» » Салати з корейською морквою - пікантність і чарівність смаку

Салати з корейською морквою - пікантність і чарівність смаку


Корейська морква встигла полюбитися багатьом за солодкий смак гостроти і пікантність. Спочатку вона була самостійною закускою, яку ми всього лише доповнювали і збагачували святковий стіл. Однак тепер її все частіше використовують в якості складового інгредієнта в різних салатах, її додають в рецепти, де вона грає одну з ключових ролей.

Салати з корейською морквою

Страви з гострим овочем мають масу привабливих властивостей - це легкість, помірна гострота, пікантність і приголомшливий не порівнянний ні з чим смак. Корейська морква прекрасно поєднується з копченостями, м'ясом, птицею, грибами, зеленню, картоплею, квасолею і багатьма іншими овочами, а також з деякими фруктами. Якщо ви шукайте рецепти смачних салатів з цим інгредієнтом, то ви на правильному шляху. На цій сторінці ви знайдете самі приголомшливі салати з корейською морквою.

Рецепт перший: Салат з печерицями, корейської морквою і куркою

Салат з печерицями, корейської морквою і куркою

Такі рецепти відносяться до розряду ситних і приголомшливо смачних. Дане частування створить неабияку конкуренцію будь-якого святкового страви на застілля, а ви зарекомендуєте вмілої господинею. Чи стане салат з корейською морквою і чудесним вечерею в колі сім'ї, адже його приготування займає дуже мало часу, тому його завжди можна приготувати після роботи на швидку руку.

Нам буде потрібно

  • Грудка курки - 1 шт .;
  • Печериці - 190 грам;
  • Яйце - 2 шт .;
  • Лук - 2 шт .;
  • Корейська морква - 190 грам;
  • Сир - 200 грам;
  • Майонез - 1 упаковка;
  • Масло соняшнику - 3 ст.л .;
  • сіль;
  • Спеції.

приготування

  1. Спочатку відварити курячу грудку в солоній воді з лавровим листям і перцем горошком, попередньо її підготував і помивши. Після цього охолодити філе, порвемо його на волокна;
  2. Печериці гарненько почистимо, промиємо, видалимо весь лісовий сміття. Нашінкуем великими скибочками. Розігріємо сковорідку, додамо в нього масло соняшнику і підсмажити грибочки;
  3. Ріпчасту цибулю очищуємо, обполіскувати, шаткуємо дрібними шматочками. Викладаємо його до печериць, перемішуємо, потім смажимо все до готовності;
  4. Яєчка ми відваримо, потім охолодити, почистимо і нашаткуємо дрібненько;
  5. Твердий сир проженемо через тертку, щоб отримати повітряну стружку;
  6. Тепер зберемо наш салатик. Рецепти цієї страви можуть бути найрізноманітніші, частування можна просто перемішати або ж скласти пошарово. Ми вибираємо останній варіант, тому на широке блюдо викладемо зажарку з грибів і цибулі, збризніть її трохи майонезом;
  7. Далі викладаємо шар їх тертих яєць. Просочуємо також заправкою;
  8. Третім «поверхом» стане відварна курочка, викладаємо апетитні шматочки, промазуємо шар майонезом;
  9. Тепер черга корейської моркви, її можна трохи вкоротити або залишити як є. А ось розсіл з неї обов'язково злити. Також прошаровуються майонезной просоченням;
  10. Наостанок обсипаємо все тертим сиром, можна прикрасити на свій розсуд. Все, пікантний салат з корейською морквою готовий, пригощаємося!

Порада: Зазвичай при приготуванні листкових салатів витрачатися велику кількість майонезу, що робить їх висококалорійними і не корисними. Заощадити кількість соусу і знизити жирність блюд можна за допомогою маленької хитрості: відріжте маленький куточок у пакета з майонезом, а потім використовуйте його, як кондитерський мішок, поливаючи шари салату тоненькою цівкою.

Рецепт другий: Соковитий салат з ананасом, корейської морквою і курочкою

Соковитий салат з ананасом, корейської морквою і курочкою

{ad1}

Оригінальний, соковитий, ароматний і божевільної смачний салатик, в його складі поєднується солодкість ананаса, гострота моркви і ситність курки. Таке незвичайне частування неодмінно оцінять всі, а особливо діти. Що може бути прекрасніше вечері, що об'єднує покоління? Неодмінно почастуєте всю свою сім'ю цим чудовим салатом.

Нам буде потрібно

  • Курочка (грудка) - 1,5 шт. (Або 300 грам);
  • Ананас консервований - 1 баночка;
  • Морква корейська - 190 грам;
  • Майонез.

приготування

  1. Спочатку відварити грудку - це єдина попередня підготовка, яку нам доведеться провести для цього салату. Перш за все, обполосніть філе, почистимо від плівок, потім дамо приготуватися зі спеціями і сіллю. Остудити курочку, потім наріжемо скибочками;
  2. З консервованих фруктів зливаємо сироп, в салаті він доводиться, а ось доповнити їм список напоїв для вечері буде чудовою ідеєю. Нашінкуем солодкі скибочки на невеликі кубики;
  3. Злегка обсушити морквину, виклавши її на паперову серветку. Також можна розрізати довгі скибочки навпіл;
  4. Тепер з'єднаємо всі составляющіе.заправім їх майонезом. Забудемо про все це пишність хоча б на півгодинки. Нам потрібно, щоб інгредієнти встигли хоч трохи насититися. Готово, пригощаємося і насолоджуємося!

Рецепт третій: Салат з корейською морквою, шинкою і чіпсами

Салат з корейською морквою, шинкою і чіпсами

Цей оригінальний хрусткий салат - чудова закуска до пива чи коньяку. А також чудове самостійно блюдо на вечерю. У списку його шанувальників зазвичай знаходяться діти, та й дорослі від них не відстають, адже ароматні і ситні рецепти страв не залишає байдужими нікого. Приготувати таке частування дуже просто, нічого не доведеться смажити, тушкувати або відварювати, тому процес займе дуже мало часу, що робить даний салат незамінним в деяких випадках.

Нам буде потрібно

  • Шинка соковита - 180 грам;
  • Картопляні чіпси (бекон, сир, копченості) - мала пачка;
  • Грибочки солоні - 1 баночка;
  • Корейська морква - 110 грам;
  • Яйця - 3 шт .;
  • Сир - 140 грам;
  • Майонез - 1 пакетик;
  • сіль;
  • Суміш перців мелених - ½ ч.л.

приготування

  1. Спочатку сольем маринад з наших грибочків, відкинемо їх на ситі. Коли густий розсіл повністю стече, нашаткувати їх тоненькими скибочками або соломкою;
  2. Шинку очистимо від штучної плівки, наріжемо тонкими кільцями. Потім кожен з них дрібно-дрібно нашаткувати стрічками або кубиками;
  3. Яєчка відваримо, остудити і почистимо, як годиться. Нашінкуем їх дрібніші;
  4. Морква викладемо на паперовий рушник або серветку, злегка обсушити від масла. Поріжемо її трохи коротше, ніж вона є;
  5. Сир пропустимо через тертку, щоб вийшла сирна повітряна стружка;
  6. Існують різні рецепти схожих блюд з цих інгредієнтів, в більшості з них продукти просто змішуються. Однак в нашому випадку ми складемо листковий салат. Спочатку викладемо в глибоку миску корейську моркву, поллємо її майонезним соусом. Далі викладемо гриби, знову приправимо заливкою. Поверх них кришимо більшу частину упаковки чіпсів. А кілька цілих скибочок залишаємо для прикраси;
  7. Потім йде шар з шинки з майонезній просоченням, поверх якої викладаємо сир (також поливаючи соусом). Верхній ярус буде складатися з тертих яєць. Його заправляти майонезом не обов'язково, але можна зробити тонку сіточку, якщо хочеться;
  8. З відкладених чіпсів формуємо прикраси. Це можуть бути хвилі, квіти або щось інше. Частування готове, подаємо його негайно.

Рецепт четвертий: Салат з чорносливом, корейської морквою і свіжою квасолею

Салат з чорносливом, корейської морквою і свіжою квасолею

Простий і легкий салатик сподобається тим, хто не мислить свого кухню без пікантних і ситних страв, збираючи найпрекрасніші рецепти. У цьому частування якраз поєднуються такі якості: квасоля надає страві колориту, чорнослив - легкої солодощі, а гостра морква додає смаку. Завершує весь цей «букет» поєднань річна зелень, додаючи нотки вишуканості та свіжості. Неодмінно почастуєте свою сім'ю цим чудовим салатом.

Нам буде потрібно

  • Морква корейська - 280 грам;
  • Квасоля сира - 1 стакан;
  • Чорнослив - 280 грам;
  • Зелень (краще суміш кропу, зеленої цибулі і петрушки) - 80 грам;
  • Майонез - 1 пакетик;
  • Сіль.

приготування

  1. Квасоля для приготування салату слідують замочити заздалегідь в воді, години за 4 хоча б. Потім відварюємо її з додаванням солі. Якщо ж не вдалося вчасно підготувати бобові, можна після закипання додати маленьку щіпку солі, це дозволить швидко розваритися продукту;
  2. Чорнослив перебираємо від сміття, добре моєму. Обшпарюємо окропом, залишаємо так на півгодинки. Потім зливаємо отриманий відвар, а ягоди шаткуємо невеликими скибочками;
  3. Зелень всю обполіскувати, кладемо на рушники підсохнути. Після цього дрібно шаткуємо;
  4. Тепер можна зібрати наш салатик: додамо до остигнула квасолі гостру морква, свіжу зелень і рубаний чорнослив;
  5. Вольем до суміші пару ложок майонезу, посиплемо сіллю, перемішати і насолоджуємося!

Радимо прочитати

Салат з крабовими паличками
Салат з крабовими паличками
Ох, як я люблю цей салат. Ніжний смак, поєднання інгредієнтів, простота приготування, зовнішній вигляд - в ньому все ідеально! Такий салатик не соромно поставити на святковий стіл. Попереджаю одразу:
Крабовий салат з морквою
Крабовий салат з морквою
А ось вам ще одна версія популярного крабового салату. На цей раз крабовий салат з морквою порадує не тільки своїм яскравим кольором, але і новим смаком. Відварена морква в крабовому салаті, нарізана

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки