Апетитні «Помідори під снігом»: покроковий рецепт відмінної закуски на зиму
Соковиті помідори - невичерпне джерело нових кулінарних ідей як для досвідчених, так і для початківців господинь. Томати використовують для приготування багатьох перших і других страв, салатів,
Баклажани, мариновані з часником на зиму
Природна гострота маринованих баклажанів, підкреслена часником і коріандром, робить їх прекрасним закусочним стравою. Термообробка за відсутності жирів значно знижує його калорійність: баклажани
Баклажани по-татарськи на зиму
Гострі баклажани - чемпіони серед домашніх заготовок і поступаються першість хіба що хрустким пухирчатою огіркам. У запропонованому рецепті помідори у власному соку виступають основою дивовижного
Банановий джем
Неймовірно ароматний і смачний банановий джем можна приготувати навіть з переспілих бананів, якщо такі фрукти залишилися не з'їденими.
Агрус з цукром на зиму
Соковиту і ароматну заготовку з агрусу з цукром на зиму ви зможете створити в влітку, набуваючи ці смарагдові ягоди на ринку або збираючи на своїй ділянці.
Абрикосове варення з фундуком
Фундук вважається найбільш цінним горіхом, і всіх страв, до складу яких входить, додає особливого впізнаваний відтінок. Горіхова добавка перетворює звичайне абрикосове варення в вишукані ласощі, яке
Абрикосове варення
Для приготування абрикосового варення відібрані фрукти засипають цукром. Отриманий сік і стає основою сиропу. Щоб стиглі часточки збереглися цілими, вміст каструлі слід не помішувати, а злегка
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки