Огірки по-болгарськи мариновані по даному рецепту кисло-солодкі на смак і дуже хрусткі. Такі болгарські огірки на зиму зручно консервувати в літрових банках. Представлений рецепт огірків без
Апетитний вигляд пирога Зебра дарує чарівну передчуття того, що належить спробувати щось дуже-дуже смачне! Цей десерт, дійсно, виходить привабливим і апетитним завдяки мудрому малюнком, що нагадує
Під час приготування святкового або повсякденного обіду, потрібно думати не тільки про смак і користь страв, але і про їх апетитному зовнішньому вигляді. Як правило, прикрасою столу стає овочева,
Мариновані грибочки — це дуже і дуже смачно! Спробуйте замаринувати звичайні гливи, які неважко відшукати на прилавках супермаркетів, ціна таких грибів досить демократична. Багато хто не ризикують
У міжсезоння та взимку, коли особливо не вистачає вітамінів, підтримати здоров'я і зміцнити імунітет можна з допомогою компоту із сухофруктів. Процес їх приготування являє собою сушіння свіжих
Харчування у весняний період часом виводить з рівноваги будь-яку господарку. Набридли щільні сімейні сніданки, обіди з наваристим борщем або супом. І захотілося чого - то по-весняному простенького і
Пропонуємо заготовити відмінне десертне блюдо на зиму – солодкі кабачки як ананаси в сиропі. Таку заготовку за смаком можна порівняти з консервованими ананасами. Так, саме ананасами. Кабачок, завдяки
Пісна кухня, всупереч думці багатьох, досить різноманітна. Можна придумати смачні страви, які і в звичайні дні будуть дуже доречні, наприклад, для тих, хто бореться з "упертими" зайвими кілограмами.
Коли настає пора заготівель на зиму, справжні господині починають шукати цікаві рецепти. Вашій увазі запропонований незвичайний рецепт салату з огірків і моркви. Огірки по-корейськи на зиму виходять
Даний варіант заготовки кабачків на зиму є бюджетним варіантом солодощі. Крім цього, вона ще й дуже ароматною і апетитною. Завдяки тому, що кабачки цукіні і не володіють сильним запахом і смаком,
Поповнюємо засіки черговий незвичайної заготівлею – компот з кабачків, апельсина і лимона. Лимон будемо використовувати в якості натурального консерванту. Якщо вам здається дивним поєднання апельсину
Важко уявити собі маринад для зимових заготовок без використання оцту або інший кислоти. Тим більше, що ці інгредієнти необхідні не тільки для посилення смаку, але і для зберігання консервації.