» » Питання питань. Заробіток в мережі на рецептах

Питання питань. Заробіток в мережі на рецептах


У мені давно зріла думка поділитися своїми напрацюваннями з усіма зацікавленими Церквою даною темою. Був час, коли я судорожно шукала будь-яку інформацію з питання заробітку на рецептах і мені дуже її не вистачало на той момент. Доводилося додумувати самої, починати працювати на дотик, так би мовити. Не обійшлося і без набитих гуль, і помилки були (куди ж без них).

Скоро буде два роки, як я встала на цей шлях. Звичайно, я не шкодую. Навпаки, я вдячна долі за те, що мені пощастило побачити цей шлях і вистачило сил не зійти з нього, а продовжувати вдосконалюватися все більше і більше.

Перші мої фото з текстами рецептів згадую з широкою посмішкою на обличчі. І все ж вони знаходили покупців незважаючи на дивні композиції, сумнівні поєднання продуктів і невеликі тексти. В черговий раз підтвердилася правдивість приказки «На всяк товар є свій купець». Але клієнтів своїх я любила і глибоко поважала, адже саме завдяки їх доброті і тодішньому вибору в мою користь у мене з'явилася можливість придбати нормальний фотоапарат і продовжити освоювати премудрості фудфотографіі.

Спочатку я дбайливо зберігала на жорсткому диску всі свої виконані і продані рецепти, іноді переглядала їх для того, щоб зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Але коли їх кількість перевалила за кілька десятків, то просто змушена була видалити їх. Тепер я видаляю всі роботи, як тільки вони перейшли в руки покупця.

{ad1}

Не буду в цій статті вдаватися в подробиці самого процесу створення рецепта, краще винесу це окремим постом, а продовжу ділитися секретами заробітку. В принципі, нічого надскладного в цій справі немає. Як не крути, кожен з нас готує в середньому раз в день, так почему не спробувати заробити на цьому? Прикладати зусилля доведеться, це факт. Необхідно буде відпрацювати навички побудови апетитних композицій, а також навчитися писати грамотні і логічні тексти до фотографій. Я навчилася це робити в найкоротші терміни, а ви навчитеся ще швидше :)

Через нетривалий час після початку моєї так званої кар'єри я зрозуміла, що мені зручніше продавати свої роботи, а не працювати на замовлення. Погодьтеся, що простіше відкрити свій холодильник і визначитися з сьогоднішнім блюдом замість того, щоб бігти в магазин і по списочки купувати все необхідне для страви замовника. Але тут виникає головне питання: де і як шукати покупців на свої рецепти з фото?

По початку я виставлялася на двох біржах копірайтингу, але тепер працюю тільки з однієї, тому що саме на ній ціни на кулінарні рецепти з фото цілком адекватні. Саме на цій біржі працює безліч дівчаток, моїх колег, які заробляють на життя тим же, що і я. Ми навіть встигли познайомитися :)

Тепер перейду до технічних питань. Я продаю кулінарні рецепти з фото (аналогічні тим, що я розміщую тут) на Адвего, це така біржа копірайтингу. Тепер фудфото і копірайтинг мій основне джерело доходу. Сподіваюся, що з Адвего нічого не трапитися ще років 40 і я сміливо зможу заробляти собі прібавочку до пенсії :)))

З радістю і абсолютно безкоштовно допоможу всім бажаючим почати працювати. Відповім на будь-які питання. Єдине прохання - пишіть не в коментарях до посту, а мені на пошту zolelena@mail.ru

«Поводься з іншими так, як хочеш, щоб ставилися до тебе.»

Радимо прочитати

Вишневий пиріг. Рецепт з фото
Вишневий пиріг. Рецепт з фото
Пропоную Вашій увазі черговий рецепт смачної домашньої випічки. На цей раз ми будемо готувати вишневий пиріг. Адже саме зараз сезон вишень в самому розпалі, а це вагомий привід насолодитися соковитою
Борщ з болгарським перцем
Борщ з болгарським перцем
Так склалося, що я досить часто готую перші страви для сім'ї. Виходить, що не менше двох разів на тиждень. І в зв'язку з такою частотою мені доводиться час від часу шукати варіанти для того, щоб хоч
Як користуватися скороваркой – поради по використанню скороварки
Як користуватися скороваркой – поради по використанню скороварки
У багатьох господинь, як молодих так і бувалих, виникає питання як користуватися скороваркой? Особисто я себе відношу вже до колишніх господарів, але користуватися скороваркой почала зовсім недавно,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки