Часниковий аромат і апетитний вигляд кавказької гості роблять її центральним блюдом будь-якого столу, прекрасним бутербродним прикрасою і заправкою до супів і рагу.
Аджика зі свіжих помідорів і слив - це сезонне блюдо, яке легко приготувати в сезон дозрівання овочів і фруктів. Вона не готується про запас, її вживають в їжу відразу, і зберігають в холодильнику не
Варіантів приготування аджики безліч. Рецепт аджики із зелених помідорів без варіння припаде до смаку тим, хто любить гострі соуси з вираженим ароматом прянощів.
Ця аджика не тільки смачна, але і володіє багатьма корисними властивостями - покращує травлення, допомагає перемогти простуду, підсилює обмін речовин і багато іншого.
Аджика, яка не зазнала глибокої термічній обробці, не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, так як зберігає гостроту і всі природні вітаміни її овочевих інгредієнтів, і прекрасно зберігається на
Поява на столі ароматної аджики завжди сприймається з великим ентузіазмом - вона збуджує апетит, робить привабливим будь-яку страву і в морозний зимовий вечір піднімає настрій.
Для любителів гострих відчуттів - традиційна абхазька аджика з хріном. Даний метод приготування, практично нічим не відрізняється від інших рецептів цього блюда, а їх не мало відміну і, як і інші,
Адигейська аджика виходить дуже ароматною, а ось її гострота залежить від вашого побажання. Гостроту соусу можна додати за допомогою часнику або пекучого перцю.
Аджика з червоного перцю або будь-якого іншого перцю - це соус (приправа) родом з Абхазії. Спочатку на початку осені бралася суха зелень, часник і сушений перець, все це перетирали на великому