» » Тушкована картопля з тушонкою. Кращий покроковий рецепт з фото

Тушкована картопля з тушонкою. Кращий покроковий рецепт з фото


Добрий день, шановні передплатники! Сьогодні, проходячи в продуктовому магазині, очі впали на тушонку. Давно я не купувала цей продукт. А ви знаєте, що колись тушонка з м'яса вважалася делікатесом? Були часи, коли така баночка була на вагу золота. Страви з неї дуже смачні і мають неповторний смак, смак дитинства.

Я, якщо купую таке м'ясо в магазині, то завжди намагаюся брати ГОСТ. Мені здається, що така тушонка з таким знаком проходить ряд перевірок.

Страви з тушкованого м'яса - це звичайно страви не на святковий стіл, але думаю, що для будинку саме те, смачно, швидко, ситно, особливо, коли потрібно щось негайно приготувати.

Сьогодні я покажу вам рецепти тушонки з картоплею. ловіть &# 128578; вибирайте рецепт і пригощайте близьких!

Сподіваюся, що скориставшись моїми напрацюваннями у вас вийде смакота на обідньому столі!

Маленькі секретик, як приготувати тушонку з картоплею, ще смачніше

Хитрість перша. Перед тим як, готувати страви з тушонки, потрібно дістати з банки м'ясо і попередньо розім'яти шматки виделкою. Тоді страва вийде однорідним і без грудочок.

Хитрість друга. Приберіть, коли відкриєте банку, верхній шар жиру, він вам не знадобиться, по-перше це зайві калорії, а по-друге цей жир може містити шкідливі речовини.

Хитрість третя. Солити страви з такого м'яса з картоплею не рекомендується, так як тушонка має велику кількість солі. Якщо вже соліть, то додавайте солі досить мало, і важливо, в кінці варіння. Так як за рахунок солі картопля може перетворитися в пюре, так як сіль його розм'якшує.

Хитрість четверта. При виборі тушонки шукайте знак ГОСТ і дивіться, щоб вона була не прострочена і був відомий виробник. Краще брати в склі, так як видно вміст, ніж в жерстяних банках. І в склі більш безпечно для здоров'я. 

Варена картопля з тушонкою в каструлі

Приготувати таку картоплю дуже просто, а найголовніше це блюдо займає мало часу. І ось готовий вечерю з гарніром і м'ясом уже на вашому столі. Родзинкою цієї страви стане томатна паста, або ж можна взяти кетчуп і розвести його водою. Томатна паста додасть неповторний смак і вам захочеться готувати цю страву частіше. Як варіант можна замість пасти використовувати помідорчики &# 128578;

Нам знадобиться:

  • М'ясо тушковане (яловичина, свинина або курка) - 1 банка
  • Картопля - 4 шт.
  • Паста томатна - 2 ст. л.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль, перець, лавровий лист, часник, за смаком
  • Свіжа зелень для прикраси

Спосіб приготування:

1.Очістіте картопля від шкірки. Поріжте на шматочки.

2.Варіте картопля в каструлі в воді до готовності.

3.Нарежьте дрібними кубиками цибулю, якщо любите додайте часник, подрібніть його ножем або пропустіть через чеснокодавку.

4.Натріте за допомогою терки морква.

5. У сковороду налийте олію і опустіть туди цибулю з часником. Підсмажте цибулю і часник до прозорості. Далі опустите до цибулі і часнику, морква. Смажте до золотистої скоринки.

6.Добавьте томатну пасту, добре перемішайте і смажте ще приблизно 1-2 хвилини.

7.Виньте з баночки мяско (у мене яловичина) потовчіть її виделкою, щоб не було грудок. Додайте його до смаженим інгредієнтів. Все добре перемішайте і тушкуйте приблизно хвилин п'ять.

8.Далее овочі і шматочки м'яса відправте до картоплі в каструлю. Варіть ще так на повільному вогні близько 5 хвилин.

9. У кінці посоліть, поперчіть. Страва готова до столу. Смачного!

10. Не забудьте красиво прикрасити!

Смачна тушонка з картоплею в мультиварці

Тушкована картопля з тушонкою в мультиварці має неповторний смак. Так як в мультиварці все інгредієнти не варяться, а тужать, виходять дуже насиченими і має незабутній смак. Приготувавши за цим рецептом, ви залишитеся задоволеними, всі інгредієнти будуть дуже ніжні і м'які.

Картопля краще нарізати великими шматочками, щоб в мультиварці він не перетворився на пюре. Змащувати маслом поверхню чаші не потрібно, так як в такому вигляді м'яса тож багато жиру.

Нам знадобиться:

  • тушонка - 1 банка
  • картопля - 9 шт.
  • часник -2-3 зубчики
  • цибуля - 1-2 головки
  • морква - 1 шт.
  • лавровий лист -2 шт.
  • кріп, сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

1.Нарежьте картопля на шматочки на свій смак (можна і соломкою).

2. М'ясо заздалегідь потовчіть виделкою, щоб вона була однорідною масою.

3.Лук і часник наріжте на свій смак, можна кубиками або півкільцями. Часник можна видавити через чеснокодавку.

4. Натріть на тертці моркву.

5. Візьміть чашу мультиварки і закладіть в неї картоплю, зверху часник і цибулю, моркву.

6.Потом мяско і два листочка лаврушки. Поперчіть.

7. Залийте всі інгредієнти трохи водою. Можна додати трохи рослинного масла. Посоліть за смаком. Трохи перемішайте інгредієнти між собою.

8.Виставіте в мультиварці режим «Гасіння», а після звукового сигналу, нехай блюдо постоїть в режимі «Підігріву» близько 30 хвилин.

9.Вот і готово. Прикрасьте кропом або іншою зеленню.

10. Виглядає дуже апетитно чи не так?

Смажена картопля, з тушонкою на сковороді

Це страва не дієтичне, скажу чесно, висококалорійне. Але, воно займає місце на нашій кухні, тому що готується воно за лічені хвилини, добре втамовує голод, а використовувані інгредієнти завжди є в нашому будинку (квартирі).

Нам знадобиться:

  • картопля - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • тушонка - 1 банка
  • сіль перець
  • масло рослинне для смаження

Спосіб приготування:

1.Очістіте картопля і наріжте його часточками або соломкою.

2.В сковороду налийте олію. Розжарити дуже добре сковороду з маслом.

3.Добавьте в сковороду картопля.

4.Жарьте картопля до золотистої скоринки.

5.Мясо викладіть з банки і розімніть вилкою.

6.Добавьте тушонку до картоплі.

7.Посоліте, поперчіть отримані блюдо. Все перемішайте. Смажте так протягом 15 хвилин на слабкому вогні.

8.Тушеная картопля на сковороді готова! Запрошую до столу. Приємного і неповторного смаку!

Суп з тушонки і картоплі з вермішеллю за 20 хвилин

Коли я готувалася до цієї статті, то знайшла з такого виду м'яса навіть супчик. Уявляєте? Ви їли такий? Я на днях приготувала його, нам дуже сподобалося. Спробуйте і ви.

Ділюся корисним відео з ютуба «Як приготувати суп з тушонки і картоплі з вермішеллю»

Нам знадобиться:

  • Вода-3 л.
  • Картопля - 3-4 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Тушонка - 1 банка
  • Макарони - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Масло рослинне
  • Сіль, перець, лавровий лист, зелень (використовуйте за смаком)

Спосіб приготування:

Дивіться відео:

Сподіваюся вам цей варіант сподобався!

Тепер ви можете дивувати своїх рідних і близьких різними рецептами з тушонки. Приємного апетиту і доброго дня, шановні передплатники!

Сподобалася стаття, поділіться будь ласка в соц. мережах.

P.S Виявляється тушонку перший раз приготували у Франції і там, як стверджують вчені, вона була делікатесом. Перші банки цієї страви важили 1 кг, уявляєте У Росії перший завод з виготовлення такого м'яса в банку був відкритий в 1870 році.

З повагою до вас, Катерина Манцурова

Радимо прочитати

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки