» » Великодній бездріжджовий паску - рецепти простих і швидких пасок без дріжджів

Великодній бездріжджовий паску - рецепти простих і швидких пасок без дріжджів


Доброго всім здоров'я! Продовжуємо нашу розмову. Я вирішила не забувати про те, що у нас в країні багато людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Але ж їм теж себе хочеться побалувати випічкою. Але, дріжджі не надто усіма переносяться, тому сьогодні хочу запропонувати вам варіант бездріжджовий булочки, а конкретніше паски на Великдень.

Я сподіваюся ви не проти, а тим хто все ж таки віддає перевагу здобу, то переходите ось сюди і готуйте із задоволенням, там я давала досить швидкі і за своїм приготування легкі і неважкі варіанти.

Не забуваємо ще, що в цей день на нашому столі будуть сяяти крашанки, і повинна стояти сирна красуня, яку зробіть з родзинками або цукатами, а може ви хочете додати в неї печиво?

Вибір за вами, взагалі переходимо до найголовнішого, це до процесу приготування. Поїхали, друзі!

Домашні паски в паперових формочках - просто і швидко

Почнемо як завжди з самого найпростішого і класичного варіанту приготування. Робити найкраще таку випічку в покупних формочках, на мій погляд це зручніше і практичніше, і навіть мити посуд потім не доведеться.

А головне, це ще адже так ошатно і виглядати все це буде вишукано і ніжно, якщо ви купите ажурні форми з різноманітним декором. Хочете спробувати? Тоді за справу, вперед і з піснею, щоб пасочки вийшли ще й смачними.

Список продуктів досить звичайний, погляньте. А маргарин тут додається не спроста, для того, щоб вони довше зберігалися. Взагалі, що стосується зберігання такі солодощі найкраще зберігати в холодильнику або прохолодному місці.

Нам знадобиться:

  • Маргарин - 95 г
  • Сметана нежирна - 400-450 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Цукрова пудра - 240 г (150 г для тесту, 90 г для помадки)
  • Сода харчова - 1 ч.л
  • Борошно - 4 ст.
  • Білок курячий - 1 шт.

Спосіб приготування:

1. Почнемо відразу ж з замішування тіста, опари як в звичайних дріжджовому варіанті тут не буде. Класно, правда? Отже, розбийте в чисту скляну ємність курячі яйця, додайте пудру і збийте ретельно віночком, щоб вона розчинилася і не було крупинок.

2. Маргарин розтопіть в мікрохвильовій печі або на плиті до рідкого стану. Остудіть обов'язково і внесіть в яєчну масу. Після цього додайте сметану.

3. І ось тут самий інтригуючий момент, відразу ж соду, щоб вона перегасілась в сметані, якщо додати на іншому етапі, ви в кінцевому підсумку відчуєте її смак. Так, що робіть саме так.

Важливо! Можна було соду і погасити в оцтової есенції, а потім додати.

4. Тепер переходите до борошна, вносите її частинами, щоб вам було зручніше перемішувати тісто столовою ложкою.

Важливо! Борошно повинна бути просіяна через сито два рази.

5. Візьміть паперові формочки, змастіть їх рослинною олією, присипте злегка борошном і помістіть грудочки тесту, укладайте і заповнюйте заготовки наполовину.

6. Завершальний етап - випікання. У розігріту духовку до 180 градусів помістіть цю красу і готуйте 35 хвилин, визначайте готовність по чистій дерев'яній паличці і золотистому верху.

Цікаво! Якщо раптом верхівка вже золота, а тісто сире, не забудьте накрити фольгою, щоб ароматне солодкі ласощі не підгоріло.

Зробіть будь-яку помадку на свій розсуд і прикрасьте великодній хліб. Або збийте один білок з цукровою пудрою в густі піки, тобто в крем і змастіть поверхню. А для потрясного виду використовуйте кулінарну посипання і всякі подібні штучки. Можна прикрасити зефіром або мармеладом. Смачного!

Найсмачніший рецепт в духовці на кефірі

Прийшла пора творити на кухні знову, і для цього я вирішила знайти для вас підходяще відео на цю тематику. Варіантік теж не важкий, а головне таке хлеблобулочное виріб виходить пишним і повітряним, їм можуть поласувати абсолютно все, ви як вважаєте? Між іншим можна робити експерименти з начинками, кльово придумано.

Бездріжджовий паску - простий рецепт до Великодня 2018

Я хочу, щоб ви в цей день покликали всіх на це торжество, і продегустували цей кулінарний шедевр. Не дивлячись на те, що він без дріжджів, але смак у нього класний і дуже приємний.

Секрет тут у складі, а саме, хто читав мої попередні замітки повинен був помітити, що я рекомендую в здобне тісто додавати лікер або коньяк, не має значення, головне, щоб був доданий алкогольний напій. Що це дає? Нагадую, хорошу пористість і пропекаемость. А головне легкість і легкість, за якої всі так женуться.

Але тут, ми будемо таким напоєм вимочувати родзинки.

Замість соди в цей раз додавати будемо розпушувач, і використовувати для цікавого смаку мигдальні горішки і родзинки з цедрою одного лимона. Як вам така ідейка? Подобається?

Нам знадобиться:

  • Мигдаль мелений - 4 ст. л
  • Ізюм - 240 г
  • Коньяк або ром - 70 мл
  • Цедра лимона
  • Масло вершкове - 250 г
  • Цукор - 250 г
  • Курячі яйця - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 0,5 кг
  • Розпушувач - 1 ч. Л
  • Молоко - 125 мл

Спосіб приготування:

1. Замочіть на ніч родзинки в лікері або коньяку, попередньо його спочатку вимийте добре проточною водою. Накрийте поліетиленовим пакетиком. Вранці, злийте зайву вологу і висушіть на паперовій серветці, просто умочіть.

Важливо! Якщо у вас немає стільки часу, замочіть ягоди хоча б на 20 хвилин.

2. Підготуйте формочку 25 см в діаметрі, покладіть пергаментний папір і змастіть силіконовою пензликом рослинним маслом. На цьому підготовча робота закінчена.

3. Вершкове масло з цукром вам необхідно буде збити міксером. Самі розумієте масло повинно бути до цього моменту кімнатної температури, а то міксер полетить). Яка маса жовтенька. Додайте ванільну есенцію (10 крапельок) або ванілін (пакетик), якщо хочете.

Після додавайте яйця і продовжуйте збивати.

4. Слідом цедру одного лимона, чайну ложечку солі і розпушувача, перемішайте. Щоб тісто розчинити налийте молоко і розмішайте. Через сито додайте борошно, але додайте поступово, кожен раз вимішуючи звичайної столовою ложкою або силіконової лопаткою.

5. І до речі, кажучи в цей момент, коли ви присипали поверхню тесту борошном можна внести родзинки і розмішати його в борошні, щоб він згодом добре розподілився в тесті.

6. І плюс, мало не забула мелений мигдальний горіх. Все перемішайте.

Цікаво! Мигдаль можна замінити на волоський горіх.

7. Оскільки пасочку великий, то і випікати його доведеться довго. Помістіть тісто в змащену форму, воно буде в'язке і липке, але в той же час густе. Тому використовуйте ложку.

8. Випікайте в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 60 хвилин, тобто близько однієї години.

Можливо у вас піде 40 хвилин на випікання, духові шафи у всіх різні, так що відстежуйте це самі.

Перевіряйте готовність випічки зубочисток, вона повинна бути сухою.

Прикрашайте будь цукровою глазур'ю, я раджу зробити на желатині. І всім приємного апетиту.

Готуємо без дріжджів солодку пасхальну випічку з сиром

Звичайно ж, куди в цей день без сирної принади, нікуди. Краще, безумовно, якщо ви її зробите повністю з сиру, ну або ж з додаванням цього інгредієнта в тісто.

Рецепт незвичайний і чудовий, тут використовуватися буде крохмаль, що подарує легкість випічки. Можливо нагадає комусь кекс, ну це не важливо, головне це дуже смачно!

Нам знадобиться:

  • Сир - 400 г
  • Цукровий пісок - 100 г
  • Сметана - 180 г
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сода - 1 ч. Л
  • Лимонний сік
  • Ізюм - 180 г
  • Борошно - 250 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 60 г

Спосіб приготування:

1. Підготуйте всі продукти за списком. Почніть з сиру, помістіть його в велику миску, додайте сметану, цукор і цедру лимона. Ретельно перемішайте силіконовою лопаткою, їй працювати набагато зручніше, ніж звичайної ложкою.

Яйця розбийте, але не поспішайте, потрібно відокремити білки від жовтків. Сюди підуть тільки жовтки, а ось білки відсуньте з сторонку вони знадобляться трохи пізніше.

2. Візьміть тепер кухонний блендер і розітріть їм добре цю сирну масу. Ця ароматна суміш повинна стати однорідною і без будь-яких грудочок.

3. Соду погасите лимонним соком і внесіть в чашку, ух пішов процес, вона почала шипіти.

4. Додайте далі м'який і чистий родзинки.

Білки збийте з дрібкою солі, збивайте міксером спочатку на маленькій швидкості, а потім починайте швидкість додавати. Білки стануть білими і пишними, внесіть їх в тісто і розмішайте.

Ви відразу ж побачите, що маса стане повітряної. Додайте борошно з крохмалем і перемішайте круговими рухами. Розподіліть по формах, заповнюйте їх на половину або трохи вище.

Важливо! За консистенцією тісто вийде рідке, так що не лякайтеся, так і повинно бути. Головне дотримуйтесь пропорції, які дані в описі.

5. Ще один момент найкраще для цього варіанту підійдуть маленькі і не широкі формочки, а то тісто може осісти.

Випікайте в духовці, верх накрийте фольгою, а за три-чотири хвилини до готовності її приберіть. Температура випікання 180 градусів, а час - 30 хвилин.

Умочіть випічку в цукрову глазур, саме така не кришиться і не обсипається; для отримання дозволу будь-яким способом. Смачного!

6. Дивіться як славно виглядає, я б сказала, що шикарно, а якісь пузьрькі всередині вийшли, і не скажеш, що це борошняний виріб зроблено без дріжджів.

Так, до речі, якщо ви не знаєте як зробити таку глазур, то дивіться це відео прямо зараз.

Швидкий і легкий рецепт бездріжджового ласощі

А ось тепер переходимо до наступного варіанта, будемо готувати ще й без яєць. Ви думаєте як таке можливо або навпаки неможливо? Цього разу нам знадобиться кефір. Так що бігом в магазин за продуктами.

Нам знадобиться:

  • кефір - 300 мл
  • сода харчова - 1 ч.л
  • вершкове масло - 100 г
  • цукор - 190 г
  • борошно - 350 г
  • цедра одного лимона
  • родзинки - 140 г
  • цукати для прикраси

глазур

  • цукрова пудра - 2 ст.л
  • білок - 1 шт.
  • лимонний сік - 1 ст.л або лимонна кислота - на свій смак

Спосіб приготування:

1. Перше, що вам необхідно зробити, так це розчинити вершкове масло, в нього помістити цукор і розмішати щоб, він якомога більше розчинився. Можна трохи навіть поварити ще на плиті.

Далі сюди ж додайте цедру одного лимона.

2. У теплий кефір внесіть одну чайну ложку харчової соди і розмішайте віночком, щоб вона вдало перегасілась. І тільки після цього, поступово і не поспішаючи, почніть вливати розтоплене вершкове масло з цукром.

До дієти маси додайте частинами борошно. Розмішайте звичайним ручним віночком до однорідного стану. Ізюм добре промийте і перемішайте його з борошном, додайте сюди ж.

3. Форми для випічки змастіть рослинною олією. Потім присипте їх борошном або манкою.

Вилийте тісто в форми.

Помістіть заготовки в розігріту духовку на 180 градусів і печіть до готовності.

4. Поки пасочки випікаються приготуйте тим часом глазур. Змішайте 2 ст.л цукрової пудри з білком і 1 ст.л соку лимона і збийте віночком міксера до крутих піків.

Ось такі оригінальні і симпатичні вкусняшки вийшли, присипте цукатами і подавайте до столу. Смачного!

Готуємо пасхальний хліб в мультиварці Редмонд

На цю тему у мене була повністю присвячена стаття, але все таки я пропоную ще раз поглянути і подивитися ось цей короткий відеосюжет, в ньому ви відкриєте для себе нові фішки приготування.

Не обов'язково вибирати саме цю торгову марку, в будь-який у вас вийде це чудо, хоч в Поларіс, хоч в Паносоніке, адже у всіх принцип роботи однаковий. Так що пробуйте зробити. Автор ролика назвав цю красу Кексик, за формою адже точно поминає його))).

Пасочку на сметані і соді без яєць

Ще один досить цікавий і незвичайний варіант під назвою Веганські. Готуються такі пасочки без проблем і без всякого очікування, не потрібно тісто треба підбивати і вичікувати.

Помадку в цей раз пропоную зробити не білою, як традиційно це прийнято, а злегка коричневою за кольором, а не будьте примітивними))). Ну, це звичайно на ваш смак.

Нам знадобиться:

  • борошно вищого сорту - 750 г
  • кефір - 2 ст.
  • цукор - 1 ст.
  • сода - 0,5 ч.л
  • родзинки - 140 г
  • мак - 50 г

глазур

  • Кефір - 40 г
  • Цукрова пудра коричневого кольору-150 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 40 г
  • Лимонний сік - 1 ч.л

Спосіб приготування:

1. Налийте в миску молочний продукт під назвою кефір і відразу ж всипте в нього харчову соду, розмішайте, щоб вона ретельно погасилася в цій суміші.

2. У борошно додайте цукор, тут використовується коричневий цукровий пісок, перемішайте.

3. Потім додайте в сухі інгредієнти вимитий і добре просушені родзинки без кісточок і мак. Розмішайте. І почніть вливати кефір. Вийде густенькое тестіце, але в той же час воно буде еластичне і м'яке, вам сподобається.

4. Форми змастіть маслом і помістіть відразу ж готове тісто.

Випікаємо, як зазвичай в розпеченій духовці до 180 градусів близько 40 хвилин.

5. Глазур зробіть теж на основі коричневого цукрового піску, перетріть його в блендері в пудру або в кавомолці. Додайте крохмаль. Залийте кефіром і злегка для смаку влийте лимонний сік.

6. Після того, як ласощі будуть готові умочіть їх в приготовану помадку і присипте посипушкамі у вигляді кульок, а може бути в формі зірочок, цукерочок і т.п Приємного апетиту! Можна ще посипати шоколадною або кокосовою стружкою.

Рецепт для хлібопічки Редмонд

Тепер варіант для самих ледачих, чому? Самі розумієте цей чудопрібор все зробить за вас, і замісить і викине, залишається тільки засипати в нього потрібні продукти. Ну, точно чарівна техніка на вашій кухні. До речі, яка у вас марка, можливо Паносонік і Скарлет або інша марка? Це справі ніяк не завадить, у всіх принцип роботи однаковий.

Для різноманітності можна приготувати пасочку з сиру у вигляді кексу і прикрасити його звичайної цукровою пудрою, замість крему і глазурі. Виходить ви взагалі зробите це блюдо швидко і легко за лічені хвилини. Класно!

Нам знадобиться:

  • Борошно - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 200 г
  • Сир - 180 г
  • Ізюм - 70 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Розпушувач - 1 ч.л.
  • Сіль - 0,5 ч.л
  • Цукрова пудра - 1 ст.л

Спосіб приготування:

1. Складіть всі інгредієнти в спеціальне ведерочко. Це розтоплене вершкове масло, далі додайте курячі яйця, цукор і сіль.

Після помістіть туди ж сир, борошно і розпушувач. І в самому кінці родзинки або сушену журавлину, що ви найбільше побажаєте, то і додайте.

2. Виберіть режим Випічка і час 1 час 22, це означає він буде випікатися цей відрізок часу разом з замісом.

Вийшов гарний і рум'яний красень.

3. Посипте цукровою пудрою і розріжте на шматочки.

4. Ось така солодка порція вийшла. Смакота, дивіться фото в розрізі, всі вдало пропеклося! Смачного!

Ось і все, підійшла до кінця ця замітка. Сподіваюся вам все сподобалося і ви знайшли для себе потрібний рецепт до цього свята. Рада була допомогти. Пишіть коментарі, ставте лайки і додавайтеся в групу в контакті. Всім до зустрічі і до побачення!

Радимо прочитати

Пасхальний пиріг - паска
Пасхальний пиріг - паска
Вже зовсім скоро настане сімейне свято Світлої Пасхи. Це день, коли за святковим столом збираються близькі родичі і друзі. Протягом тижня до цього свята господині готують всілякі частування. Головним
Паска сирна в мультиварці
Паска сирна в мультиварці
Жоден святковий великодній стіл не обійдеться без традиційного ароматного паски – Великодня. Сирна паска є традиційним і символічним солодким частуванням у Світле Христове воскресіння.
Паска на молоці
Паска на молоці
Центральне місце на багатому пасхальному столі завжди займають сирна пасха, паска та крашанки. Пропоную вам багаторазово перевірений рецепт паски на молоці — смачного, повітряного і ароматного!
Заварна паска рецепти
Заварна паска рецепти
протягом багатьох століть Великдень вважається одним з найбільш світлих і теплих релігійних свят. Традиційно, напередодні Великодня, практично в кожному будинку витає особливий аромат свіжоспечених
Бездріжджовий хліб
Бездріжджовий хліб
Бездріжджовий хліб стає дуже популярним у любителів здорового харчування. Вважається, що хліб без пекарських дріжджів набагато корисніше, він має приємний смак і довго не псується. Більш того, при

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки