» » Окрошка з ковбасою - класичні рецепти

Окрошка з ковбасою - класичні рецепти


Доброго часу доби, шановні друзі! Сьогодні в цей теплий день, пропоную вам ось такі легкі рецепти класичного річного страви. Я думаю, що ні в одній сім'ї без цього холодного супу в літню пору не обійдеться жодне застілля, торжество, свято ну або просто звичайний обід або вечерю!

У цій замітці ви знайдете найсмачніші варіанти класичної окрошки з ковбасою. Чому з ковбасою, запитаєте ви, адже можна взяти м'ясо птиці або яловичини. Не сперечаюся, що з ними виходить це блюдо смачніше, але коли температура на вулиці 30 градусів, то не всім захочеться стояти і відварювати у плити шматочки м'яска.

Якщо ж ви хочете приготувати цей супец все таки з якихось м'ясом, то можливо вам допоможе ось ця стаття:

Класична окрошка з ковбасою - рецепт на мінералці з майонезом

Незвичайний варіант цієї страви, тому що в ньому доданий такий червоний інгредієнт, як свіжі помідори. Вони внесуть соковитість в цей суп. Мінеральну воду можна вживати як з газами, так і без них. Майонез можна замінити на сметану, пробуйте, виходите зі своїх смакових переваг ну і звичайно ж з фінансових можливостей.

Приготувати це в будь-якому поєднанні вийде дуже смачно і незвично, ніж чим на звичайному хлібному квасі, як всі звикли.

Нам знадобиться:

  • ковбаса варена - 200 г
  • картопля -3 шт.
  • огірок - 2 шт.
  • яйця - 4 шт.
  • редис - 5 шт.
  • помідор - 2 шт.
  • цибуля зелена - 150 г
  • мінералка - 1,5 л
  • майонез за смаком
  • кріп - 100 г
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Ковбаску поріжте дрібненько, но завгодно, головне, щоб вийшло красиво. Використовуйте тільки кухонний добре заточений ніж.

Важливо! Ковбасу купуйте в магазині свіжу, уважно читайте склад і дату виробництва.

1kolbasa

2. Огірки перш ніж нарізати, помийте в воді. Бажано брати домашні, так як вони набагато запашиста, ніж магазинні.

3. Відваріть картоплю в мундирі. Видаліть шкірку і поріжте, як показано на зображенні.

4. Яйця найкраще брати курячі, так як вони крупніше, ніж перепелині. 

5. Редиску можна взяти білу або якусь іншу, будь-якого сорту, не принципово. Поріжте її тонко, намагайтеся, щоб шматочки були однаковими і схожими один на одного.

6. Апетитний цибулька, бажано перед тим як різати покласти в холодну воду на пару хвилин, щоб він придбав якусь свіжість. Нарубаєте його так, як показано на малюнку.

7. Кріп спочатку присолите на обробній дошці, а потім подрібніть.

Важливо! Якщо ви не присолите, то це не дасть потрібний аромат в цій страві.

8. Всі отримані продукти змішайте в каструлі. Налийте газовану воду і додайте сметану або майонез за смаком. Посоліть.

9meshaem

9. Перемішайте. Дайте настоятися в холодильнику хоча б часочек. 

10. Після цього можете розлити по тарілочках. Любителям хрону, можна в кожну тарілочку додати його, попередньо натерти на тертці.

11. Якщо ви хочете зробити окрошку більш соковитою, то додайте в це блюдо різані помідори в уже розлиті чашки. Смачного! Цей варіант точно сподобається вам, і стане найулюбленішим і смачним в вашому меню.

Хочете урізноманітнити це блюдо? Тоді швидше переходьте і читайте цю замітку, в ній ви знайдете цікаві заправки для цього холодного супу, і замініть традиційний квасок на мінеральну воду, кефір, майонез, лимонний сік, а може ви захочете приготувати гарячу польську окрошку.

Окрошка з копченою ковбасою на кефірі або айраном

У цьому варіанті використовуються будь-які копченості, це може бути копчена ковбаса, а може бути копчена куряча грудка. Заливка використовується на основі кефіру, айрану, або навіть тана. Вибирайте на свій смак і творіть!

Нам знадобиться:

  • картопля - 3 шт.
  • морква вареная- 1 шт.
  • огірок - 2 шт.
  • копченості м'ясні будь - 200 г
  • кефір, айран, тан - 1,5 л (на свій смак виберіть, щось одне)
  • яйце - 4 шт.
  • цибуля і кріп за смаком
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

1. Картопля молоденький і свіжий відваріть в каструлі, почистіть, і наріжте кубиком.

1kartofel

2. Слідом наріжте морковочку, яка додасть гарний яскравий відтінок в супі.

2morkov

3. Свіжий огірок очистіть від зеленої шкірки і нарубати кухонним номом на шматочки.

4. М'ясо або копчену ковбасу поріжте акуратно, щоб шматочки були маленькі.

5. Яйця подрібніть, щоб шматочки були не сильно великими.

6. Лук вимийте у воді і відразу ж поріжте його. З кропом виконайте те ж саме. 

7. Всі змішайте. Додайте будь-який кисломолочний напій. Розбавте його трохи кип'яченою водою, до тієї густоти, який ви любите. Присолите.

8. Розлийте по тарілочках. Для оригінальної сервіровки використовуйте кубики льоду з цибулею. Приємного і смачного поїдання!

Готуємо холодний супец з квасом

Нам знадобиться:

  • яйце - 2 шт.
  • картопля - 1-2 шт.
  • ковбаса - 150 г
  • огірок - 2 шт.
  • зелень кропу і цибулі - 300 г
  • квас - 1 л
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Всі інгредієнти подрібніть так, як показано:

2. Змішайте їх в мисці.

3. Потім суміш розкладіть по тарілках.

4. Заправте блюдо квасом. Додайте сметани. Посоліть блюдо. Подавайте з сухариками) Приємного апетиту!

Напишіть в коментарях, які заправки для окрошки ви любите найбільше &# 128520; 

Рецепт на пиві - такого ви ще не їли!

Якщо ви хочете здивувати своїх друзів, то візьміть собі на замітку ось це відео. У ньому холодний суп з використанням пива і червоною рибою холодного копчення, не дасть померти нужденним))) &# 128558; І пам'ятайте, надмірне вживання окрошки на пиві, може нашкодити вашому здоров'ю :)

А ви робили з такою алкогольної заправкою, я ще немає, поділіться відгуками, як вам такий варіант. Смачно виходить?

P.S Що можна подати до цього літнього холодного супу на стіл? Друзі, що ви зазвичай подаєте з цією стравою? Пишіть свої коментарі, рада почитати завжди їх &# 128578; 

Я вирішила поділитися одним рецептиком, на мій погляд дуже швидким і дуже смачним, який можна подавати до цієї страви.

Грінки з бородинского хліба, обсмажені на олії з цибулею і кількою

Нам знадобиться:

  • Бородинський хліб - 6 шматочків
  • Цибуля зелена або ріпчаста за смаком
  • Кілька в томаті або в масле- 6шт.
  • Рослинна олія - ​​1-2 ст.л

Спосіб приготування:

1. Шматочки хліба обсмажте на сковороді, застосовуючи рослинне масло.

2. На кожен шматочок покладете кільку, присипте зеленою цибулькою. Можна кільку і не класти, а покласти наприклад шматочки сала &# 128578; 

Ну, а якщо хочете трохи повозитися, то приготуйте часникові пампушки, які подаються зазвичай до справжнього українського борщу. У своїй замітці я вже про них розповідала, буде цікаво читайте тут.

На цьому все, була рада поділитися з вами своїми напрацюваннями. Всього всім самого доброго, і хорошого! Будьте щасливі! До нових зустрічей! 

Радимо прочитати

Салат з ковбасою і свіжим огірком
Салат з ковбасою і свіжим огірком
Крім популярних традиційних салатів, таких як Оселедець під шубою, Олів'є або Мімоза, балувати сім'ю час від часу потрібно і новими рецептами. Якісь підглянути можна в кулінарних книгах, якісь- на

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки