Суп пюре з гарбуза з вершками
Сьогодні можна знайти безліч рецептів, де «головну роль» грає гарбуз. Суп-пюре з гарбуза з вершками надзвичайно корисний і гарний. Його варіацій безліч: з додаванням каррі, часнику, смаженого бекону і цвітної капусти.
Але найкраще гарбуз поєднується з вершками. Вони поліпшують смак супу, надають йому ніжну текстуру. Далі наведено кілька кулінарних рецептів кремів-супів з вершками. Вибирайте, який Вам подобається більше, і побалуйте себе і близьких ніжним, ароматним і корисним стравою.
Як приготувати суп-пюре з гарбуза з вершками - 15 різновидів
- Гарбузово-вершковий суп в мультиварці
- Гарбузовий суп-пюре з каррі і яблуками в медленноварке
- Гарбузовий суп-пюре з сухими грибами та вершками
- Гарбузовий крем-суп з цвітною капустою
- Суп-пюре із запеченої гарбуза з печерицями
- Крем-суп з смаженою гарбуза і бекону
- Легкий супчик з гарбуза, моркви і імбиру
- Суперлегкий крем-суп з гарбуза з селерою і вершками
- Сирно-гарбузовий крем-суп
- Гарбузовий крем-суп з плавленими сирками
- Крем-суп з гарбуза і імбиру
- Гарбузово - імбирний суп-пюре «200 ккал» - для тих, хто на дієті
- Осінній гарбузовий суп
- Суп-пюре з гарбуза, яблук і груш - ароматна варіація на тему осені
- Гарбузовий крем-суп з креветками
Гарбузово-вершковий суп в мультиварці
Крем-супи найпростіше готувати в мультиварці. На приготування піде зовсім небагато часу. Все дуже просто - потрібно закласти по черзі всі інгредієнти в девайс, протушкувати і збити їх блендером.
Складові:
- Гарбуз - 350 гр.
- Картопля - 300 гр.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Вершки - 100 мл.
- Оливкова олія.
- Зелень.
приготування:
- Включаємо мультиварку і встановлюємо режим «Випічка».
- Наливаємо невелику кількість оливкової олії в чашу.
- Нарізаємо великими кубиками моркву і цибулю.
- Засипаємо нарізані овочі в розігріту чашу мультиварки і перемішуємо.
- Очищаємо гарбуз і картопля і крупно нарізаємо.
- Додаємо в чашу до злегка протушкувати цибулі і моркви, перемішуємо, залишаємо на 10 хв.
- Через 10 хвилин заливаємо овочі двома чашками окропу, перемішуємо, солимо і встановлюємо режим «Гасіння».
- Через 15 хв. тушковані овочі переміщаємо в блендер, перемелює, додаємо вершки і ще раз збиваємо блендером.
- Наливаємо готовий суп-пюре в піали, додаємо дрібно посічену зелень і крутон.
Гарбузовий суп-пюре з каррі і яблуками в медленноварке
Крім мультиварки сучасні кулінари стали все частіше користуватися ще одним досягненням технічного прогресу - медленноварке або долговаркой. За допомогою подібного пристосування готуються страви, що вимагають тривалого гасіння або варіння.
Новомодне пристосування медленноварку можна замінити мультиваркою, виставивши режим «Гасіння» (як в рецепте№1). Ще один варіант - викласти всі інгредієнти в літровий глиняний горщик з щільною кришкою і довести до готовності в звичайній духовці, час від часу помішуючи дерев'яною ложкою.
Складові:
- Цибулина (велика) - 1 шт.
- Гарбуз - 1 кг.
- Яблуко - 2 шт.
- Морква - 2 шт.
- Цукор (коричневий) - 2 столові ложки.
- Сіль - 1 ст. ложка.
- Чорний мелений перець - 1 ч.ложка.
- Каррі - 1 ст.ложка.
- Кориця - ¼ ч.ложки.
- Лавровий лист - 2 шт.
- Імбир (натертий на тертці) - 1 ч.ложка.
- Часник (видавлений через землянку) - 1 або ½ столові ложки (за смаком).
- Бульйон (курячий або овочевий) - 2 чашки.
- Густі вершки - 1 чашка.
приготування:
- Розрізаємо гарбуз і моркву на невеликі скибочки, яблуко і цибулю рубаємо кубиками.
- Скроплюємо рослинним маслом чашу долговаркі. Закладаємо в неї гарбуз, цибуля, яблука, морква, цукор, сіль, чорний перець, лаврове листя, каррі, корицю, імбир, часник і бульйон. Виставляємо режим повільного вогню на 7-8 годин. Або тушкуємо 4-5 годин в режимі сильного вогню. Гарбуз готова, якщо вона м'яка і без праці проколюється виделкою.
- Збиваємо тушковані овочі в блендері до консистенції супу-пюре.
- Додаємо вершки, перемішуємо, доводимо суп до смаку по солі, перцю і каррі.
Подавати такий суп краще теплим. До нього чудово підійдуть підсолені крекери.
Гарбузовий суп-пюре з сухими грибами та вершками
Білі гриби - королі лісу. Вони неймовірно ніжні й ароматні на смак і добре поєднуються з гарбузом. Гарбузовий суп з білими грибами - відмінне блюдо для обіднього столу восени.
Складові:
- Гарбуз - 400 гр.
- Морква - 1 шт.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Білі гриби (сушені) - 30 гр.
- Часник - 2 зубки.
- Вершки - 150 мл.
- Сіль, перець - за смаком.
приготування:
- Заливаємо сухі білі гриби склянкою окропу. Ми залишаємо на 15-20 хв, щоб вони набрали води.
- Очищаємо і нарізаємо кубиками гарбуз, морква, цибуля, часник і складаємо в каструлю.
- Заливаємо водою овочі і варимо протягом 20 хв. Вони повинні стати м'якими.
- Збиваємо протушенние овочі за допомогою блендера до однорідної консистенції без грудочок. Виливаємо назад в каструлю.
- Додаємо вершки і вимочені у воді білі гриби. Добре перемішуємо.
- Доводимо до кипіння і відразу ж прибираємо з вогню.
- Розливаємо готовий суп-пюре по супових тарілках або піалах. Прикрашаємо зеленню і підсмаженими гарбузовим насінням. До страви можна подати пшеничні сухарики або грінки.
Гарбузовий крем-суп з цвітною капустою
Дуже простий і смачний рецепт. Ніяких складних приготувань і довгого списку інгредієнтів. Все що потрібно - золотиста гарбуз, пухнасті суцвіття цвітної капусти, гарний настрій і 30 хвилин вільного часу.
Складові:
- Гарбуз - 0,5 кг.
- Цвітна капуста - 0,5 кг.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Рослинна олія - 1-2 ст. ложки.
- Вершки - 0,5 склянки.
- Часник - 2-3 зубки.
- Овочевий бульйон - 2 чашки.
- Паприка, чебрець - 1 ч. Ложка.
приготування:
- Ріжемо гарбуз скибочками, цибулю - кубиками. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття.
- Виставляємо режим «Гасіння» в мультиварці і підігріваємо олію.
- Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору. За кілька хвилин до готовності засипаємо часник, натертий на тертці.
- Додаємо гарбуз, цвітну капусту, овочевий бульйон і спеції. Тушкуємо до готовності - овочі повинні легко проколюватися виделкою. Вливаємо вершки, збиваємо блендером. Сервіруємо в супових тарілках.
Як смачного прикраси до гарбузово-капустяному супу-пюре підійдуть різні продукти. Це може бути пармезан, натертий на тертці, соняшникові або гарбузове насіння, підсушені на сковороді, крутон, соус песто, сметана, дрібно порубаний зелений лук, кріп, петрушка, добре засмажений, хрусткий бекон.
Суп-пюре із запеченої гарбуза з печерицями
Гарбуз для крем-супів можна не тільки попередньо гасити, але і запікати в духовці. Тоді вона стає більш пряної і надає прекрасний аромат страви. Приготувати суп-пюре із запеченої гарбуза простіше простого.
Складові:
- Гарбуз - 0,5 кг.
- Печериці - 200 гр.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Вершки - 300 мл.
- Оливкова олія.
- Сметана.
- Сіль, перець - за смаком.
приготування:
- Гарбуз очищаємо, нарізаємо скибочками. Складаємо на деко або будь-яку жароміцний посуд. Скроплюємо маслом, солимо і перемішуємо.
- Запікаємо в духовці 20 хв. при t≈180 ° С.
- Печериці чистимо, ріжемо слайсами. Цибулю дрібно рубаємо.
- Злегка обсмажуємо цибулю. Потім додаємо гриби і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.
- Запечену гарбуз складаємо в каструлю, додаємо вершки і збиваємо блендером.
- Ставимо однорідну гарбузову масу на плиту. Доводимо до кипіння. Суп готовий.
- Розливаємо крем-суп по тарілках. Зверху кладемо смажені печериці з цибулею, прикрашаємо підсмаженими гарбузовим насінням.
При бажанні можна додати до супу трохи сметани. Вона посилить вершковий смак страви, зробить його ще більш смачним і корисним.
Крем-суп з смаженою гарбуза і бекону
Такий супчик - більш ситний. Це чудовий варіант для зимового вечері в колі сім'ї. Гарбуз заповнить дефіцит вітамінів, а бекон зробить її поживною.
Складові:
- Гарбуз - 1 шт (вага - 1-1,2 кг).
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Солодкий перець - 1 шт.
- Бекон - 8 слайсів.
- Оливкова олія - 2 ст. ложки.
- Часник - 2 зубки.
- Сіль і мелений чорний перець - за смаком.
- Чебрець - ½ ч. Ложки.
- Курячий бульйон - 2,5 чашки (можна і більше, в залежності від бажаної консистенції).
- Зелена цибуля - 2 ст. ложки (дрібно порізаного).
- Вершки - 100 гр.
- Сир (бринза або фета) - 50 гр.
приготування:
{ad1}- Почистити гарбуз від шкірки, вичистити насіння і порізати скибочками 2-2,5 см. Цибулю і бекон порізати кубиками. Болгарський перець дрібно порубати. Часник видавити через чеснокодавку.
- Розігріти духовку до 200 ° С. Змастити деко олією.
- Викласти в один шар гарбуз, болгарський перець, цибуля і половину бекону. Полити оливковою олією, додати часник, посолити і поперчити за смаком. Злегка струсити, щоб інгредієнти поєдналися.
- Помістити в духовку і випікати, поки гарбуз не стане м'якою. На це знадобиться близько 20-30 хв. За цей час треба один раз перемішати інгредієнти на деку, щоб вони не підгорає і запікати рівномірно.
- Розігріти сковороду, викласти другу частину бекону і смажити до тих пір, поки він не стане коричневим і хрустким. На це знадобиться близько 6-8 хвилин. Викласти на серветку, дати стекти зайвому жиру.
- Перемістити гарбузово-овочеву суміш в каструлю, додати чебрець і готувати 1-2 хвилини, постійно помішуючи, поки не з'явиться аромат, посолити, поперчити і зняти з вогню. Потім влити курячий бульйон і вершки, збити блендером в однорідну масу.
- Знову поставити на вогонь, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати 5-10 хв. Суп повинен злегка загуснути.
- Суп розлити по піалах. Прикраса - хрусткі скибочки бекону, зелена цибуля і шматочки сиру.
Якщо пюре вийшло занадто густим, його можна розвести курячим бульйоном до бажаної консистенції.
Легкий супчик з гарбуза, моркви і імбиру
Чи не хвилюватися зайвий раз за фігуру і бути впевненою в тому, що організм отримає вітамінний заряд бадьорості та енергії допоможе цей легкий, дієтичний крем-суп з додаванням імбиру.
Складові:
- Гарбуз - 800 гр.
- Морква - 300 гр.
- Імбир - 20-40 гр.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик.
- Оливкова олія - 30 гр.
- Мускатний горіх - 1 ч. Ложка.
- Вершки - 100 мл.
приготування:
- Очищаємо моркву та імбир, ріжемо кружальцями. З гарбуза знімаємо шкірку, видаляємо насіння і нарізаємо скибочками. Цибулю і часник чистимо і дрібно рубаємо.
- Розігріваємо сковороду і обсмажуємо моркву протягом декількох хвилин. Потім додаємо цибулю і перемішуємо. Висипаємо гарбуз і часник. Всі овочі смажимо 5-7 хв. Потім накриваємо кришкою і тушкуємо 2 хв.
- Викладаємо підсмажені овочі в каструлю, вливаємо 1 літр гарячої води, солимо і додаємо імбир.
- Подрібнюємо готові овочі блендером, додаємо вершки і перемішуємо. Прикрашаємо свіжою зеленню.
Суперлегкий крем-суп з гарбуза з селерою і вершками
Селера - пряна рослина, що додає будь-якої страви чудовий аромат. Якщо додати його до гарбузі, виходить просто цілющий суп. Адже коріння і стебла селери допомагають зберегти молодість і заспокоюють нерви.
Вам знадобиться:
- Гарбуз - 1 шт (середня).
- Стебло селери - 1шт.
- Цибулина - 1 шт (невелика).
- Морква - 1 шт (середня).
- Картопля - 2 шт.
- Бульйон (курячий) - 900 гр.
- Рослинна олія - 1 ст. ложка.
- Вершки - 50 гр.
- Сіль і мелений чорний перець за смаком.
приготування:
- Ріжемо гарбуз і картопля кубиками. Решта овочі - дрібно рубаємо.
- Змащуємо каструлю маслом. Смажимо цибулю, селеру, картоплю, моркву та гарбуз 5 хв. Заливаємо бульйоном, щоб рідина злегка прикривала овочі. Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 40 хв.
- Додаємо вершки і збиваємо до отримання маси без грудочок. Солимо, перчимо і доводимо до смаку.
Сирно-гарбузовий крем-суп
Наситити смак класичного супу-пюре допоможе сир. Для любителів сирних супів таке незвичайне поєднання гарбуз - сир стане справжнім відкриттям.
Складові:
- Гарбуз - 0,8 кг.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Сир - 50-70 гр.
- Корінь імбиру - 30 гр.
- Вершки - 250 гр.
- Бульйон курячий - 0,5 л.
- Сіль, білий мелений перець, чебрець - за смаком.
- Масло вершкове - 50 гр.
- Креветки.
приготування:
- Гарбуз ріжемо кубиками, викладаємо на деко, зверху розкладаємо шматочками половину вершкового масла і відправляємо в духовку. Запікаємо 20-25 хв при t-180 ° С, періодично помішуючи.
- Порізану цибулю обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо до нього запечену гарбуз, імбир, натертий на тертці, мелений перець, сіль. Вливаємо бульйон і варимо 15 хв на невеликому вогні.
- Розмелюємо в блендері овочі і ставимо пюре на вогонь. Як тільки суп почне закипати, відставляємо його, додаємо натертий сир, смажене насіння гарбуза, креветку і ложку охолоджених вершків.
Гарбузовий крем-суп з плавленими сирками
Простіший для приготування варіант. Не вимагає багато витрат часу, грошей і сил.
Складові:
- Гарбуз - 0,5 кг.
- Картопля - 200 гр.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Плавлений сирок - 100 гр.
- Вершкове масло - 50 гр.
- Паприка - ½ ч.л.
- Сіль, перець - за смаком.
- Часник - 2 зубки.
приготування:
- Нарізаємо гарбуз і картопля кубиками. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
- Заливаємо нарізаний гарбуз водою (1,5 л), додаємо лавровий лист і варимо 10 хв. Після того, як гарбуз закипить, додаємо картоплю і варимо ще 10 хв.
- Обсмажуємо цибулю і часник на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Коли картопля звариться, висипаємо в каструлю часниково-цибульну суміш. Додаємо паприку, сіль і перець. Знімаємо з вогню і прибираємо лавровий листочок.
- Розбиваємо овочі в пюре блендером і знову ставимо на плиту.
- Додаємо плавлені сирки, порізані кубиками. Дочекавшись, поки вони розплавляться, відключаємо вогонь і накриваємо кришкою.
- Даємо настоятися і прикрашаємо зеленню і смаженими гарбузовим насінням.
Крем-суп з гарбуза і імбиру
Імбир - ароматна пряність. Вона збагачує смак будь-якої страви, робить його також і неймовірно корисним. Особливу цінність він представляє як засіб, що знижує вагу і омолоджуючу організм. Разом з гарбузом і вершками цей пряний корінь утворює блискуче тріо - дуже смачний і корисний крем-суп.
Складові:
- Гарбуз - 0,7 кг.
- Картопля - 3-4 шт.
- Бульйон (курячий або овочевий) - 1 чашка.
- Вершки - ½ склянки.
- Сіль за смаком.
- Зелень для декору.
- Крутонами з білого хліба.
приготування:
- Ріжемо однаковими шматочками гарбуз і картопля. Складаємо в каструлю.
- Заливаємо бульйоном. Він повинен лише злегка покривати овочі.
- Дрібно нарізаємо німого очищеного імбирного кореня і додаємо його в каструлю, подсаливаем за смаком.
- Ставимо каструлю на вогонь, варимо до готовності картоплю і гарбуз.
- Перемелюємо їх блендером до однорідної пюре.
- Додаємо вершки. Доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Відставляємо, додаємо посічену зелень і крутон.
Гарбузово - імбирний суп-пюре «200 ккал» - для тих, хто на дієті
Гарбуз - прекрасний варіант для дієтичних страв. Адже на 100 гр сирої м'якоті припадає лише 28 ккал. Якщо її підсмажити, калорійність зросте, але не так вже сильно - до 76 ккал. У запеченої гарбузі не більше 46 ккал. Висновок - цей помаранчевий овоч - Клондайк для тих, хто стежить за своєю фігурою. А суп-пюре з гарбуза і імбиру, що включає всього 200 ккал - чудовий варіант дієтичного обіднього меню.
Складові:
- Гарбуз - 600 гр.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Імбир - 20 гр.
- Яблуко - 1 шт.
- Бульйон - 1 піала.
- Масло (оливкова або гарбузове) - 2 ч. Ложки.
- Сіль, кайенский перець - за смаком.
- Вершки - за бажанням.
приготування:
- Гарбуз чистимо, нарізаємо однаковими кубиками.
- Ставимо бульйон на вогонь. Коли він закипить, кидаємо в нього порізану гарбуз.
- Часник і цибулю дрібно рубаємо, підсмажуємо до золотистого відтінку на оливковій олії.
- Ріжемо слайсами корінь імбиру.
- У каструлю з гарбузовим кубиками засипаємо припущений цибулю, часник і шматочки імбиру. Солимо, перчимо до смаку.
- Варимо до готовності гарбуза. Перевіряється просто - шматочки повинні легко наколюють на вилку.
- Перебиваємо бульйон з овочами за допомогою блендера.
- Очищаємо яблуко від шкірки. Нарізаємо тонкими смужками.
Суп розливається по тарілках. Зверху збризкують гарбузовим маслом. Прикрашається порізаним яблуком. Якщо дієта не дуже сувора, то замість масла і яблука можна додати столову ложку вершків і смажене насіння гарбуза.
Порада. Сервірувати такий суп можна в «гарбузової тарілці». Для цього з овоча очищається внутрішня частина - м'якоть і насіння.
Осінній гарбузовий суп
Незвичайне поєднання смаків, чудовий, пряний аромат, неординарна комбінація інгредієнтів - ці епітети присвячені даним рецептом. Якщо Ви любитель несподіваних і оригінальних експериментів - це блюдо просто створено для Вас.
Складові:
- Кокосове масло - 1 ч.л.
- Лук (ріпчаста) - 1 шт.
- Часник - 2 зубки.
- Гарбуз - 1,5 кг.
- Овочевий бульйон - 700 гр.
- Апельсиновий сік - 200 гр.
- Мед - 1 ст. ложка.
- Порошок каррі - ½ ч. Ложки.
- Кориця - ¼ ч.л.
- Сіль, перець - за смаком.
- Сливки (густі) - 100 гр.
- Гарбузове насіння - для прикраси.
приготування:
- Дрібно нарізаємо цибулю і часник. Гарбуз ріжемо кубиками. Гарбузове насіння злегка просушують на сухій сковороді.
- 1/6 частина гарбуза розбиваємо в блендері до утворення однорідної пюре.
- У великій каструлі (на середньому вогні) розігріваємо кокосове масло. Прожарюємо цибулю, поки він не стане прозорим. Висипаємо часник і смажимо, поки не піде аромат (≈30 секунд).
- Всипаємо гарбуз в каструлю з цибулею і часником. Потім додаємо овочевий бульйон, апельсиновий сік, гарбузове пюре, мед, каррі, корицю, сіль і перець.
- Варимо на середньому вогні 15 хвилин, поки гарбуз не стане легко наколюють на вилку.
- Збиваємо суп у блендері до утворення пюре без грудочок.
- Знову заливаємо в каструлю, додаємо вершки. Доводимо до кипіння, але не кип'ятимо.
- Прикрашаємо насінням з гарбуза.
Суп-пюре з гарбуза, яблук і груш - ароматна варіація на тему осені
Осінь - це щедрий дар природи. У цей час ми можемо побалувати себе і близьких ще одним чудовим рецептом крем супу з гарбуза з додаванням таких фруктів, як яблука і груші. Ця страва буде чудово поєднуватися з будь-якими горіхами, соняшниковим або гарбузовим насінням.
Складові:
- Гарбуз (очищена) - 700 гр.
- Яблуко - 1 шт.
- Груша - 1 шт.
- Оливкова олія - 1 ст. ложка.
- Невелика цибулина - 1 шт.
- Часник - 2 зубки.
- Порошок каррі - 1/2 ч.ложка.
- Кориця - ¼ ч.ложки.
- Імбир - ¼ ч.ложки.
- Бульйон (овочевий) - 800 гр.
- Сіль, чорний перець - за смаком.
- Для прикраси - підсмажені волоські горіхи, гарбузове або соняшникове насіння, зелена цибуля, вершки.
приготування:
- Гарбуз ріжемо невеликими кубиками, грушу і яблуко - шматочками по 1 см. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
- У глибокій каструлі розігріваємо олію на середньому вогні. Всипаємо цибулю і смажимо 5 хвилин. Засипаємо часник і готуємо, поки не піде аромат (близько 1 хвилини).
- До часнику і цибулі додаємо гарбуз, яблуко, грушу, корицю, імбир і перемішуємо.
- Вливаємо бульйон, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо до розм'якшення гарбуза (приблизно 30 хвилин).
- Збиваємо овочі і фрукти до консистенції пюре. Знову доводимо до кипіння, додаємо сіль, перець, відставляємо.
- Прикрашаємо вершками, горіхами, насінням, зеленню.
Гарбузовий крем-суп з креветками
Креветки доповнюють м'яку і ніжну консистенцію гарбузового супу-пюре. Роблять його смак більш насиченим. Морепродукти можна використовувати в якості прикраси або додавати безпосередньо в суп.
Складові:
- Гарбуз - 1 кг.
- Лук (ріпчаста) - 2 шт.
- Креветки.
- Морква - 2 шт.
- Часник - 2 зубки.
- Каррі - 1 ст. ложка
- Оливкова олія - 2-3 ст. ложки
- Імбир - 30 гр.
- Сир (пармезан), вершки - для прикраси
приготування:
- Гарбуз нарізаємо скибочками. Моркву - кружальцями, цибулю - півкільцями, імбир - кубиками.
- Розігріваємо на сковороді оливкове масло. Обсмажуємо часник до золотистого кольору, шумівкою дістаємо його.
- Висипаємо на сковороду гарбуз, цибулю і моркву. Перемішуємо. Накриваємо кришкою і даємо трохи згасити.
- Додаємо каррі, перець, сіль, імбир і перемішуємо.
- Заливаємо овочеву масу водою. Накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин.
- Збиваємо овочі блендером до однорідної пюре.
- Заливаємо збиту суміш в каструлю і доводимо до кипіння.
- Відварюємо креветки. Наливаємо в піали суп і прикрашаємо ложкою вершків або сметани. Зверху кладемо натертий пармезан і креветки.