Запечена картопля в мундирі з грибами
Вам набридло картопляне пюре і смажена картопля? Прекрасним ситним блюдом з усіма улюбленого картоплі є Картопля Джека. Це блюдо стане непоганим варіантом для обіду або вечері. Її можна подавати з гарніром або без, як самостійне блюдо. Порадуйте себе і своїх близьких новим оригінальним рецептом.
Запечена картопля в мундирі з грибами
Нам знадобляться
Інгредієнти:
- картопля – 4 штуки великого розміру,
- сир твердий – 70 гр.,
- печериці заморожені – 100 гр.,
- масло вершкове – 40 гр.,
- масло рослинне – 1 чайна ложка,
- часник – 3 зубчики,
- сіль і перець.
Процес приготування:
Підготуємо інгредієнти за списком.
Картоплю в шкірці потрібно добре вимити, висушити і змастити рослинним маслом, а потім обваляти у солі.Картоплю в мундирі запікаємо в духовці протягом півгодини до готовності.
смажимо Гриби, додаємо часник, а потім трохи подрібнюємо.
Готову картоплю розрізаємо на 4 частини і всередину кладемо смажені гриби, масло вершкове, натертий сир і прикрашаємо зеленню. Від гарячого картоплі сир повинен розплавитися.
Запечена картопля Джека готова. Приємного апетиту всій родині! За рецепт і фото дякуємо Щепелеву Вікторію.