Печеня в горщиках відносять до страв російської сільської кухні. Найчастіше, наші прабабусі готували печеню у великих казанах, і мліло воно довго в російської печі. Аромат цієї страви, думаю, збирав
Без консервованого зеленого горошку не обходиться практично жодне застілля. Адже цей компонентів входить в неймовірну кількість рецептів. І нами всіма відомий і улюблений салат «Олів'є» готується з
осінь Обдаровує нас своїми останніми дарами. Зібрані сливи, десертний виноград. Висять ще на деревах яблука та груші та айва пізня. Іноді думаєш: "Що приготувати незвичайне"? Варення, повидло, соки,
А чи пробували ви закривати на зиму солодкі помідори? Хочу з вами поділитися перевіреним рецептом дуже смачних консервованих помідорів часточками (шматочками). Смак вихідного продукту на виході
Овочева закуска з кабачків на зиму – відмінна ідея для заготівлі. Овочі присмачити стиглими соковитими томатами, які віддадуть весь свій сік у процесі готування, додамо трохи паприки і інших спецій,
Коли закінчуються трудові будні і настають вихідні, кожен раз кажу собі, що все, відісплюся, насмотрюсь серіалів і отъемся вкусняшка. Іноді взимку цей список вдається виконати на всі 100 відсотків.
На більшості прилавків наших магазинів з'явилися ранні весняні овочі та фрукти. Одним з ранніх вісників наближається літа є молоді кабачки. Вони з'являються на ринку і в магазинах в кінці квітня, і
Нерідко з субпродуктів страви виходять більш смачними, ніж з м'ясної вирізки. Тільки не всі знають, як краще приготувати печінка, язик або легке, от і не беруться за цю справу, відмовляючись
Заготовки та напівфабрикати істотно економлять час працює леді. Хочеться смачно нагодувати домашніх, але при цьому розумієш, що катастрофічно немає часу на тривалі готування. Я не дуже добре ставлюся
Одним з вісників весни є жайворонок, саме він співає нам про прихід весни, стрибаючи з гілки на гілку вже оживають дерев. У язичницькій Русі споконвіку було прийнято зустрічати весну 22 березня. У