» » Баклажани з морквою по-корейськи

Баклажани з морквою по-корейськи


Баклажани з морквою по-корейськи

Така смачна і соковита закуска, як баклажани з морквою по-корейськи, взагалі не має нічого спільного з Кореєю, адже її винайшли в Росії. Проте, назва прижилася і багато хто з нас думають, що кожен кореєць зобов'язаний знати, як готується цей колоритний салат! Проте є інший варіант появи такої назви - читайте на https://33recepta.pp.ua/.

З його створенням не виникає ніяких труднощів, якщо у вас під рукою є всі необхідні інгредієнти і кілька годин терпіння, адже щоб овочі як слід просочилися, вони повинні замаринувати в холодильнику не менше 2 годин, а то і більше.

Складові

Баклажани з морквою по-корейськи
  • 1 велику моркву
  • 2 баклажана
  • 1 п. Приправи «Для моркви по-корейськи»
  • 30 мл рослинного масла
  • 1 ч. Л. дрібка солі
  • зелень кінзи або петрушки
  • 2-3 зубчики часнику

Приготування

Баклажани з морквою по-корейськи

1. Промийте баклажани, зріжте хвостики і наріжте їх щільними пластинами, а потім - на шматочки.

Баклажани з морквою по-корейськи

2. Викладіть їх в сотейник або каструлю і всипте сіль. Влийте трохи води, злегка покриваючи нарізку, і помістіть ємність на вогонь. Томіть приблизно 7-8 хвилин до розм'якшення, зніміть з вогню і злийте воду.

Баклажани з морквою по-корейськи

3. Морква очистіть від шкірки, промийте і натріть на спеціальній тертці в миску.

Баклажани з морквою по-корейськи

4. Додайте в миску відварені баклажани.

Баклажани з морквою по-корейськи

5. У сотейнику розігрійте рослинне масло і спресуйте в нього очищені зубчики часнику. Смажте 1-2 хвилини і зніміть з вогню.

Баклажани з морквою по-корейськи

6. Промийте зелень і подрібніть її, додавши в миску до решти інгредієнтів.

Баклажани з морквою по-корейськи

7. Всипте спеції і трохи солі, а потім залийте все часниковим маслом.

Баклажани з морквою по-корейськи

8. Перемішайте салат, щоб всі овочі огорнулися гарячим маслом і помістіть його на 2-3 години в холодильник для маринування.

Баклажани з морквою по-корейськи

9. Подавайте баклажани з морквою по-корейськи холодними.

Радимо прочитати

Баклажани по-кавказьки
Баклажани по-кавказьки
Посипані зеленню пряні баклажани по-кавказьки з темної глянсуватою шкіркою, плаваючі в яскравому соусі з дрібними овочевими зернятками, викликають гостре бажання негайно закусити ними чарочку
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи представляють собою ніжну масу подрібненого до однорідної консистенції овочевого пюре. Вводячи масло за потребою, можна регулювати калорійність - блюдо залишається дивно
Баклажани по-арабськи - як приготувати баклажани в мікрохвильовці
Баклажани по-арабськи - як приготувати баклажани в мікрохвильовці
Може бути зараз не зовсім сезон, але Баклажани по-арабськи ви зможете приготувати в будь-який час року. Зараз не проблема купити свіжі синенькі овочі. Готуються вони дуже швидко і легко, а подавати
Огірки по-корейськи на зиму
Огірки по-корейськи на зиму
Коли настає пора заготівель на зиму, справжні господині починають шукати цікаві рецепти. Вашій увазі запропонований незвичайний рецепт салату з огірків і моркви. Огірки по-корейськи на зиму виходять
Баклажани по-корейськи на зиму
Баклажани по-корейськи на зиму
Баклажани по-корейськи на зиму – відмінна закуска, яку можна приготувати просто і швидко. Вона підходить для різноманітних випадків: як для звичайної вечері, так і для святкового. Для приготування

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки