морквою за те, що їх дуже легко і просто готувати. Інгредієнти нарізаються буквально за 5 хвилин. Ті ж яйця і в нашому випадку моркву можна відварити заздалегідь, що також полегшить підготовку. Салатик з морквою і крабовими паличками виходить по-справжньому святковий і ошатний, особисто мені він нагадав яскраву мозаїку. І як би я не любила класичний салат з крабовими паличками, я щиро полюбила і цей салат з морквою.
На носі Новий рік і я пропоную не оминути своєю увагою цей крабовий салат з морквою. Запевняю вас, він заслуговує на особливу увагу. А тепер я пропоную перейти безпосередньо до рецептом приготування салату з морквою і крабовими паличками, а фотографії з кроками приготування налаштують вас на потрібну кулінарну хвилю.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій - 6-8Складові:
- 200 г крабових паличок
- 3 яйця
- 1 велика морква
- банка консервованої кукурудзи
- зелена цибуля (3-4 шт.)
- 5 ст.л. майонезу
- 0,5 ч.л. солі
- мелений чорний перець
Салат з морквою і крабовими паличками, покроковий рецепт з фото
200 г крабових паличок розморожуємо (в разі, якщо вони були попередньо заморожені). Для цього крабового салату з морквою всі інгредієнти ми будемо нарізати кубиками, і палички не виняток. Кожну крабову паличку розрізаємо вздовж навпіл, а потім нарізаємо впоперек на кубики.
{ad1}
Три відварених круто яйця також нарізаємо кубиками.
Зелену цибулю миємо й нарізаємо, але не дуже дрібно.
З кукурудзи зливаємо рідину.
Як відварити морквину для даного салату. На таку кількість інгредієнтів потрібно одна велика морква або дві середні. Відварюємо моркву неочищеної в достатній для цього кількості води. Приблизний час варіння - 1 година, але слід враховувати, що час приготування буде залежати від розміру моркви.
Як перевірити морквину на готовність. Просто протикаємо морква ножем. Готову відварену моркву ніж проткне без опору.
Далі морквину охолоджуємо (а краще зварити її заздалегідь і остудити теж заздалегідь), зчищають з неї верхній шар і нарізаємо овоч кубиками.
З'єднуємо в салатник крабові палички, кукурудзу, яйце, моркву і зелений лук. Заправляємо салат майонезом, солимо і перчимо до смаку.
Все добре перемішати. Крабовий салат з морквою готовий!
А ось так салат з крабовими паличками і морквою можна подати на святковий стіл, це порційна подача. Або подаємо його традиційно, в салатник. У будь-якому випадку салат вийшов смачний і красивий. Бажаю всім приємного апетиту і до швидких зустрічей!