Баклажани по-кавказьки
Посипані зеленню пряні баклажани по-кавказьки з темної глянсуватою шкіркою, плаваючі в яскравому соусі з дрібними овочевими зернятками, викликають гостре бажання негайно закусити ними чарочку
Балик з курячого філе
Для святкового столу балик необов'язково купувати в магазині - його можна зробити в домашніх умовах. Хоча будьте впевнені: таке м'ясо настільки сподобається сім'ї, що готувати ви його станете і в
Багет з яловичиною і солодким перцем
Багет з яловичиною і солодким перцем можна взяти з собою в дорогу або на роботу - це прекрасний перекус. Таку закуску можна запропонувати гостям, які з'явилися на порозі зовсім несподівано - це і
Баклажани, фаршировані грибами
Виглядають по-королівськи глянсувате баклажани завдяки щільній пористої м'якоті є ідеальною основою для будь-якої начинки, надаючи широкі можливості для фарширування.
Бабагануш
Бабагануш - відома східна закуска з запечених баклажанів, адже без неї не обходиться жоден святковий стіл. Баклажанна паста зазвичай узгоджується з тахини (кунжутної пастою), зеленню, спресованим
Бастурма з курячих грудок
Бастурма з курячих грудок може використовуватися для приготування закусок (канапе, бутербродів, тарталеток). Також для бастурми знайдеться місце на «м'ясної тарілці».
Баклажани по-єврейськи
Баклажани по-єврейськи представляють собою ніжну масу подрібненого до однорідної консистенції овочевого пюре. Вводячи масло за потребою, можна регулювати калорійність - блюдо залишається дивно
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки