Суп з яйцем і вермішеллю


Суп з яйцем і вермішеллю часто зустрічається в дитячому меню. Насправді це відмінний варіант, щоб нагодувати дитину - легкий, смачний, що поєднує в собі багато корисних компонентів. При цьому варіантів подачі страви безліч, і догодити малюкові з красивим стравою простіше простого.

Та й дорослі теж не відмовляться від тарілки подібного супчика - особливо якщо він буде на курячому бульйоні, так з домашньою локшиною. Яєчна домашня локшина - відмінний варіант для супу (і не тільки для супу), і рецепти її приготування будуть також надані в цій статті.

Найчастіше подібний суп готується на курячому бульйоні - адже його люблять всі, і він незмінно смачний. Однак і варіанти з овочевим або м'ясним бульйоном, а також на молоці, теж зустрічаються. Вермішель може бути будь-яка - не обов'язково домашня - хто яку вважає за краще. Яйця в блюдо додаються у вигляді трьох варіантів: заздалегідь відвареного, сирого і пашотірованного.

Додаткові інгредієнти кладуться в суп тільки при бажанні урізноманітнити блюдо - наприклад, популярний суп з щавлем або шпинатом, селерою і картоплею.

Щоб суп був смачним, варіть його тільки на один раз. Вариться він недовго, а ось що постояв і підігрітий суп точно зіпсує враження. Будь-які макаронні вироби мають властивість розбухати і вбирати в себе рідину, тому замість супу ви ризикуєте отримати невиразну рідину з розпливлися макаронами.

Як приготувати суп з яйцем і вермішеллю - 15 різновидів

  1. Суп з яйцем і вермішеллю на курячому бульйоні
  2. Суп з яйцем і вермішеллю з лимоном
  3. Суп з яйцем і вермішеллю на м'ясному бульйоні
  4. Суп з яйцем і вермішеллю з рису
  5. Суп з яйцем і вермішеллю, приготовленої своїми руками
  6. Суп з яйцем і вермішеллю з ковбасою
  7. Суп з яйцем і вермішеллю без картоплі
  8. Суп з яйцем і вермішеллю з молоком
  9. Суп з яйцем і вермішеллю по-домашньому
  10. Суп з яйцем і вермішеллю молочний зі сметаною
  11. Суп з яйцем і вермішеллю зі шпинатом
  12. Суп з яйцем і вермішеллю за мотивами японського супу "Рамен"
  13. Суп з яйцем і вермішеллю з фрикадельками
  14. Суп з яйцем і вермішеллю з квасом
  15. Суп з яйцем і вермішеллю з грибами і місо-пастою

Суп з яйцем і вермішеллю на курячому бульйоні

Легкий і поживний суп, який підійде до будь-якого столу. І дітям сподобається, і дорослим. Готується в мультиварці.

Суп з яйцем і вермішеллю на курячому бульйоні

Складові:

  • Курка для бульйону - 300 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Дрібна вермішель - 50 г
  • Яйце куряче свіже - 3 шт.
  • Спеції, зелень - за смаком

приготування:

Спочатку поставити варитися курячий бульйон. Після закипання води зняти пінку, додати в бульйон очищену цибулину, спеції і продовжувати варити ще півгодини.

За цей час почистити і порізати моркву (можна потерти) і картоплю.

Через півгодини закинути картоплю, варити до готовності. Закинути Вермішельки, відразу збити в чашці яйця, розкрутити ложкою суп і влити їх.

Через пару хвилин закинути зелень, перевірити інгредієнти на готовність і вимкнути.

Готується блюдо в режимі "суп" або "варіння".

Для маленьких дітей картоплю можна класти цілим, а коли він повністю звариться потовкти і додати назад. Такий спосіб робить смак супу ще більш насиченим, надає ніжність і трохи загущающих.

Суп з яйцем і вермішеллю з лимоном

Варіант звичного супу з додаванням незвичного нам (в супах) лимонного соку.

Суп з яйцем і вермішеллю з лимоном

Складові:

  • Курка для бульйону - 300 г
  • Дрібна вермішель - 100 г
  • Куряче яйце свіже - 3 шт.
  • Лимон - 1 шт.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Спеції, зелень - за смаком

приготування:

Відварити бульйон. У готовий бульйон засипати вермішель, відварити. Поки вариться, збити яйця з соком лимона і ложкою олії.

Додати трохи бульйону, перемішати і вилити суміш в вимкненому каструлю.

Обережно перемішати, дати постояти і розливати по тарілках, прикрасивши лимоном і зеленню при бажанні.

Суп з яйцем і вермішеллю на м'ясному бульйоні

Смачний, ситний суп з насиченою засмажкою і бульйоном з кісточок. Вихід готового супу - близько 5 л, тому кількість інгредієнтів підставляйте під себе.

Суп з яйцем і вермішеллю на м'ясному бульйоні

Складові:

  • Кістки свинячі для супу - 500 г
  • Вермішель - 100 г
  • Картопля - 1 кг
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Оливкова олія - ​​2 ст.л.
  • Вершкове масло - 50 г
  • Куркума - за смаком
  • Зелень, спеції - за смаком

приготування:

Відварити кістки в воді протягом години. У бульйон за смаком додати спеції.

Почистити і порізати картопля, відварити його в бульйоні.

На сковороді розігріти оливкову олію, додати вершкове масло і розтопити його.

У суміш масел відправити порізану цибулю, коли він стане прозорим, натерту моркву. В кінці смаження додати куркуму.

При активному помішуванні довести піджарку до насичено-золотого кольору. Залити 500 мл окропу. Коли звариться картопля в каструлі, додати до нього піджарку.

Перевірити суп на смак.

Яйця збити в тарілці, влити їх в суп при помішуванні бульйону. Відразу ж відправити вермішель, добре перемішати, додати зелень.

Суп з яйцем і вермішеллю з рису

Незвичайні інгредієнти і незвичайний суп. З натяком на Азію - шматочки курки маринуються в соєвому соусі, а замість пшеничного локшини використовується рисова.

Суп з яйцем і вермішеллю з рису

Складові:

  • Шматочки курки (м'ясо) - 200 г
  • Вермішель рисова - 50 г
  • Яйце свіже - 1 шт.
  • Кукурудза - 200 г
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. Л.
  • Олія - ​​1 ч. Л.
  • Спеції та сіль - за смаком

приготування:

Приготувати маринад для м'яса: в каструльці розігріти суміш з масла, соєвого соусу, цукру, солі (за смаком) і 3 столових ложок води.

Вмішати муку до однорідності, розігрівати до невеликого загустіння. У готовий маринад закласти шматочки курячого філе і залишити на 20 хвилин.

Тим часом поставити грітися півтора літра води в каструлі, коли закипить - всипати кукурудзу і м'ясо. Варити до готовності.

Збити яйце, тонкою цівкою ввести в суп, потім всипати вермішель і варитися до готовності, помішуючи. При бажанні прикрасити половинкою вареного яйця.

Суп з яйцем і вермішеллю, приготовленої своїми руками

Два рецепта в одному - смачний суп і не менш смачна домашня локшина. Локшину можна використовувати і в будь-яких інших супах, а сам суп за рахунок використання селери напевно увійде в число улюблених і незвичайних.

Суп з яйцем і вермішеллю, приготовленої своїми руками

{ad1}

Складові:

  • Курка для бульйону - 1 кг на 2,5 л води
  • Морква - 1 шт.
  • Селера кореня і стебла - по 50 г
  • Цибулина - 2 шт.
  • Спеції, зелень - за смаком
  • Борошно - 75 г
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Яйце перепелине відварне - 2 шт.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.

приготування:

Відварити курячий бульйон, додати половину овочів (розрізані) на смак. Поки бульйон вариться, приготуйте локшину.

На стіл насипати борошно, зробити з неї гірку, влити 1 куряче яйце, щіпку солі, вершкове масло.

З цього размесить тісто, періодично додаючи борошно, щоб отримати пружно густе тісто.

Прибрати тісто постояти, потім розкачати його в самий тоненький, як зможете, пласт.

Дати йому підсохнути пару хвилин, потім почати нарізати на смужки (локшину) і дати їй засохнути.

Овочі почистити, порізати. На сковороді розігріти вершкове масло, пасерувати на ньому.

З готового бульйону вийняти цілі овочі і м'ясо, в нього закласти готову зажарку, потім отримані локшину.

Відварені перепелині яйця почистити, нарізати на половинки. У тарілку налити суп, додати зелень і прикрасити половинками яєць.

Щоб бульйон вийшов золотистим, можна злегка підсмажити овочі. Робиться це прям в шкірці, на конфорці. Після закладання в бульйон вони надають йому цікавий колір.

Суп з яйцем і вермішеллю з ковбасою

Швидкий варіант приготування супу - адже вам навіть не потрібен бульйон. М'ясну основу складе ковбаса - яка, вирішувати тільки вам.

Суп з яйцем і вермішеллю з ковбасою

Складові:

  • Ковбаса (можна асорті) - 200 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Вермішель - 100 г
  • Яйце свіже - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Зелень, спеції - за смаком

приготування:

Поставити на вогонь каструлю з водою, тим часом порізати всі овочі кубиками або смужкою. Ковбасу - так само.

На сковороді підсмажити цибулю, ковбасу. Потім додати моркву і помідор.

У кипляче воду викласти піджарку і засипати картоплю. Варити до напівготовності, на цьому етапі всипати вермішель. Перевірити суп на спеції.

Яйце збовтати і влити в каструлю, помішуючи бульйон. Дати постояти і подавати.

Суп з яйцем і вермішеллю без картоплі

Найпростіший варіант приготування супу. Мінімум інгредієнтів, мінімум часу і сил на приготування - а в результаті чудове ароматне блюдо!

Суп з яйцем і вермішеллю без картоплі

Складові:

  • Курка - 400 г
  • Вермішель - 50 г
  • Яйця відварні курячі - 3 шт.
  • Зелень, спеції - за смаком

приготування:

Відварити курку в двох літрах води, додавши спеції за смаком.

Коли курка звариться, порізати яйця кубиками і засипати їх в каструлю, слідом відправити вермішель, поварити з хвилинку, вимкнути газ і залишити нудитися під кришкою.

Суп з яйцем і вермішеллю з молоком

Суп-п'ятихвилинка в прямому сенсі цього слова. Елементарний склад з елементарним приготуванням.

Суп з яйцем і вермішеллю з молоком

Складові:

  • Молоко - 200 мл
  • Яйце свіже - 1 шт.
  • Вермішель тоненька - 50 г
  • Спеції - за смаком

приготування:

У невеликій каструльці закип'ятити 200 мл води і відварити Вермішельки. В цей час збити яйце з молоком, і влити до вермішелі.

Варити дві хвилини, додавши за смаком будь-яких приправ.

Суп з яйцем і вермішеллю по-домашньому

Рецепт, що виділяється на тлі інших. Разом звичайної павутинки тут використовується домашня яєчна локшина, а яйця подаються в незвичайній формі пашот. Незвичайна і подача страви - такий варіант точно здивує гостей.

Суп з яйцем і вермішеллю по-домашньому

Складові:

  • Курка для бульйону - 300 г
  • Яйця свіжі - 5 шт.
  • Борошно - 100-200 г
  • Спеції, сіль - за смаком

приготування:

Відварити курячий бульйон - його варити з усіма улюбленими вами спеціями, ретельно знімаючи пінку.

Насипати на стіл борошно гіркою, в центр вбити два яйця і поступово вимісити густе пружне тісто.

Тісто розкачати в тонкий пласт, потім порізати на тоненькі пластинки - це буде готова вермішель.

Відварити яйце-пашот. Яєць потрібно брати стільки, скільки буде подаватися порцій - одне яйце на одну тарілку.

У піалушкі вистелити харчову плівку, вилити туди яйце, краю нагорі з'єднати і зав'язати ниткою.

Поставити варитися яйця і вермішель (в воді!) Одночасно. Готову локшину відкинути на друшляк. Яйця звільнити від плівки, викласти на центр тарілки.

Навколо обкласти локшиною і залити бульйоном.

Якщо тісто на яйці дуже туге для вас, при замісі додайте трохи води - пару чайних ложок, і процес вимісити і розкочування піде набагато швидше.

Суп з яйцем і вермішеллю молочний зі сметаною

Смачний молочний суп - мрія з дитинства. Сметанна суміш з яйцем додає цікаву нотку в рецепт.

Суп з яйцем і вермішеллю молочний зі сметаною

Складові:

  • Молоко - 2 л
  • Вермішель - 100 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Яйце свіже - 2 шт.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Зелень, спеції - за смаком

приготування:

Поставити молоко на вогонь. Нарізати картоплю дрібними кубиками, додати в закипіле молоко. Поварити хвилин 10, закинути вермішель. Варити до готовності.

Окремо збити яйце зі сметаною, закласти в суп, посолити, дати покипіти пару хвилин і вимкнути.

Суп з яйцем і вермішеллю зі шпинатом

Смачний і шалено корисний суп з використанням шпинату. Шпинат можна замінити щавлем.

Суп з яйцем і вермішеллю зі шпинатом

Складові:

  • Шпинат - 500 г
  • Вермішель - 300 г
  • Курка для бульйону - 200 г
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Яйця свіжі - 3 шт.
  • Лимонний сік - за смаком
  • Спеції - за смаком

приготування:

Відварити бульйон. У чистій воді відварити вермішель і промити її холодною водою.

У каструлі розтопити трохи вершкового масла, викласти порізану зелень. Трохи згасити (максимум трьох хвилин), влити готовий бульйон і лимонний сік.

Яйця один за іншим вбити в бульйон і недовго заважати. На тарілку викласти вермішель і залити бульйоном.

Суп з яйцем і вермішеллю за мотивами японського супу "Рамен"

Густий, наваристий суп, майже друга страва. Класичний Рамен давно обріс купою варіацій, але найголовніше - швидка локшина і окреме приготування кожного інгредієнта - дотримані.

Суп з яйцем і вермішеллю за мотивами японського супу

Складові:

  • Локшина швидкого приготування японська - 1 шт.
  • Куряче філе - 300 г
  • Селера - 3 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Яйце відварне - 1 шт.
  • Соєвий соус - 125 мл
  • Олія - ​​60 мл

приготування:

Відварити куряче філе. Вийняти його з бульйону.

Змішати по одній склянці бульйону і води і відварити локшину. Порізати селеру і курку скибочками.

Натерти моркву і на розігрітій сковороді обсмажити її разом з грудкою.

Коли вони обсмажаться, додати селеру, соєвий соус і бульйон і залишити нудитися до тих пір, поки селера не розм'якне.

Готову локшину розкласти по тарілках (в ідеалі глибоким, краще в піалу або кісушку), зверху викласти курку, полити підливою з сковороди і прикрасити яйцем.

Суп з яйцем і вермішеллю з фрикадельками

Простий, швидкий і смачний суп з фрикадельками. Фарш можна використовувати з будь-якого м'яса.

Суп з яйцем і вермішеллю з фрикадельками

Складові:

  • Фарш будь-хто, можна змішаний - 500 г
  • Вермішель - 150 г
  • Яйце куряче відварене - 3 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Спеції, сіль - за смаком

приготування:

У фарш додати подрібнену цибулю, спеції і сіль. Добре перемішати і сформувати маленькі кульки - фрикадельки.

У киплячу воду (для більш насиченого смаку можна використовувати готовий бульйон) опустити м'ясні кульки, дати їм поваритися пару хвилин і слідом закинути вермішель.

Коли вони будуть готові, додати порізане кубиками куряче яйце і зелень за смаком.

Суп з яйцем і вермішеллю з квасом

Звичай додавати квас в суп родом з Молдавії. Він надає супу незвичайну кислинку і сприяє його кращому збереженню.

Суп з яйцем і вермішеллю з квасом

Складові:

  • Курка - 0,5 кг
  • Яйце свіже - 1 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Вермішель - 100 г
  • Морква - 1 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Квас - 300 мл
  • Спеції - за смаком

приготування:

Поставити варитися бульйон. У цей час приготувати піджарку з моркви і цибулі, додати у них трохи бульйону і продовжити тушкувати.

У киплячий бульйон закласти порізану картоплю, поварити до напівготовності, потім додати піджарку і вермішель.

Квас і перемішане яйце влити один за одним, перемішати. Додати зелень за смаком.

Суп з яйцем і вермішеллю з грибами і місо-пастою

Цікавий варіант приготування супу від відомого британського кухаря-телеведучого Гордона Рамзі. Азіатський стиль приготування припаде до смаку багатьом шанувальникам японської кухні.

Суп з яйцем і вермішеллю з грибами і місо-пастою

Складові:

  • Паста місо - 2 ст. л.
  • Гриби шиітаке - 3 шт.
  • Локшина - 200 г
  • Яйця свіжі - 2 шт.
  • Шпинат - 70 г
  • Печериці - 100 г
  • Корінь імбиру - за смаком
  • Соєвий соус - за смаком
  • Зелена цибуля - за смаком

приготування:

Замочити гриби шиітаке за 2-3 години. У киплячій воді (2 літри) розчинити місо-пасту. Натерти туди імбир, додати порізані гриби шиітаке, соєвий соус.

Яйце акуратно ввести в бульйон, не перемішуючи.

У тарілку покласти тонкі слайси печериць і попередньо відварену локшину. Залити киплячим бульйоном, акуратно викласти яйце. Прикрасити зеленою цибулею.

Радимо прочитати

Суп з куркою
Суп з куркою
Важливо для всієї родини смачно і правильно харчуватися. Наша кухня передбачає обов'язковим вживання гарячих перших страв. Пропонуємо сьогодні зварити до обіду смачний суп з курки з локшиною.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки