» » Паска в хлібопічці: 6 простих і смачних рецептів

Паска в хлібопічці: 6 простих і смачних рецептів


Доброго всім здоров'я! У попередніх серіях ми з вами робили святкові паски в духовці і мультиварці. А сьогодні я б хотіла торкнутися ще одну актуальну тему, це приготування пасхальної випічки в такому чудопріборе, як хлібопічка.

У більшості господинь така техніка присутня на кухні, вона значно полегшує багатьом життя, особливо тим, хто з ранку до ночі працює на роботі.

Рецепти будуть представлені для різних моделей, так що вибирайте, але особливої ​​різниці в принципі ніякої немає, адже у всіх принцип готування один і той же. Головне правило, це не напортачьте з кількістю продуктів, вносите всі за списком і в потрібних пропорціях.

Ну і як завжди, попрошу всіх в кінці замітки поділитися своїми секретами та порадами. Печіть на здоров'я і пригощайте свою улюблену сім'ю таким чудовим і смачним хлібобулочним виробом.

Простий і кращий рецепт паски в хлібопічці на живих дріжджах

Такий паску печеться в такому приладі дуже швидко, а головне вам потрібно просто закинути в потрібних пропорціях всі інгредієнти. І вас вийде святкове блюдо за мінімум часу і зусиль.

Як відомо, найкраще брати справжні дріжджі ніж чим сухі, тому перший варіант буде саме таким. Що ж, приступимо до роботи.

Нам знадобиться:

  • борошно - 340 г
  • згущене молоко - 1 ст.л
  • яйце - 2 шт.
  • дріжджі пресовані - 17 г
  • сіль - 1 ч.л
  • цукровий пісок - 5 ст.л
  • сметана - 1 ст.л
  • ванільна есенція - кілька крапель
  • вершкове масло - 30 г
  • молоко - 130 г
  • родзинки - 40-50 г

Спосіб приготування:

1. Почніть як зазвичай, в тепле молоко покладіть два курячих яйця, білки і жовтки один від одного відокремлювати не потрібно. Потім столову ложечку сметани і згущене молоко, плюс розм'якшене вершкове масло і цукор.

Далі внесіть сіль і слідом борошно.

Важливо! Навіть і тут борошно потрібно попередньо просіяти через сито, тоді випічка буде не тільки смачною, але ще і повітряної, з бульбашками всередині.

2. Дріжджі розмішайте в одній столовій ложці теплої води, беріть їх охолодженими, тобто кімнатної температури. Обов'язково перед занесенням в тісто перевіряйте їх термін придатності, а то не доб'єтеся потрібного ефекту і звичайно ж дивіться зовнішній вигляд, поверхня повинна бути не Слизкой, а сухий.

Для приємною нотки додайте крапельки рідкої ванільної есенції, можна замінити на пакетик ваніліну.

3. Поставте чашку в хлібопічку, а ось родзинки поки не потрібно додавати.

4. Закрийте кришку, виставите програму Основний. Контроль випічки на С темна і кнопка Пуск.

5. Через деякий час додайте в чашку родзинки і продовжуйте заміс тесту для паски.

6. Ось такий рум'яний красень вийшов. Залишилося його тільки прикрасити.

7. Збийте один курячий білок з однією склянкою цукрової пудри до стійких піків і помажте верхівку. Нанесіть посипушку або порозсипайте будь-які ягоди або горішки. М'який і дуже дивний солодкий хлібець вийшов! Смачного!

Готуємо найсмачніший великодній хліб в електроприладі LG

Розбираємося далі і пробуємо інший рецепт, тут вже будемо використовувати трохи інші продукти, але вийде результат теж дуже красивим і ніжним.

Назва у цієї принади веницианского, тому можете озвучити це за святковим столом. Тут важливо білки і жовтки відокремити один від одного, щоб вийшов жовтий колір, білки використовуйте для помадки.

Але, і це ще не все, родзинкою буде незвичайний інгредієнт - квітковий мед. Пробуйте, вам точно сподобається.

Нам знадобиться:

Перша закладка продуктів

  • молоко - 80 мл
  • жовтки - 2 шт.
  • рослинне масло - 1 ст.л
  • мед - 1,5 ст.л
  • цукор - 1,5 ст.л
  • борошно - 1,5 ст.
  • сухі дріжджі - 0,5 ст.л
  • вершкове масло - 30 г

Друга закладка продуктів

  • сіль - 0,5 ч.л
  • цукровий пісок - 2 ст.л
  • ванілін - 1 г
  • борошно - 1 ст.
  • родзинки - 0,5 ст.

Спосіб приготування:

1. Поставте ведерочко ближче і починайте роботу. Закиньте в нього жовтки, далі влийте молоко і рослинне масло.

2. Потім додайте мед і цукровий пісок. Залишається внести борошно і дріжджі. Завантажте контейнер в хлібопічку.

3. Прикрийте кришку і виберіть потрібний режим. Це Спеціальний, Скоринка - середня і натисніть Пуск, справа пішла. Це буде перша закладка.

4. Після звукового сигналу зробіть другу закладку. Додайте сіль - 0,5 ч.л, цукровий пісок - 2 ст.л, ванілін - 1 г, борошно - 1 ст. і півсклянки родзинок.

5. Поки випікається паску зробіть глазур, розітріть цукрову пудру (2 ст.л) і трішечки питної води, розітріть ложкою до білого.

6. Після того, як випічка охолоне і буде готова, змастіть цукровою помадкою силіконової пензлем.

7. Ось такий пишний і ошатний вийшов молодець! Прикрашайте кулінарної посипкою і шоколадною крихтою. Смачного!

Робимо солодке сирне ласощі в Паносоніке

Щоб не повторюватися, в цей раз додамо в тісто сир і отримаємо ніжне пасхальне блюдо. А аромат цитрусових подарує незвичайну нотку в смаку і ви з задоволенням будете приймати гостей і насолодитеся таким чаюванням.

До того ж цей варіант буде бездріжджовий, круто!

Нам знадобиться:

  • борошно - 200 г
  • сир - 200 г
  • цукровий пісок - 200 г
  • вершкове масло - 150 г
  • ванілін - 1 пакетик
  • родзинки - 25 г
  • куряче яйце - 3 шт.
  • сода харчова - 1 ч.л
  • цедра апельсина і мандарина - 2 ст.л в сумі

Спосіб приготування:

1. Помістіть всі продукти в ведерочко і зробіть заміс. Додайте всі, крім родзинок.

2. Виставите режим Кекс і дочекайтеся звукового сигналу, який буде свідчити про те, що можна додати ягоди родзинки.

3. По закінченню потрібного часу приймайте ласощі на вашому столі. Ух, яке воно рум'яне і апетитне, так і хоче щоб його з'їли.

4. Не вистачає тільки спокусливою білої скоринки, яку я думаю ви з легкістю зробите самі без праці.

А якщо раптом ви не знаєте, як зробити таку глазур, то дивіться ось це відео з каналу ютуб.

Рецепт паски на сметані для хлібопічки Редмонд

Тепер пропоную випробувати ще один варіант, використовуються в складі тесту вершки, або ж сметана, що дарує в готуємо хлібному виробі м'якість. Цікавий цей варіант тим, що в ньому багато всяких ягід, це курага, родзинки і кедрові горішки.

Цей рецепт перевірений, його демонструє сама торгова марка, так що дивіться і все повторюйте.

Найсмачніша випічка разом з технікою Борк

Цей варіант паски теж узятий з книжечки, яка додавалася до комплекту цієї електричної техніки. Так, що не потрібно винаходити велосипед, робіть там так, як написано і у вас точно вийде таке класне і солодка страва.

Нам знадобиться:

  • борошно - 2,5 ст.
  • молоко -
  • сіль - 0, 5ч.л
  • цукор - 0,5 ст., можна покласти трохи більше
  • вершкове масло - 50 г
  • яйце куряче - 1 шт.
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • ванільний цукор - 1 пакетик
  • дріжджі сухі - 1 ч.л
  • родзинки, горіхи, курага і чорнослив - 1,5 ст.

Спосіб приготування:

1. Відразу скажу, щоб не виникло помилок, беріть будь ласка тепле молоко і доброго не прострочені дріжджі. Отже, помістіть в чашу хлібопічки борошно, після влийте молоко, покладіть вершкове масло і розбийте одне куряче яйце.

2. Потім присипте сіллю і висипте цукровий пісок, слідом розпушувач і ванільний цукор. І ось нарешті дріжджі.

Запустіть хлібопіч, включіть її в розетку, виберіть перший Основний режим 900 г, скоринка - Середня. Натискайте Старт, почнеться заміс.

Протягом деякого часу тісто буде підігріватися, щоб краще підійшли дріжджі, а коли ви почуєте звуковий сигнал внесіть сухофрукти.

3. Виходить таке здобне і божественне блюдо, їжте на здоров'я. Як бачите, він добре пропікся, вийшов він солоденьким і ароматним.

4. Залишається тільки прикрасити верхівку будь-яким кремом або глазур'ю. Смачного!

Паска - рецепт в хлібопічки Мулінекс

Ну і на завершення ще один варіант для ще однієї моделі хлібопічки. Але він буде незвичайний, для жовтенького кольору додайте куркуму, а для когось вражаючого оболденная смаку - корицю.

Пам'ятайте, що у Мулинекс головна особливість така, необхідно в контейнер заливати спочатку рідкі інгредієнти.

Нам знадобиться:

  • яйця - 3 шт.
  • вершкове масло -150 г;
  • молоко - 100 мл
  • сіль - 1 ч.л
  • цукор - 9 ст.л
  • борошно - 410 г
  • дріжджі - 2,5 ч.л.
  • родзинки (горіхи, цукати) - по смак
  • кориця мелена, можна додати мускатний горіх, а також куркуму (для кольору)

Спосіб приготування:

1. Підготуйте всі продукти за списком.

2. Вилийте в чашу молоко, курячі яйця і розм'якшене вершкове масло. Потім додайте борошно, сіль і цукор і звичайно ж дріжджі. Сюди ж додайте куркуму і корицю.

3. Поставте ведерочко в хлібопічку і виберіть програму Солодкий хліб, вага поставте 1 кг, корочка Середня. І далі Старт, через 30 хвилин внесіть родзинки або інші сухофрукти.

4. Далі дочекайтеся закінчення програми і оформляйте паску на свій розсуд. Солодкого вам чаювання!

Ось і всі мої хороші читачі. Підійшла до завершення ця стаття. Я бажаю всім, щоб у вас все вийшло, гарного дня, відмінного настрою! Всіх з наступаючим і Христос Воскрес! Бувай!

Радимо прочитати

Царська паска
Царська паска
Напередодні Світлого свята Великодня у кожному домі пахне аромат смачної випічки. Всі господині печуть паски, великодні пряники, булочки і вінки. Сьогодні ми не будемо включати духовку, так як у нас
Хліб на сироватці житній
Хліб на сироватці житній
А ви ще не відмовилися від вживання магазинного хліба? Якщо ні - то дарма! Багато недобросовісні виробники використовують різноманітні добавки, які ну ніяк не можна назвати корисними. А ось домашній
Паска сирна в мультиварці
Паска сирна в мультиварці
Жоден святковий великодній стіл не обійдеться без традиційного ароматного паски – Великодня. Сирна паска є традиційним і символічним солодким частуванням у Світле Христове воскресіння.
Паска на кефірі та олії
Паска на кефірі та олії
Давно хотіла спробувати спекти паску на рослинному маслі, але коли нарешті зважилася, виявилося, що в холодильнику немає молока - довелося поекспериментувати і замінити його кефіром. На кефірі я
Паска на дріжджах як пух
Паска на дріжджах як пух
Великдень — одне з найважливіших свят всіх православних християн. У числі його обов'язкових атрибутів сирні паски, паски і фарбовані яйця. Кожна господиня має на озброєнні свої, перевірені роками

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки