Домашня буженина в мультиварці
Хто зможе відмовитися від красивого і соковитого шматка м'яса, запеченого з ароматними спеціями і часником? Напевно, ця пропозиція не актуально тільки для тих, хто не їсть м'ясо. Буженина відома нам
Міні піца
Міні - піцу, на відміну від піци стандартного розміру, можна з'їсти за один раз, її можна взяти з собою на пікнік, зручно упакувавши в контейнери або прихопити з собою на роботу в якості перекусу.
Кабачки як гриби на зиму
Кабачки – дивовижний овоч. Завдяки своїм неяскраво вираженим смаковим якостям, він може «переймати» властивості інших продуктів. Це продукт-хамелеон, який може імітувати інші продукти, тому з кабачка
Грибна запіканка
Грибні страви завжди смачні і ситні, використовуючи гриби в якості основного інгредієнта в запіканці, додавши сир, можна приготувати відмінний обід або вечерю, витративши зовсім небагато часу.
Фаршировані баклажани в духовці
Фаршировані баклажани в духовці, запечені з овочами і сиром, безсумнівно, чудове блюдо. Його можна подати і як гаряче друге блюдо, і як закуску. Фарширований баклажан виходить не тільки смачним, але
Салат з огірків і помідорів на зиму
Салати завжди залишаються смачним гарніром до будь-якого основного блюда. Взимку до столу особливо не вистачає смачного доповнення зі свіжих овочів. Консервовані помідори з огірками є відмінним
Пиріг з брусницею
Якщо ви любите насолоджуватися теплою домашньою атмосферою за чашкою ароматного чаю, якщо для вас важлива якість випічки, крім цього ви любите експериментувати на кухні, або хочете по-справжньому
Смачний рибний суп
У створенні цього рецепта велика заслуга належить моєму чоловікові. На зорі наших відносин, коли він готував набагато частіше, ніж зараз, він час від часу пригощав мене своїм фірмовим блюдом – супом
Варення слива в шоколаді
Здається, що здивувати досвідчених ласунів практично неможливо, а ось і ні! Варення зі слив з шоколадом складно назвати звичним ласощами. Є як мінімум пара причин, щоб його приготувати. По-перше,
Джем з яблук і груш
Джем з яблук і груш – досить поширена заготівля на зиму. Крім того, вона смачна. Готовий продукт володіє прекрасним ароматом, що робить ласощі одним з найулюбленіших. Як і просте яблучне повидло,
Варення зі сливи з кісточкою
Сливове варення з цілих плодів – це відмінний спосіб консервувати сливи для пирогів, тортів та інших десертів. При такому способі консервації злив вам не потрібно очищати їх від кісточки, але
Варення з пелюсток троянд
Серед солодких заготовок до зими в засіках у кожної господині обов'язково повинен бути присутнім королівський десерт – ароматне варення з троянд, рецепт сьогодні представлений вашій увазі.
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки