Джем з яблук і слив
Якщо монотонні однокомпонентні варення і джеми вам набридли, спробуйте урізноманітнити їх, змішуючи різні ягоди і фрукти між собою. Так можна отримати цілком несподіваний, ні на що не схожий смак і
Пісна випічка: рецепти
Пісні дріжджові пиріжки з капустою Для тіста: 250 мл води, 1.5 ч. л. солі, 3 ст. л. цукру, 2 ч. л. масло рослинного, 850 г пшеничного борошна, 2 ч. л. сухих дріжджів швидкодіючих; В начинку:
Баклажани по-корейськи на зиму
Баклажани по-корейськи на зиму – відмінна закуска, яку можна приготувати просто і швидко. Вона підходить для різноманітних випадків: як для звичайної вечері, так і для святкового. Для приготування
Котлети з кабачків рецепти
Пропонуємо приготувати дуже соковиті і ніжні котлети з кабачків, в цьому випуску їх буде кілька: кабачкові котлети з начинкою з сиру і томатів і котлети з фаршу з додаванням кабачки або цукіні.
Аджика без варіння
Традиційна кавказька аджика - це гостра солона приправа з червоного або зеленого гострого перцю, по текстурі - аджика, швидше паста, ніж соус, але зараз існує кілька різновидів гострих соусів,
французькі Млинці
Не кожному відомі французькі крепи. Але виявляється це всім давно знайомі млинці. У Франції їх готують з різноманітними начинками і соусами. Французькі крепи виходять дуже ситними і просякнутими, так
Аджика з кабачків
Знову настав гарячий сезон. В самому розпалі свіжі овочі, пряні трави, фрукти і ягоди. Не хочеться стояти біля гарячої плити, але від цього нікуди не дітися. Пропоную рецепт смачної аджики з
Баклажани в аджике на зиму
Найбільше мене привабило в цьому рецепті заготовки простота приготування. Баклажани в аджике на зиму потрібно готувати без стерилізації. А ще кружечки синеньких в аджике зовсім не смажені. Просто,
Печиво через м'ясорубку
Цей рецепт домашнього печива користується успіхом у господинь кілька десятиліть. Ще наші бабашки любили готувати печиво через м'ясорубку. Хочу запропонувати і сьогодні спекти це печиво Хризантема з
Бездріжджовий хліб
Бездріжджовий хліб стає дуже популярним у любителів здорового харчування. Вважається, що хліб без пекарських дріжджів набагато корисніше, він має приємний смак і довго не псується. Більш того, при
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки