» » Квасолевий суп з копченостями. Покроковий рецепт з фото

Квасолевий суп з копченостями. Покроковий рецепт з фото


Квасолевий суп з копченостями
Сьогодні представляю вашій увазі томатний суп з квасолею і копченостями. Ця страва зібрало в собі все найкраще - яскраві фарби, насичений смак овочів і копченостей, легкий аромат диму і багаття. Цікаво, але такий аромат в цьому супі створює присутність копченого м'яса, а саме мисливських ковбасок.

Наскільки мені відомо, суп з квасолею і копченостями має приналежність до угорської кухні. Томат, солодкий перець, морква і квасоля - поєднання, притаманне саме цьому регіону. І квасолевий суп з копченостями такий же колоритний, як і інші угорські страви. Якби попросили описати цей томатний суп з квасолею одним словом, я б відповіла, що це суп має свій індивідуальний характер. Чому? Він здався мені не схожим ні на одне з відомих мені перших страв, ну хіба що зовсім трошки нагадав солянку.

Завдяки тому, що в рецепті використовується вже готова до вживання консервована квасоля, а також копченості (які також не вимагають попередньої підготовки) - квасолевий суп з копченостями готується досить швидко, не більше півгодини. І в категорії страв «приготувати за 30 хвилин» цей томатний суп з квасолею гідний зайняти місце в трійці лідерів.

Складові:

  • 1,5 л води
  • 4 середні картоплини
  • 1 велика морква
  • 300 г мисливських ковбасок
  • 1 великий солодкий перець
  • 300 г консервованої квасолі
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 1 цибулина
  • соняшникова олія
  • лавровий лист
  • 1 столова ложка цукру
  • 0,5 столової ложки солі
  • перець
  • зелень

Томатний суп з квасолею і копченостями, рецепт з фото

Як я вже говорила раніше, цей квасолевий суп готується дуже швидко завдяки тому, що всі «долгоготовящіеся» інгредієнти вже куплені готовими, це консервована квасоля і копченості. Тому процес приготування супу з квасолею буде тривати не більше 30 хвилин. І почнемо ми з того, що наповнимо каструлю 1,5 л води. Ставимо каструлю на вогонь і додаємо цілу неочищену цибулину (попередньо її слід добре вимити).

{ad1}

Чистимо картоплю, моєму його і кожну картоплину розрізаємо на 4-6 частин. Закладаємо картоплю в каструлю з водою, додаємо лавровий лист і починаємо варити квасолевий суп на середньому вогні під нещільно закритою кришкою.

1
Картопля вариться, а ми тим часом приступаємо до підготовки інших інгредієнтів для квасоляного супу з копченостями. Морквину чистимо і натираємо на тертці або нарізаємо соломкою. Перець нарізаємо великими смугами.

Розігріваємо сковороду і додаємо 3-4 столові ложки соняшникової олії. Потім викладаємо на сковорідку морква і перець, починаємо їх обсмажувати на середньому вогні. При цьому часто перемішуємо овочі лопаткою.

2
І ось ми дійшли до місця, де нам знадобляться копченості. Їх можна підготувати заздалегідь, порізавши на невеликі шматочки, а можна зуміти і займатися підготовкою паралельно відбувається процесу обсмажування овочів.

У мене в якості копченостей мисливські ковбаски. Можна взяти що завгодно, починаючи від копченої курки і закінчуючи ковбасою.

3
Коли морквина і перець будуть повністю готові - стануть м'які і набудуть більш насичений колір - додамо наші копченості на сковороду до овочів.

Продовжуємо обсмажувати інгредієнти ще 3 хвилини, часто помішуючи їх.

4
Потім додаємо до вже наявних на сковорідці інгредієнтів дві ложки томатної пасти і ложку цукру. Ще 2 хвилини обсмажування - і вимикаємо вогонь під сковородою.

5
До цього моменту картопля вже повинен зваритися. Переконаємося в цьому, наколів шматочок картоплі на ніж.

Перекладаємо вміст сковороди в каструлю з картоплею і цибулею (до речі, цибулину вже можна дістати з води, вона нам більше не знадобиться).

7
Розкриваємо банку з консервованою квасолею і зливаємо рідину. Для цього строкатого томатного квасоляного супу з копченостями найкраще вибирати червону квасолю, так суп буде ще яскравіше і смачніше.

6
Додаємо квасолю в суп і продовжуємо варити його ще 5 хвилин. Після чого додаємо в квасолевий суп з копченостями сіль, мелений чорний перець, зелень і щільно накриваємо каструлю кришкою. Даємо супу настоятися 10 хвилин перед подачею.

8
Томатний квасолевий суп з копченостями готовий. Ви тільки подивіться, який він строкатий і апетитний! А аромат ... його не передати словами :)

Квасолевий суп з копченостями
Обов'язково приготуйте такий квасолевий суп з копченостями для себе і сім'ї. Він наситить вас, зігріє і забезпечить всім гарний настрій. Смачного!

Квасолевий суп з копченостями

Радимо прочитати

Борщ з болгарським перцем
Борщ з болгарським перцем
Так склалося, що я досить часто готую перші страви для сім'ї. Виходить, що не менше двох разів на тиждень. І в зв'язку з такою частотою мені доводиться час від часу шукати варіанти для того, щоб хоч
Закуска з баклажанів на зиму
Закуска з баклажанів на зиму
Літо радує великою кількістю смачних вітамінів у вигляді фруктів і овочів. Щоб продовжити цей багатий бенкет, варто зробити ґрунтовні запаси на зиму. З несолодких делікатесів найчастіше в банки
Борщ у горщику в духовці
Борщ у горщику в духовці
Борщ – це національне українське блюдо, яке давно вийшло за межі цієї держави. Де тільки його не готують! Причому у кожної господині він буде різним і по-особливому унікальним. Це пояснюється тим, що

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки