Саме ходове м'ясну страву на кожен день - усіма улюблені котлетки. Саме їх ми сьогодні і приготуємо. Причому готувати будемо за всіма правилами, спочатку подрумяним на сковороді, а потім будемо
Я дуже люблю готувати випічку для своїх дітей, та й для себе теж. Так приємно працювати м'яким, податливим тестом, замішуючи його і вкладаючи в цей ароматний грудку свої позитивні емоції. І потім
Пиріг на столі доречний завжди. Як же приємно з'їсти шматочок свіжого домашнього пирога з чашкою вечірнього чаю або запити такий ласий шматочок склянкою теплого молока. Жоден магазинний пиріг не
Сьогодні хочу познайомити вас з черговим вподобаним мені рецептом несолодкої випічки. Буквально вчора приготувала це сирне печиво з сиром і тут же зрозуміла, що не в останній раз я готую його. Дуже
Не так давно, зайшовши на один полюбився мені кулінарний сайт, я побачила рецепт цього чудового сирного манника. І відразу ж зрозуміла, що теж хочу покуштувати це кулінарний витвір мистецтва. Всьому
У попередньому рецепті сливового пирога я згадала про те, що є щасливою володаркою великої кількості слив. Ну і куди їх подіти? Звичайно ж, варити сливове варення! А якщо ні разу в житті не варив
Якщо ви любите піцу так само сильно, як і я, то цей рецепт швидкого тесту для піци на кефірі обов'язково вам стане в нагоді. Це тісто для піци готується без дріжджів, не доведеться чекати ні хвилини
Цей салат я готувала вдруге в житті. Обидва рази салат вийшов, обидва рази сподобався. Рецепт салату «Мімоза» до смішного простий, на першому фото видно всі «нутро» цього листкового салату. Всього
Сьогодні мова піде про просте і смачне яблучному пирозі на кефірі, приготованому на швидку руку, без вишукувань і особливих зусиль. Пиріг дійсно виходить дуже смачним, пишним і красивим незважаючи на
Якщо любите окрошку - значить холодник вам теж обов'язково сподобається. Це неймовірно смачне білоруське блюдо просто створено для спекотного літа. Холодник дозволяє насититися без обтяження, він
Кінець зими і початок весни завжди загрожують нам втомою і легким авітамінозом. Щоб по можливості мінімізувати ці негативні фактори, слід допомагати своєму організму черпати сили і здоров'я з усього,
Я все частіше стала замислюватися про те, яку їжу вживаю я і мої діти. Скільки себе пам'ятаю, завжди класифікувала їжу за принципом смачно - несмачно і ніколи корисно - не корисно. Тепер я стала