» » Пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами рецепт фото

Пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами рецепт фото


Пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами

Привіт, друзі. Захотілося спекти чогось смачного, але щоб швидко і смачно вийшло. Тут згадала, тісто листкове бездріжджове в морозилці лежить. Так чому б нам не приготувати з вами пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами – рецепт простий, пиріжки виходять смачні, ситні і морочитися з тестом не доведеться.

Пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами

Чого тільки не можна приготувати з листкового тіста – пироги і пиріжки з різними начинками. А яка смачна піца виходить. Можете подивитися рецепт піци тут.

І начинки можна використовувати всілякі, бо їх просто не злічити. Спробуйте покласти сир, додавши в нього трохи асорті з сухофруктів. А які смачні пиріжки вийдуть, якщо ви покладіть всередину капусту, фарш або гриби або просто яблука.

Для цього рецепта я використовувала листкове тісто магазинне. В упаковці 6 аркушів, тобто вже готове розкатане та заморожене. Вам залишиться тільки його розморозити, розрізати і зовсім трохи розкачати, тільки щоб трохи збільшився розмір.

Розморожується воно хвилин 15 при кімнатній температурі, втім, і випікається стільки ж.

Який фарш у вас в холодильнику, такий і діставайте. У мене фарш домашній змішаний. Те ж стосується і грибів. Які є, такі і пускайте в хід – свіжі, заморожені, солоні, хоч сушені, тобто будь-які гриби. У мене заморожені опеньки, та ще й перекручені через м'ясорубку.

Для пиріжків з листкового тіста підготуйте

  • Упаковочка листкового бездріжджового тіста 500 г (6 листів);
  • трохи Олії;
  • Цибулина;
  • Морквина;
  • Фаршу будь-якого приблизно 400 м;
  • 200г грибів (будь-яких теж);
  • 3 яйця;
  • Приправи;
  • Сіль.

Як приготувати пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами

Дістаньте тісто з морозилки, розкрийте пакет і викладіть листи на присипану борошном поверхню столу, щоб не склеїлися коли відтануть.

Почнемо з начинки для пиріжків з фаршу і грибів.

Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на сковорідці на олії.

Моркву можна натерти на тертці або просто дрібно порізати. Додаємо в сковорідку до цибулі і теж обсмажуємо.

Викладаємо фарш.

Обсмажуємо.

Ріжемо дрібно гриби і їх до загальної маси. Все обсмажуємо. Солимо. Додаємо приправу, бажано домашню, рецепт тут.

Знімаємо з плити, перекладаємо начинку з фаршу з грибами в миску або тарілку і даємо охолонути.

Що робити з яйцями? Візьміть 2 мисочки, в одну просто розбийте 1 яйце. В 2-х залишилися яйцях відокремити білки і помістити в порожню миску, а жовтки в миску з яйцем. Вміст двох мисок окремо злегка збиваємо.

Коли начинка охолоне, додаємо в неї білки і перемішуємо.

Включаємо духовку і займемося листковим тестом. Воно вже розморозилося. Щоб воно не прилипало – борошно в допомогу. Розріжте аркуш на 4 частини.

Розкачайте в одному напрямку, що б вийшов квадрат 10×10 см і завтовшки 1мм (приблизно).

Змастіть поверхню збитими жовтками з яйцем і викладіть по серединці начинку (повну чайну ложку з вершочком).

Візьміть за протилежні кути тіста, трохи розтягніть їх, накладіть один на одного і притисніть пальцями (склейте).

так само виконайте з іншими протилежними кутами.

На деко розстеліть пергамент. Розкладіть заготовки пиріжків на відстані один від одного. Якщо залишаються збиті жовтки, можете змастити ними поверхню пиріжків. У мене вийшло 24 пиріжка, які я випікала в 2 етапи. Перший раз я розмістила 16 пиріжків на деку, решта 12 випікала на тому ж пергаменті відразу після першої партії.

Випікаються пиріжки від 15 до 20 хвилин, більше тримати в духовці не потрібно. Трохи підрум'янилися і діставайте.

Пиріжки з листкового тіста з фаршем і грибами готові. Погодьтеся, що рецепт простий, а ваші рідні оцінять, на скільки пиріжки вийшли смачні.

Корисні поради для вас від Контрольної закупівлі:

А тепер рецепт листкових пиріжків:

Смачного всім.

p.s. Ви готуєте пиріжки з листкового тіста? А начинку з фаршем і грибами пробували? Що в описі рецепту не зрозуміло – відповім, запитуйте. Не пропускайте, завтра у мене для вас макарони з смачним м'ясним соусом.

Радимо прочитати

Листкове тістечко з кремом Патисьер
Листкове тістечко з кремом Патисьер
Дуже люблю кондитерські вироби зі заварним кремом, але його не завжди зручно використовувати, так як для деяких виробів він рідкуватим і може витікати. А от якщо додати в нього трохи крохмалю, то за
Овочі в тесті
Овочі в тесті
Мій сьогоднішній рецепт прижився в нашій родині, особливо коли збираємося на природу чи на пікнік. Пропоную приготувати овочі в тесті, а точніше овочеве рагу, запечене в домашньому листковому тісті.
Швидке листкове тісто
Швидке листкове тісто
і дріжджове Листкове тісто – це основа всіх видів випічки. Листкове чудово підходить для тортів, печива, булочок з несолодкої начинкою і навіть піци. Дуже часто листкове тісто використовується для

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки