Макарони по-флотськи з фаршем: 5 простих рецептів
Вітаю! На зв'язку як завжди з вами господиня даного блогу. Любіть швидкі та легкі страви, які можна приготувати на швидку руку, та ще й на вечерю. Я особисто обожнюю, є в моїй скарбнички пара таких рецептик, а саме макаронів по-флотськи з фаршем. У попередній статті ми з вами розглядали інші варіанти, і навіть був супер варіант з тушонкою.
А в цей раз рухаємося далі і чудім, творимо на кухні і тішимо свою веселу сімейку таким досить відомим і улюбленим блюдом. Ви за? Або ви все таки проти? Напишіть внизу, як часто ви робите цю м'ясну краса? І раді чи змітати зі столу її ваші чоловіки, ну і не тільки))).
Готувати можна буде на сковороді, як це спочатку все звикли робити, а можна, використовувати мультиварку для цієї мети. Визначайтеся з вибором і швидше за справу.
Готуємо макарони по флотськи з фаршем на сковороді
Давайте розбиратися як приготувати макарони по цьому рецепту, щоб вони вийшли ще смачніше і порадували вас своїм смаком і ароматом. Тому, щоб досягти такого результату ми зробимо фарш вручну, тобто по-домашньому, а якщо у вас немає часу, то ви можете купити звичайно його в магазині, але зі свого завжди краще виходить.
Нам знадобиться:
- м'ясо - 550 г
- макарони будь-якої форми - 550 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- томатна паста - 3,5 ст.л
- рослинне і вершкове масло
- сіль, перець на свій розсуд
Спосіб приготування:
1. Почніть з оброблення м'яса, щоб його було легше перекрутити в м'ясорубці, поріжте на невеликі шматочки.
2. Далі візьміть сковороду і розжарити на ній рослинне масло, помістіть шматочки і обсмажте їх.
3. Тепер, як ви і здогадались вам належить його пропустити через м'ясорубку, майже м'ясний фарш готовий.
4. Залишається тільки на вершковому маслі спочатку обсмажити до красивої золотистої скоринки ріпчаста цибуля, який наріжте кубиком, а після змішайте з отриманим фаршем і перемішайте. Смажте ще пару хвилин на невеликому вогні. При цьому вам потрібно посолити, поперчити і внести свої улюблені спеції.
5. Після цього налийте томатну пасту прямо на сковороду, розмішайте і трішечки потомите, щоб з'явилася своєрідна кислинка.
6. Слідом на плиті в каструлі або в інший якийсь ємності відваріть черепашки і зльоті з них воду.
7. Додайте макаронні готові вироби до м'яса, перемішайте і смажте 2-4 хвилини на середньому вогні. Ну, а після сервірують стіл і кличте всіх своїх домочадців на вечерю. Зверху для прикраси можна присипати рубаною зеленню. Можна на додаток до всього поставити мариновані помідори або відрити баночку лечо.
Простий рецепт по флотськи з томатною пастою
Я знаю багато людей люблять цей продукт, напевно тому що він найшвидший в приготуванні. Якщо ви відносите себе до макарономанам, ха-ха, то тоді скористайтеся цією інструкцією.
Нам знадобиться:
- вермішель або спагетті -0,5 кг
- фарш свинячий або яловичий, або змішаний -0,3 кг
- цибуля ріпчаста 1,5 шт.
- вершкове масло - 40 г
- сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Почніть як завжди з різання ріпчастої цибулі, поріжте його не сильно дрібно на кубики. Далі в сковороді розтопіть шматочок вершкового масла і обсмажте на ньому цибулю.
2. Відразу ж можна буде посолити і поперчити, смажте до того часу, поки він не позолотою і не стане м'яким.
Важливо! Вогонь зробіть невеликим, щоб ріпчаста цибуля не пригоріла до сковорідки.
3. На іншій сковороді обсмажте на олії фарш, також його посоліть і поперчіть на свій смак. Пам'ятайте, що м'ясний фарш смажиться дуже швидко, тому не перестарайтеся, а то вийде дуже жорстко.
4. До смаженого цибулі внесіть вермішель і залийте все окропом, приблизно беріть води близько 1 літра. Розмішайте і накрийте кришкою.
5. Гасіть на повільному вогні поки не іспорітся вся волога, це станеться дуже швидко, буквально через 5-7 хвилин, і макарони до цього часу зваряться. Далі, як показано на цьому фото внесіть підготовлений смажений фарш. Розмішайте і ще потомите пару хвилин.
6. Подавайте на стіл в гарячому вигляді і з чудовим настроєм. Смачного!
Рецепт приготування другої страви з фаршем в мультиварці Поларіс
Тепер давайте приготуємо варіант, в якому звичайну сковорідку замінимо на мультіпомощніцу. Ви можете взяти Редмонд, вони сильно не відрізняються один від одного з Поларіс. Головне, вибрати правильний режим і поставити потрібний час. І тоді, у вас точно все вийде.
Вообщем, супер швидко і смачно у вас вийде це блюдо, якщо ви вірно виконайте наступні покрокові вказівки, так що за справу.
Нам знадобиться:
- макаронні вироби - 150 г
- цибуля-ріпка - 1 шт.
- фарш м'ясний - 250 г
- рослинна олія
Спосіб приготування:
1. У чашу мультиварки налийте олію і виберіть режим Жарка, температуру виставте 150 градусів і натисніть на кнопку Старт.
2. Далі поки чаша розігрівається порубати гострим ножем цибулину на невеликі шматочки. Злегка обсмажте і після доповісте до нього розморожений або свіжий фарш, перемішайте і смажте до готовності і м'якості цибулі і м'яса. Не забудьте посолити і поперчити.
Потім вам належить додати до маси локшину, внесіть стільки води (тепла або гаряча), щоб зникли макарони, посоліть. Можна додати приправи і спеції, розмішайте. Виберіть наступний режим, наприклад Плов, закрийте кришку, встановіть час 30 хвилин і ура, Старт.
3. Після того, як пройшло 30 хвилин, відкрийте кришку і все ретельно перемішайте.
4. Як ви бачите макарони не склеєні і не переварились, виглядає це спокусливо і дуже апетитно. А свіжі помідори ще більше розіграють апетит. Приємного))).
Якщо ви взагалі любите готувати в мультиварці, то можу вам запропонувати до перегляду ще один варіант, який може бути стане одним з ваших улюблених.
Як приготувати по класичному варіанту, але з сиром
В одній зі своїх попередніх статей я вам вже показувала варіанти макаронів з сиром, в цій хочу вам запропонувати саме по-флотськи. Сподіваюся, вам він теж дуже сподобається.
Нам знадобиться:
- фарш - 350 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- лавровий лист - 1 шт.
- італійські трави - 1 ч.л
- часник - 2 зубки
- вода - 1 ст.
- помідори у власному соку - 350 г
- локшина - 200 г
- сир - 190 г
Спосіб приготування:
1. Почніть з того, що на сковороду налийте олію і включіть на невеликий вогонь. Далі порубати ножем ріпчаста цибуля, і обсмажте його до м'якості і рум'яності, далі внесіть слідом свіжий кімнатної температури фарш, перемішайте. Посоліть, поперчіть і приправте італійськими травами. Варіть до готовності.
2. Звичайно ж можна використовувати і будь-які інші спеції, вибирайте і підбирайте їх самі на свій смак. Плюс сюди ж обов'язково покладіть лавровий лист, його можна кинути як цілком, або ж подрібнити в блендері в пил. Не забудьте про часник, адже без нього буде не так ароматно, поріжте його на круглі шматочки.
3. Після цього внесіть м'якоть від помідорів у власному соку, зробіть з них пюре, все перемішайте і тушкуйте так, близько 10 хвилин.
Тепер закиньте пасту, розмішайте і щоб вона зварилася вліт близько однієї склянки рідини.
4. Вийде шалено яскраво, та й до того ж вже з готовим томатним соусом. Зверху присипте сир, який наріжте кубиками, можна і натерти. Виглядає класно і шалений на смак. Смачного!
Макарони по флотськи - рецепт з фаршем і помідорами
Ну і на завершення ще один варіант спагетті, який стане в підсумку вашим рецептом дня, або паличкою виручалочкою, коли потрібно щось приготувати на швидку руку. Між іншим у мене є як раз на цю тему підходяща стаття, якщо ви не в курсі, переходите і дивіться.
Нам знадобиться:
- Спагеті - 0,3 кг
- Фарш - 0,3 кг
- Помідори (томати) - 2 шт.
- Рослинна олія - 40 г
- Часник - 2 зубки
- Сир - 190 г
- сушена зелень
Спосіб приготування:
1. Отже, помістіть на сковорідку фарш і ріпчасту дрібно порізану цибулю. Полийте рослинним маслом і смажте до готовності на повільному вогні. У самому кінці варіння поперчіть і посоліть.
2. У ємність покладіть м'якоть очищених від шкірки томатів, а також посипте спеціями і приправами, перемішайте. Далі все це потрібно розтерти в блендері до однорідної структури.
Спагеті відварити в підсоленій воді і злийте всю рідину.
3. Додайте томатну заливку до фаршу, розмішайте і тушкуйте пару хвилин. Далі внесіть часник, який пропустіть через прес або дрібно поріжте.
Слідом поки не встигли злипнутися макарони внесіть їх сюди ж. Розмішайте і тушкуйте 2-3 хвилини.
4. Викладіть готове творіння на блюдце і їжте на здоров'я. Можна прикрасити свіжими огірками і листям салату.
Ну ось і все на сьогодні. Сподіваюся вам ця добірка припала до обличчя). І ви з легкістю зробите на вечерю це просте і легке блюдо, про який ви тепер знаєте. Всім всього самого доброго, гарного настрою і відмінних кулінарних винаходів.
Додавайте сайт в закладки, або стежте за мною в моїй групі в контакті, а також приходите в гості, як можна частіше, я буду дуже рада. Пишіть коменти і побажання. Бувайте усі.