Відбивні зі свинини


Відбивні зі свинини 1
Сьогодні у мене м'ясної рецепт, а саме справжні соковиті і ароматні свинячі відбивні в злегка хрусткій паніровці, приготовані на сковороді. Правда звучить здорово? На смак це теж досить непогано :)

Перші свої відбивні я приготувала ще 11 років тому, а навчила мене цьому моя мама, за що їй велике спасибі. З тих пір це блюдо періодично виникає в моєму домашньому меню. І ви знаєте, я по достоїнству оцінила відбивні лише недавно. Головний плюс цієї страви - швидкість приготування. Ми звикли, що приготування м'яса вимагає часу, а тут раз-два - і готово. Правда правда. Виявляється, в приготуванні свинячих відбивних абсолютно немає нічого складного. Ну а головна фішка цієї страви - правильний кляр, який і прикрашає відбивні, і дозволяє залишитися м'яса соковитим, і надає страві додатковий смак і, звичайно ж, колір.

Складові:

  • м'якоть свинини
  • 1-2 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • 0,5 склянки панірувальних сухарів
  • сіль, мелений перець
  • соняшникова олія для смаження

Як приготувати відбивні

Насамперед свинину потрібно правильно розморозити (за умови, що вона у вас була заморожена). Найкраще це зробити природним способом, при кімнатній температурі. Так, це займе багато часу, але і результат буде краще. А якщо заздалегідь подбати про це, то до потрібного моменту м'ясо буде вже розморожені.

{ad1}

М'якоть свинини ретельно миємо, злегка обсушуємо, а потім нарізаємо стейками товщиною 1-1,5 см.

Відбивні зі свинини 2
Тепер свинину слід відбити. Кладемо шматочки м'яса на дошку, накриваємо чистим пакетом і за допомогою молотка для м'яса відбиваємо стейки спочатку з одного боку, а потім і з іншого. Тепер м'ясце має вигляд тонких м'яких шматочків. Саме це нам і потрібно.

Відбивні зі свинини 3
Шматки м'яса солимо і перчимо з кожної зі сторін, потім складаємо в тарілку.

Як приготувати кляр

Нам знадобляться три глибокі тарілки. В одній з них зіб'ємо яйце (або яйця, в залежності від кількості м'яса), іншу наповнимо трьома столовими ложками борошна (завжди можна підсипати ще, якщо знадобиться) і третю тарілку наповнимо панірувальними сухарями.

Розігріваємо сковороду 1-2 хвилини на середньому вогні, додаємо олію. Беремо підготовлений шматок м'яса, обвалюють його в борошні з усіх боків, потім занурюємо в яйце і відправляємо в сухарі. Потім відразу на сковороду. Перша партія відбивних в кількості 2-4 штуки (в залежності від розмірів сковороди) обсмажується по 2 хвилини з кожного боку (до красивого золотистого кольору), а потім знімається зі сковороди. Додаємо трохи масла і знову беремося обвалювати м'ясо по черзі в борошні-яйце-сухарях. Обсмажуємо другу партію відбивних і так далі.

Відбивні зі свинини 4
Ось вони, готові свинячі відбивні на сковороді, виглядають симпатично, та й на смак вийшли м'які і соковиті. Приємного апетиту і гарного дня!

Відбивні зі свинини 5

Радимо прочитати

Свинячі реберця на сковороді
Свинячі реберця на сковороді
цей рецепт свинячих реберець на сковороді я отримала від своєї мами, за що їй величезне спасибі, адже за цим рецептом вони завжди виходять ідеально смачними, соковитими і м'якими. Взагалі рецептів
Свинячі рулетики з начинкою
Свинячі рулетики з начинкою
З якими думками ви починаєте нову робочий тиждень? Коли в понеділок в 6 ранку дзвонить будильник, в моїй голові присутня лише одна думка: «На наступних вихідних вже точно відпочину і відісплюся». Але
Відбивні з курячого філе
Відбивні з курячого філе
Коли жінка з дитиною в декретній відпустці, її тривіальний зовнішній вигляд обернено пропорційний майстерно приготовленою сімейних страв. Можливо, така історія не у всіх, для мене ж вона була

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки