Суп з рибної консервою


Суп з рибної консервою мало того, що готується легко і просто, так ще може бути і блюдом на кожен день, і стати справжнім делікатесом, якщо проявити трохи фантазії.

Часом нам треба швиденько приготувати щось на перше, і якщо в морозилці не залишилося відповідних продуктів, можна сміливо використовувати консерви. Рибні консерви поживні, зберігають багато корисних речовин, наприклад кальцій і Омега-3 (за що саме і цінується риба). Супи з консервів відносяться до розряду блюд швидкого приготування, а ще вони дуже смачні.

Зварити суп можна з будь-якої рибної консерви: з тунця, сайри, лосося, скумбрії, сардин, кети і інших. Основний принцип, який треба дотримуватися при виборі консервів - це відсутність всього зайвого. Під «зайвим» мається на увазі консерванти, підсилювачі смаку, сіль. Якщо в консервах риба у власному соку - перед вами ідеальний варіант. Але це не означає, що риба в томатної заливки або в маслі не підходить - її також можна використовувати.

Багато кухаря називають головним секретом смачного рибного супу курячий бульйон. У нього досить додати трохи риби або рибної консерви, овочі і вийде дивовижний суп.

Як приготувати суп з рибної консервою - 15 різновидів

  1. Суп з рибних консервів «Радянський»
  2. Рисовий суп з рибної консервою
  3. Сирний суп з рибними консервами
  4. Рибний суп з консервів і сиру Фета
  5. Простий суп з кількою в томатному соусі
  6. Рибний суп з гречкою
  7. Легкий суп з консервованої сайри
  8. Рибний суп з грінками
  9. Суп рибний з консервів горбуші
  10. Рибний суп з сардиною в маслі
  11. Розсольник з рибної консерви з перловкою
  12. Рибний суп для дачників «Ностальгія»
  13. Вершковий суп-пюре з рибними консервами
  14. Рибний суп з консервами і грибами
  15. Холодний суп з лососем

Суп з рибних консервів «Радянський»

Колись в радянських магазинах не було особливого вибору що купувати. Багатьом довелося ухіщряются в готуванні і вигадувати свої рецепти. Так і набули популярності супи з консервів.

Суп з рибних консервів «Радянський»

Складові:

  • 500 г консерви рибні в своєму соку - 500 г (2 банки)
  • цибулина середня
  • стебло селери
  • морква велика
  • Картопля - 2-3 шт.
  • Кмин - ½ ч. Л.
  • Каррі - ½ ч. Л.
  • Шафран имеретинский - щіпка
  • Перець духмяний - 7 шт.
  • Свіжий кріп - пучок
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія - ​​скільки буде потрібно для смаження

приготування:

Для початку селера, цибуля і морква помити, порізати і трохи присмажити на толстостенной каструльці, додати картоплю і спеції, а також 750 мл води. Все це проварити до готовності овочів. Консерви відкрити, кісточки видалити, розібрати м'ясо на невеликі шматки і помістити в суп, додати сіль і кріп і поварити ще 5 хвилин.

Крім твердого змісту консерви в суп треба обов'язково додавати сік, в якому риба зберігалася: так він матиме вельми насичений рибний смак.

Рисовий суп з рибної консервою

Супчик легкий, швидкий, і, звичайно ж, смачний. Для його приготування потрібен мінімум продуктів, які знайдуться в будь-якому будинку.

Рисовий суп з рибної консервою

Складові:

  • Консерви «Сардинелла» - банку
  • цибулина
  • морква середня
  • Картопля - 4 шт.
  • Рис - 1/3 склянки
  • Будь-яке рослинне масло
  • кріп різаний
  • Сіль за смаком

приготування:

У кипящею воду висипаємо рис, і поки він вариться ріжемо дрібно цибулю і разом з тертою морквою обсмажуємо. Далі ріжемо на шматочки картоплю і відправляємо його до рису, при необхідності долив води. Розбираємо консерви і відправляємо в суп; туди ж кладемо і зажарку. Чекаємо, доки закипить суп і тоді все готово.

Сирний суп з рибними консервами

Блюдо з унікальним поєднанням і запаморочливим запахом! Досвідчені господині винайшли рецепт смачного і поживного страви, яке не соромно і гостям подати. Сир для незвичайного «вироби» краще брати м'який.

Сирний суп з рибними консервами

Складові:

  • Консерви у власному соку (будь-які) - банку
  • Сирки плавлені - 2 шт.
  • цибулина
  • морква середня
  • Зелень за смаком
  • Сіль і перець за смаком

приготування:

У воду кладемо картоплю кубиками, а поки він вариться пасеруємо цибулю і терту моркву. Після готовності картоплі, відправляємо до неї піджарку і даємо закипіти. Потім відправляємо в суп дрібно нарізані сирки і постійно помішувати. За пару хвилин до готовності відправляємо в суп консерви, сіль, перець і зелень. При подачі можна заправити сметаною.

Рибний суп з консервів і сиру Фета

Смачний і наваристий рибний суп з фетою також готується швидко і дуже популярний влітку - в сезон помідорів.

Рибний суп з консервів і сиру Фета

Складові:

  • Горбуша консервована - 2 банки
  • Картопля - 2 шт.
  • морква
  • цибулина
  • Помідор (великий)
  • Фета - 150 г
  • Свіжий кріп - пучок
  • Сіль і перець за смаком
  • Пшоно - 2 ст. л.

приготування:

У каструлі пасеруємо моркву і цибулю, додаємо дрібно нарізаний помідор (потрібно з нього попередньо зняти шкіру) і тушкуємо деякий час під кришкою. Потім туди ж кладемо нарізану кубиками картоплю, а зверху розтертий сир і попереднє розварене пшоно. Все це заливаємо водою і чекаємо, коли приготується картопля, не забуваючи помішувати. Консерви поділяємо на шматочки і разом із зеленню кладемо в суп і даємо закипіти.

Простий суп з кількою в томатному соусі

Цей нехитрий рецепт з консервів порадує всю родину. Тут є важлива особливість: суп виходить з кислинкою. При подачі блюдо можна підсолодити аджикою або сметаною.

Простий суп з кількою в томатному соусі

{ad1}

Складові:

  • Картопля - 3 шт.
  • Кільки в томаті - 2 банки
  • Рис - ½ склянки
  • Сіль перець за смаком
  • цибулина
  • морква
  • Зелень свіжа для прикраси

приготування:

Крупу промиваємо і ставимо на вогонь, далі приступаємо до овочів. Моркву натерти, цибулю дрібно нарізати, картоплю порізати на кубики. Всі овочі відправляємо до рису і чекаємо до готовності. Уже в кінці додаємо консерви, даємо покипіти. Можна прикрасити зеленню.

Рибний суп з гречкою

Дуже ароматний суп, який наситить на довгий час. Готується елементарно і не вимагає якихось кулінарних навичок. Суп стане прекрасним доповненням до пісного меню.

Рибний суп з гречкою

Складові:

  • Картопля - 4 шт.
  • цибулина
  • морква
  • Часник - зубок
  • Консерви - 1 шт.
  • Гречка - 100 г
  • зелень

приготування:

Моркву і цибулю подрібнюємо, обсмажуємо. Каструлю з водою ставимо на вогонь. Коли закипить вода, відправляємо туди картоплю кубиками, промиту крупу, а через 5 хвилин зажарку. Часник подрібнюємо і перемішуємо з зеленню. Консерви відправляємо в суп, як і зелень з часником. Даємо супу закипіти, солимо і перчимо.

Легкий суп з консервованої сайри

Цей рибний суп дуже смачний і поживний. Рис в рецепті цілком можна замінити перловкою, тоді суп буде більш наваристим.

Легкий суп з консервованої сайри

Складові:

  • Сайра консервована - 1 банка
  • Крупа рисова (або перлова) - 3 ст. л.
  • морква
  • Картопля - 3 шт.
  • цибулина
  • Перець запашний - 5 горошин
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне

приготування:

Цибулю і моркву пасеруємо, картопля кубиками заливаємо водою і ставимо на плиту, даємо в воду рис і спеції. Коли рис буде готовий, додаємо зажарку в суп, а через 5 хвилин консерви. Суп посолити, можна прикрасити зеленню.

Рибний суп з грінками

Суп з хрусткими грінками стане прекрасним доповненням раціону для всієї родини. Готується таке блюдо моментально.

Рибний суп з грінками

Складові:

  • Рибні консерви - 1 шт.
  • цибулина
  • морква
  • Грінки (можна покупні) - 150 г
  • зелень

приготування:

Картоплю нарізати на кубики і відварюємо. Поки вона вариться, морква трьом на тертці і рубаємо цибулю, потім пасеруємо їх на сковороді. Коли картопля буде майже готова, кладемо до неї в каструлю зажарку, консерви і зелень, даємо покипіти. Перед подачею посипати сухариками.

Суп рибний з консервів горбуші

Ця популярна рибка (сімейство лососевих) є виключно поживною. За цим рецептом можна готувати не тільки горбушу, а й лосось.

Суп рибний з консервів горбуші

Складові:

  • Консерви горбуша - 1 банка
  • морква
  • Картопля - 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Петрушка - 3 стебла
  • Розмарин сушений - 3 гілочки
  • Масло рослинне

приготування:

Кружечками ріжемо моркву, а картопля невеликими кубиками. Каструлю наповнюємо водою, ставимо на вогонь. Після закипання води викладаємо в ємність все, крім риби і свіжої зелені. Розмарин використовувати необов'язково. Після закипання горбушу розбираємо на шматочки і разом з соком додаємо в суп і варимо ще пару хвилин.

Супи з таких консервів не радять їсти людям з важкою формою атеросклерозу, цукровий діабет, захворювання печінки, жовчовивідних шляхів і жовчного міхура.

Рибний суп з сардиною в маслі

Суп виходить ароматний, жирний і наваристий. Готується він з мінімуму продуктів.

Рибний суп з сардиною в маслі

Складові:

  • Картопля - 5 шт.
  • цибулина
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • морква
  • Консерви горбуша - 1 банка
  • Сіль перець за смаком
  • зелень

приготування:

У киплячу воду кладемо картоплю кубиками і цибулину. Перед готовністю картоплі додаємо терту моркву і нарізану перець. Коли овочі готові, додаємо консерви і даємо ще раз закипіти. Перед подачею посипати зеленню.

Розсольник з рибної консерви з перловкою

Оскільки в рецепті використовується перловка, то її необхідно замочити попередньо на 2-4 години.

Розсольник з рибної консерви з перловкою

Складові:

  • Лосось консервований - банку
  • Огірок маринований - 2 шт.
  • цибулина
  • Картопля - 3 шт.
  • морква
  • Перловка - 2 жмені
  • Часник - часточка
  • Томатна паста - 2 ст. л.

приготування:

Відварюємо спочатку картоплю (кубиками) з перловкою. Морква, цибуля подрібнюємо, огірочки теж, потім обсмажуємо на сковороді. Коли картопля буде готова, в ємність викладаємо зажарку, додаємо лосося, часник, пасту і даємо закипіти. Перед подачею даємо часточку лимона і зелень.

Дуже смачним виходить супчик-розсольник з додаванням підкопченими рибних консервів. Для приготування інших видів супів такі використовувати не рекомендується.

Рибний суп для дачників «Ностальгія»

Прекрасний суп з сезонних продуктів, який містить багато корисних і поживних речовин, готується менше години.

Рибний суп для дачників «Ностальгія»

Складові:

  • Картопля - 4 шт.
  • Сайра - 2 банки
  • Рис - 2 ст. л.
  • Помідор свіжий - 2 шт.
  • цибулина
  • морква
  • Пастернак - 1 шт.
  • Селера - 3 держака
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Коріандр, сіль, перець за смаком
  • зелень свіжа

приготування:

Поки вода в каструлі закипить, пастернак і моркву натираємо на тертці, ріжемо селера тонкими смугами. Пастернак треба помістити в миску з водою. Коли вода закипить, кидаємо в каструлю пастернак, рис, а через 3 хвилини морква і селера. Коли вода знову закипить, додаємо сіль і спеції, а також нарізаний кубиками помідор (без шкірки) і рибу. В кінці додаємо зелень і даємо супу закипіти.

Вершковий суп-пюре з рибними консервами

Цей суп виходить дуже ніжний. Його люблять діти і це дуже добре, адже блюдо корисне.

Вершковий суп-пюре з рибними консервами

Складові:

  • Картопля - 4 шт.
  • цибулина
  • морква
  • Консерви скумбрії або горбуші - 400 г
  • Вершки - 200 мл
  • Сіль перець за смаком
  • зелень

приготування:

У киплячу підсолену воду відправити картопля і поки вона вариться, пасерувати терту моркву і дрібно посічену цибулину. Коли картопля буде готовий, збити його з водою, де він гарячкував в блендері, знову перелити в ємність і додати зажарку. Довести до кипіння, додати рибу, дати ще раз закипіти і влити вершки. Можна знімати з вогню і прикрасити зеленню перед подачею.

Рибний суп з консервами і грибами

Насичений смак і аромат супу не залишать байдужим нікого. Готується такий суп трохи більше години.

Рибний суп з консервами і грибами

Складові:

  • Риба у власному соку - 3 банки
  • Печериці або гливи - 350 г
  • цибулина
  • морква
  • Помідор - 2 шт.
  • зелень свіжа
  • Маслини - 100 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Каперси - 100 г
  • Сіль, перець за смаком

приготування:

Цибулю ріжемо кільцями і злегка обсмажуємо, додаємо терту моркву, нарізані помідори й тушкуємо під кришкою. Гриби нарізаємо і відправляємо до овочів, тушкуємо ще 15 хвилин. Додаємо картоплю кубиками і заливаємо водою і варимо до напівготовності картоплі. Маслини, рибу і каперси додаємо в суп і даємо закипіти. Коли картопля звариться - суп готовий.

Холодний суп з лососем

Цей суп прекрасний на смак і в холодному вигляді, тому його дуже хочеться приготувати жарким літом.

Холодний суп з лососем

Складові:

  • Лосось консервований - банку
  • Сік томатний - 0,5 л
  • огірок свіжий
  • Курине яйце
  • Сметана, петрушка - за смаком
  • Сіль перець

приготування:

Яйце варимо круто, чистимо і подрібнюємо. Огірок чистимо від шкірки і дрібно ріжемо. Зелень рубаємо. Яйце, огірок і зелень змішуємо в ємності, заливаємо соком і додаємо рибу. Солимо і перчимо, додаємо сметану і зелень за смаком.

Радимо прочитати

Суп з консервою
Суп з консервою
Суп з консервою для багатьох господинь є новим, оригінальним блюдом. Це не дивно, адже в супах прийнято використовувати свіже м'ясо, рибу, гриби та овочі. Консерви ж найчастіше асоціюються з салатами
Салат мімоза. Рецепт з фото
Салат мімоза. Рецепт з фото
Цей салат я готувала вдруге в житті. Обидва рази салат вийшов, обидва рази сподобався. Рецепт салату «Мімоза» до смішного простий, на першому фото видно всі «нутро» цього листкового салату. Всього
Заливний пиріг на кефірі
Заливний пиріг на кефірі
Цей чудовий, соковитий і не жирний пиріг на кефірі може бути приготований з будь-якої начинки. Щоб приготувати заливний пиріг на кефірі знадобляться: кефір - півлітра яйця - пару штук сіль - чайна

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки