» » Макарони по-флотськи з фаршем: 5 простих рецептів

Макарони по-флотськи з фаршем: 5 простих рецептів


Вітаю! На зв'язку як завжди з вами господиня даного блогу. Любіть швидкі та легкі страви, які можна приготувати на швидку руку, та ще й на вечерю. Я особисто обожнюю, є в моїй скарбнички пара таких рецептик, а саме макаронів по-флотськи з фаршем. У попередній статті ми з вами розглядали інші варіанти, і навіть був супер варіант з тушонкою.

А в цей раз рухаємося далі і чудім, творимо на кухні і тішимо свою веселу сімейку таким досить відомим і улюбленим блюдом. Ви за? Або ви все таки проти? Напишіть внизу, як часто ви робите цю м'ясну краса? І раді чи змітати зі столу її ваші чоловіки, ну і не тільки))).

Готувати можна буде на сковороді, як це спочатку все звикли робити, а можна, використовувати мультиварку для цієї мети. Визначайтеся з вибором і швидше за справу.

Готуємо макарони по флотськи з фаршем на сковороді

Давайте розбиратися як приготувати макарони по цьому рецепту, щоб вони вийшли ще смачніше і порадували вас своїм смаком і ароматом. Тому, щоб досягти такого результату ми зробимо фарш вручну, тобто по-домашньому, а якщо у вас немає часу, то ви можете купити звичайно його в магазині, але зі свого завжди краще виходить.

Нам знадобиться:

  • м'ясо - 550 г
  • макарони будь-якої форми - 550 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • томатна паста - 3,5 ст.л
  • рослинне і вершкове масло
  • сіль, перець на свій розсуд

Спосіб приготування:

1. Почніть з оброблення м'яса, щоб його було легше перекрутити в м'ясорубці, поріжте на невеликі шматочки.

2. Далі візьміть сковороду і розжарити на ній рослинне масло, помістіть шматочки і обсмажте їх.

3. Тепер, як ви і здогадались вам належить його пропустити через м'ясорубку, майже м'ясний фарш готовий.

4. Залишається тільки на вершковому маслі спочатку обсмажити до красивої золотистої скоринки ріпчаста цибуля, який наріжте кубиком, а після змішайте з отриманим фаршем і перемішайте. Смажте ще пару хвилин на невеликому вогні. При цьому вам потрібно посолити, поперчити і внести свої улюблені спеції.

5. Після цього налийте томатну пасту прямо на сковороду, розмішайте і трішечки потомите, щоб з'явилася своєрідна кислинка.

6. Слідом на плиті в каструлі або в інший якийсь ємності відваріть черепашки і зльоті з них воду.

7. Додайте макаронні готові вироби до м'яса, перемішайте і смажте 2-4 хвилини на середньому вогні. Ну, а після сервірують стіл і кличте всіх своїх домочадців на вечерю. Зверху для прикраси можна присипати рубаною зеленню. Можна на додаток до всього поставити мариновані помідори або відрити баночку лечо.

Простий рецепт по флотськи з томатною пастою

Я знаю багато людей люблять цей продукт, напевно тому що він найшвидший в приготуванні. Якщо ви відносите себе до макарономанам, ха-ха, то тоді скористайтеся цією інструкцією.

Нам знадобиться:

  • вермішель або спагетті -0,5 кг
  • фарш свинячий або яловичий, або змішаний -0,3 кг
  • цибуля ріпчаста 1,5 шт.
  • вершкове масло - 40 г
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

1. Почніть як завжди з різання ріпчастої цибулі, поріжте його не сильно дрібно на кубики. Далі в сковороді розтопіть шматочок вершкового масла і обсмажте на ньому цибулю.

2. Відразу ж можна буде посолити і поперчити, смажте до того часу, поки він не позолотою і не стане м'яким.

Важливо! Вогонь зробіть невеликим, щоб ріпчаста цибуля не пригоріла до сковорідки.

3. На іншій сковороді обсмажте на олії фарш, також його посоліть і поперчіть на свій смак. Пам'ятайте, що м'ясний фарш смажиться дуже швидко, тому не перестарайтеся, а то вийде дуже жорстко.

4. До смаженого цибулі внесіть вермішель і залийте все окропом, приблизно беріть води близько 1 літра. Розмішайте і накрийте кришкою.

5. Гасіть на повільному вогні поки не іспорітся вся волога, це станеться дуже швидко, буквально через 5-7 хвилин, і макарони до цього часу зваряться. Далі, як показано на цьому фото внесіть підготовлений смажений фарш. Розмішайте і ще потомите пару хвилин.

6. Подавайте на стіл в гарячому вигляді і з чудовим настроєм. Смачного!

Рецепт приготування другої страви з фаршем в мультиварці Поларіс

Тепер давайте приготуємо варіант, в якому звичайну сковорідку замінимо на мультіпомощніцу. Ви можете взяти Редмонд, вони сильно не відрізняються один від одного з Поларіс. Головне, вибрати правильний режим і поставити потрібний час. І тоді, у вас точно все вийде.

Вообщем, супер швидко і смачно у вас вийде це блюдо, якщо ви вірно виконайте наступні покрокові вказівки, так що за справу.

Нам знадобиться:

  • макаронні вироби - 150 г
  • цибуля-ріпка - 1 шт.
  • фарш м'ясний - 250 г
  • рослинна олія

Спосіб приготування:

1. У чашу мультиварки налийте олію і виберіть режим Жарка, температуру виставте 150 градусів і натисніть на кнопку Старт.

2. Далі поки чаша розігрівається порубати гострим ножем цибулину на невеликі шматочки. Злегка обсмажте і після доповісте до нього розморожений або свіжий фарш, перемішайте і смажте до готовності і м'якості цибулі і м'яса. Не забудьте посолити і поперчити.

Потім вам належить додати до маси локшину, внесіть стільки води (тепла або гаряча), щоб зникли макарони, посоліть. Можна додати приправи і спеції, розмішайте. Виберіть наступний режим, наприклад Плов, закрийте кришку, встановіть час 30 хвилин і ура, Старт.

3. Після того, як пройшло 30 хвилин, відкрийте кришку і все ретельно перемішайте.

4. Як ви бачите макарони не склеєні і не переварились, виглядає це спокусливо і дуже апетитно. А свіжі помідори ще більше розіграють апетит. Приємного))).

Якщо ви взагалі любите готувати в мультиварці, то можу вам запропонувати до перегляду ще один варіант, який може бути стане одним з ваших улюблених.

Як приготувати по класичному варіанту, але з сиром

В одній зі своїх попередніх статей я вам вже показувала варіанти макаронів з сиром, в цій хочу вам запропонувати саме по-флотськи. Сподіваюся, вам він теж дуже сподобається.

Нам знадобиться:

  • фарш - 350 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • лавровий лист - 1 шт.
  • італійські трави - 1 ч.л
  • часник - 2 зубки
  • вода - 1 ст.
  • помідори у власному соку - 350 г
  • локшина - 200 г
  • сир - 190 г

Спосіб приготування:

1. Почніть з того, що на сковороду налийте олію і включіть на невеликий вогонь. Далі порубати ножем ріпчаста цибуля, і обсмажте його до м'якості і рум'яності, далі внесіть слідом свіжий кімнатної температури фарш, перемішайте. Посоліть, поперчіть і приправте італійськими травами. Варіть до готовності.

2. Звичайно ж можна використовувати і будь-які інші спеції, вибирайте і підбирайте їх самі на свій смак. Плюс сюди ж обов'язково покладіть лавровий лист, його можна кинути як цілком, або ж подрібнити в блендері в пил. Не забудьте про часник, адже без нього буде не так ароматно, поріжте його на круглі шматочки.

3. Після цього внесіть м'якоть від помідорів у власному соку, зробіть з них пюре, все перемішайте і тушкуйте так, близько 10 хвилин.

Тепер закиньте пасту, розмішайте і щоб вона зварилася вліт близько однієї склянки рідини.

4. Вийде шалено яскраво, та й до того ж вже з готовим томатним соусом. Зверху присипте сир, який наріжте кубиками, можна і натерти. Виглядає класно і шалений на смак. Смачного!

Макарони по флотськи - рецепт з фаршем і помідорами

Ну і на завершення ще один варіант спагетті, який стане в підсумку вашим рецептом дня, або паличкою виручалочкою, коли потрібно щось приготувати на швидку руку. Між іншим у мене є як раз на цю тему підходяща стаття, якщо ви не в курсі, переходите і дивіться.

Нам знадобиться:

  • Спагеті - 0,3 кг
  • Фарш - 0,3 кг
  • Помідори (томати) - 2 шт.
  • Рослинна олія - ​​40 г
  • Часник - 2 зубки
  • Сир - 190 г
  • сушена зелень

Спосіб приготування:

1. Отже, помістіть на сковорідку фарш і ріпчасту дрібно порізану цибулю. Полийте рослинним маслом і смажте до готовності на повільному вогні. У самому кінці варіння поперчіть і посоліть.

2. У ємність покладіть м'якоть очищених від шкірки томатів, а також посипте спеціями і приправами, перемішайте. Далі все це потрібно розтерти в блендері до однорідної структури.

Спагеті відварити в підсоленій воді і злийте всю рідину.

3. Додайте томатну заливку до фаршу, розмішайте і тушкуйте пару хвилин. Далі внесіть часник, який пропустіть через прес або дрібно поріжте.

Слідом поки не встигли злипнутися макарони внесіть їх сюди ж. Розмішайте і тушкуйте 2-3 хвилини.

4. Викладіть готове творіння на блюдце і їжте на здоров'я. Можна прикрасити свіжими огірками і листям салату.

Ну ось і все на сьогодні. Сподіваюся вам ця добірка припала до обличчя). І ви з легкістю зробите на вечерю це просте і легке блюдо, про який ви тепер знаєте. Всім всього самого доброго, гарного настрою і відмінних кулінарних винаходів.

Додавайте сайт в закладки, або стежте за мною в моїй групі в контакті, а також приходите в гості, як можна частіше, я буду дуже рада. Пишіть коменти і побажання. Бувайте усі.

Радимо прочитати

Сирна запіканка з макаронами
Сирна запіканка з макаронами
Ех, люблю я просту їжу, яку можна приготувати швидко і без особливих проблем. А ще люблю «багатофункціональну» їжу, тобто ту, яка може виступати як сніданком, так і вечерею. А якщо вона в якійсь мірі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки